Voeg beoordelingen toe aan Facebook met de Facebook-pagina Tab Volgen

Met de Facebook Page Tab app kunt u uw laatste Trustpilot beoordelingen tonen op een apart tabblad op de Facebookpagina van uw bedrijf.

Hoe voeg ik de app toe aan mijn Facebookpagina?

1. Log in op uw Trustpilot Business Account
  2. Klik op Integraties
  3. Kies Installeer de app
  4. Volg op het scherm de instructies om uw applicatie te configureren.
  5. Klik op Instellingen opslaan om uw configuratie opties op te slaan.
  6. Klik op Voeg "Trustpilot Reviews" toe aan uw Facebookpagina om de instellingen te voltooien - u zult een pop-up krijgen die u vraagt dit te bevestigen, zodat we de app toe kunnen voegen aan uw Facebookpagina. Wanneer u een pop-up blocker in uw browser heeft geïnstalleerd, moet u deze wellicht deactiveren alvorens u verder gaat.

Let op: Om de Trustpilot app toe te voegen aan een Facebookpagina, moet u ingelogd zijn op een gebruikersaccount op Facebook, dat beheerdersbevoegdheden heeft voor deze pagina.

Let op: Houd er rekening mee dat het filteren van beoordelingen consumenten kan misleiden over de reputatie van uw bedrijf. We adviseren om alle beoordelingen aan de consumenten te tonen zodat ze een volledig beeld krijgen. In feite bevestigt u aan uw consumenten, dat bij het tonen van negatieve beoordelingen, u een transparant bedrijf bent dat eerlijke feedback waardeert. Lees meer over hoe negatieve beoordelingen omgezet kunnen worden naar positieve klantervaringen.

Hoe vind ik mijn Facebookpagina ID?

1. Log in op Facebook met de gebruiker die beheerdersbevoegdheden heeft op de Facebookpagina waar u de Trustpilot app wilt toevoegen.
  2. Ga naar uw Facebookpagina
  3. Klik op Info
  4. De Facebookpagina ID zal onderaan de lijst weergegeven worden

Wat zal mijn Facebook Page Tab weergeven?

De Facebook Page Tab app helpt u uw laatste Trustpilot beoordelingen te tonen op een aparte tab op de Facebookpagina van uw bedrijf.

Na het installeren van de app, zal de Trustpilot Reviews app in de linkerkant van het menu verschijnen op uw Facebookpagina.

Met de applicatie kunt u tot 50 recente beoordelingen op Trustpilot tonen. Het linkt bovendien naar uw Trustpilot profielpagina in een nieuw venster, waar uw klanten al uw beoordelingen kunnen lezen en nieuwe beoordelingen kunnen plaatsen.

Houd er rekening mee dat de Facebook Page Tab app niet wordt ondersteund op mobiele apparaten door het Facebook platform. Daarom zal uw Trustpilot reviews pagina tab niet verschijnen op mobiele apparaten.