De instellingen voor je e-mailuitnodigingen configureren

Deze functie is onderdeel van het Free-pakket.

Aan de slag

Het is belangrijk dat je de instellingen voor e-mail correct configureert, zodat je uitnodigingen worden afgeleverd en niet in de map met ongewenste e-mail terechtkomen. In dit artikel lees je hoe je de e-mailinstellingen configureert.

De pagina voor e-mailinstellingen openen en je instellingen configureren:

Ga in je Trustpilot Business-account naar Verzamel reviews > Uitnodigingsinstellingen > E-mailinstellingen.

Je template selecteren

Kies de standaardtemplates die je wil gebruiken om je klanten uit te nodigen voor het plaatsen van een bedrijfs- of productreview. In dit artikel lees je meer over uitnodigingstemplates en hoe je deze kunt configureren.

Naam Verzender

De Naam van afzender is de persoon die of het bedrijf dat wordt weergegeven in de inbox van de ontvanger. Gebruik de naam van je bedrijf, zodat klanten weten wie de uitnodiging heeft verzonden.

Antwoordadres

Het antwoordadres is het e-mailadres waar ontvangers een antwoord naar sturen als ze reageren op je uitnodiging in plaats van een review te plaatsen. Het e-mailadres waarmee je je aanmeldt bij Trustpilot wordt standaard gebruikt. Je kunt dit veranderen door te klikken op Antwoordadressen beheren in E-mailinstellingen.

E-mail afzender

Je kunt uitnodigingen verzenden vanaf het standaardafzendadres van Trustpilot, noreply.invitations@trustpilotmail.com. Maar je kunt ook je eigen domein gebruiken. We raden aan dat je kiest voor het Trustpilot-adres, omdat e-mails dan vaker worden bezorgd. Gebruik je je eigen domein, dan voer je dat handmatig in. Je kunt een SPF-record instellen.

Landingspagina

Je kunt kiezen naar welke landingspagina je je klanten wilt sturen. Onder Landingspage waar klanten naartoe gestuurd moeten worden kies je de gewenste landinstellingen via het dropdown-menu.

Wil je weten hoe je de timing en frequentie van je uitnodigingen kunt instellen? Bekijk dan dit artikel.