Automatische Feedback Service en Uitnodiging Instellingen.

Let erop dat deze instructies alleen gelden voor diegenen die nog niet zijn geüpgrade naar AFS 2.0. Klik hier voor de AFS 2.0 handleiding.

AFS 2.0 introduceert een slimmere en meer krachtige manier om uw e-commerce winkel met Trustpilot te integreren. Met AFS 2.0 kunt u het aantal klanten dat reageert op uw uitnodigingen op verschillende manieren verhogen. Allereerst kunt u Trustpilot's interactieve sterren toevoegen aan uw uitnodiging template. Door deze interactieve sterren toe te voegen aan uw uitnodiging template kan uw huidige conversie rate met 61% toenemen! Bovendien kunt u nu uw conversie ratio optimaliseren door de exacte tijd en datum te vermelden om uw uitnodigingen te leveren. Een ander voordeel van AFS 2.0 is dat u vooraf kunt taggen. Bijvoorbeeld, u kunt uw beoordelingen vooraf taggen en data verzamelen zoals stad, verzendmethodes of sales agent waarmee u inzicht kunt verkrijgen in uw zaak - dit helpt uw bedrijf slimmere zakelijke beslissingen te nemen. Ten slotte kunt u met AFS 2.0 de producten toevoegen die uw klanten hebben aangeschaft, zo kunnen ze aan de hand van één uitnodiging zowel een verkopers- als een productbeoordeling achterlaten. Klik hier om nu te upgraden of neem contact op met ons Support Team of uw Accountmanger om vandaag nog over te stappen.

Voordat u begint met het gebruik van de Automatische Feedback Service, dient u enkele instellingen te configureren in uw Trustpilot Business Account.

Automatische Feedback Service

• Ga naar Uitnodigingen aan de linkerkant van het menu
  • Selecteer de tab Automatische Feedback Service

In dit deel vindt u uw unieke AFS e-mailadres. Configureer uw webshop of e-mailsysteem om een kopie van uw orderbevestigingse-mails naar dit e-mailadres te versturen als bcc.

Belangrijk! Plaats nooit uw AFS e-mailadres in de "CC:" of de "naar:" velden wanneer u uw klanten een e-mail verstuurt. Dit is vertrouwelijke informatie en mag niet gezien worden door uw klanten.

Bekijk de implementatiehandleidingen in deze sectie voor meer hulp bij de specifieke instelling voor uw webshop. Wanneer u de handleiding die u zoekt niet kunt vinden, adviseren wij om de standaard setup handleiding te bekijken.

Informatie Afzender

Om er zeker van te zijn dat uw e-mailuitnodigingen verstuurd worden en nooit als spam worden ontvangen, is het belangrijk dat u uw Informatie Afzender correct instelt. Voor verdere informatie kunt u dit artikellezen

Extra domeinen

Indien u e-mails vanuit andere domeinen wilt versturen kunt u deze toevoegen aan uw whitelist of selecteer simpel de optie Sta elk domein toe om trigger e-mails te versturen.

U kunt ook subdomeinen toevoegen, bijvoorbeeld noreply.domein.com, of domeinen zoals Gmail.

Zodra u uw instellingen heeft geconfigureerd, bent u klaar om uw e-mailsjabloon aan te passen .

Voltooi door te klikken op Opslaan

Uitnodiging Frequentie

Trustpilot zal automatisch iedere uitnodiging annuleren zodra een klant al eerder een beoordeling over uw bedrijf heeft geschreven of wanneer er een uitnodiging wordt verstuurd naar een klant met hetzelfde referentienummer. Daarnaast geeft Trustpilot u de mogelijkheid om een limiet in te stellen hoe vaak terugkerende klanten een e-mailuitnodiging ontvangen.

Door de uitnodiging herinneringen functie te activeren, kunt u klanten eraan herinneren een beoordeling te schrijven, wanneer dit nog niet gedaan is en u verzekert dat klanten die geen beoordeling achterlieten na de eerste e-mailuitnodiging, alsnog een herinnering ontvangen. Het is ook mogelijk om een vertraging in te stellen met de uitnodiging herinnering functie.

• Ga naar Uitnodigingen
  • Kies de tab Uitnodiging FInstellingen
  • Selecteer de relevantie optie
  • Voltooi door te klikken op wijzigingen opslaan