Trustpilots tabblad voor Facebook-pagina

Deze functie maakt deel uit van de add-on Convert.

Krijg toegang

Trustpilots tabblad voor je Facebook-pagina koppelt de pagina van je bedrijfsprofiel op Facebook aan je zakelijke Facebook-pagina. Geef de TrustScore, sterrenscore en tot 50 van je nieuwste reviews van je bedrijf weer. Hier lees je hoe je dit instelt en beheert.

Opmerking: Je hebt beheerdersrechten nodig voor de Facebook-pagina van je bedrijf samen met minstens 2000 vind-ik-leuks om het tabblad te installeren. Het platform van Facebook ondersteunt deze functie niet op mobiele apparaten.

Het tabblad installeren

1. Log in op je Facebook-account en ga naar de pagina van je bedrijf. Klik op About.

1. Kopieer de ID van je Facebook-pagina.

1. Ga in je Trustpilot Business-account naar Toon > Delen op social media > Facebook-pagina.

1. Onder Een review-tab instellen plak je de ID van je Facebook-pagina in het veld.

1. Kies in de dropdown-menu's de taal van het tabblad en het aantal reviews dat je wilt weergeven. Selecteer de sterrenscores van de weergegeven reviews.

1. Klik op Opslaan. Aan de bovenkant van de pagina wordt een bevestiging weergegeven.

Opmerking: Mogelijk wordt je in een dialoogvenster gevraagd om de koppeling tussen Trustpilot en Facebook te bevestigen. Als je pop-ups blokkeert, schakel je dit uit om de installatie te voltooien.

Het tabblad beheren

Nadat je het tabblad hebt geïnstalleerd, is het tabblad met Trustpilot-reviews onderdeel van je zakelijke Facebook-pagina. Als je wilt, kun je het tabblad naar een duidelijk zichtbare plek op je pagina verplaatsen.

Het tabblad verplaatsen

1. Log in op het Facebook-account van je bedrijf en ga naar Settings > Templates and tabs.

1. Onder Tabs sleep je het tabblad Trustpilot Reviews naar de juiste plek.

1. Check je pagina om de nieuwe plek te bevestigen.

Opmerking: Trustpilot is niet aansprakelijk voor links naar websites van derde partijen in dit artikel, noch voor de content op andere websites waarnaar wordt gelinkt in dit artikel.

Vorige Reviews delen en promoten

Volgende Trustpilots Image Generator