Installeer de Facebook Page Tab van Truspilot

• Free
  • Lite
  • Pro
  • Enterprise
Heeft u geen toegang tot deze functie? Upgrade vandaag nog!

Toon tot wel 50 van je meest recente reviews in een tabblad op de Facebook-pagina van je bedrijf met de Facebook Page Tab van Trustpilot. Deze app linkt naar je bedrijfsprofiel op Trustpilot, zodat men gemakkelijk ook al je andere reviews kan lezen.

Als je Facebook-pagina meer dan 2000 likes heeft, kun je het Trustpilot Reviews-tabblad toevoegen aan je pagina waarin je TrustScore, het aantal sterren en een selectie van maximaal 50 van je reviews te zien zijn.

Opmerking: Zorg ervoor dat je over beheerdersrechten beschikt voor je Facebook-account voordat je de applicatie installeert.

Installeer de Facebook Page Tab

1. Log in op je Facebook-account. Klik op je bedrijfspagina in het menu aan de linkerkant op Info.
  2. Kopieer je Facebook-pagina ID (deze vind je helemaal onderaan de pagina).
  3. Ga vervolgens naar je Trustpilot Business-account en klik op Promoot reviews > Social media > Facebook-tab.
  4. Onder Een review-tab instellen, plak de pagina-ID van je Facebook-pagina in het eerste tekstveld.
  5. Kies met behulp van het dropdown-menu hoeveel reviews je wilt laten zien, en selecteer de sterrenscore van de reviews die je wilt laten zien.
  6. Kies in welke taal je tabblad getoond moet worden uit het dropdown-menu en klik op Opslaan.
  7. Klik tot slot op Voeg de tab toe aan je Facebook-pagina.

Opmerking: In een pop-up die nu op je scherm te zien zal zijn, wordt je gevraagd om te bevestigen dat je de Trustpilot-app wilt toevoegen aan je Facebook-pagina. Indien je een pop-up blocker hebt geïnstalleerd, moet je deze uitschakelen zodat je de installatie van de app kunt voltooien.

Klaar is kees! Het Trustpilot Reviews-tabblad staat nu in het menu aan de linkerkant op je Facebook-pagina.

Opmerking: Helaas ondersteund Facebook geen tabblad-apps op mobiele apparaten.

Zet het Trustpilot-tabblad op de juiste plek

Nu je het Trustpilot-tabblad hebt geïnstalleerd, wil je waarschijnlijk je reviews op een prominentere plek op je Facebook-pagina weergeven. Zo doe je dat:

1. Op je Facebook-pagina, klik in de witte menubalk op Instellingen.
  2. Klik in het menu aan de linkerkant op Sjablonen en tabbladen.
  3. Onder Tabbladen, scroll naar beneden totdat je het tabblad Trustpilot Reviews ziet staan. Klik en sleep het tabblad Trustpilot Reviews om het op de juiste plek te zetten. De volgorde van de tabbladen bepaalt de volgorde van wat men bovenaan je pagina ziet.
  4. Klik vervolgens in de linker bovenhoek van je scherm op Pagina. Nu kom je weer op je Facebook-pagina, waar je je nieuwe Trustpilot Reviews-tabblad kunt bewonderen!