Hoe kan ik een beoordeling schrijven? Volgen

Hoe kan ik een beoordeling schrijven?

Het is heel eenvoudig om uw ervaringen te delen, door beoordelingen te schrijven op Trustpilot! Wanneer u een recente aankoop of service ervaring met een bedrijf of dienst heeft gehad, hoeft u zich alleen aan te melden bij Trustpilot en een gebruikersprofiel te creëren, volg daarna de onderstaande stappen.

Behulpzame beoordelingen schrijven die anderen kunnen helpen, is een goede manier om een actief onderdeel te zijn van onze community en iedereen een betere winkelervaring te geven.

Schrijf een beoordeling:

1. Ga naar nl.trustpilot.com
  2. Zoek naar de website van de dienst of het bedrijf dat u wilt beoordelen. De meest eenvoudige manier is om het webadres of de URL te kopiëren en te plakken in de zoekbalk
  3. Wanneer u eenmaal het juiste bedrijf heeft gevonden, ga dan naar hun profielpagina en klik op Beoordeel
  4. Kies het aantal sterren dat u wilt geven voor uw algehele ervaring
  5. Schrijf over uw ervaring en geef uw beoordeling een titel
  6. U wordt mogelijk uitgenodigd om een referentienummer in te voeren dat correspondeert met uw aankoop of service ervaring Door ons hiervan te voorzien maakt het eenvoudiger voor het bedrijf om u als klant te herkennen en ieder probleem op te lossen die u tegenkomt.
  7. Klik op Plaats uw beoordeling nu
  8. Wanneer u nog niet ingelogd bent, kunt u zich aanmelden bij Trustpilot door in te loggen met uw e-mailaccount of met uw Facebook account. Vergeet niet om onze Gebruikersvoorwaarden te accepteren:

Houd er rekening mee dat niet alle bedrijven een bestaande profielpagina op Trustpilot hebben. Dit betekent nog niet dat je ze niet kunt beoordelen! We kunnen u begeleiden door een nieuwe profielpagina te creëren, waardoor u de eerste beoordeling van het desbetreffende bedrijf kunt plaatsen.

Tip! We hebben een paar belangrijke punten om te bekijken in ons artikel 8 tips voor het schrijven van fantastische klantbeoordelingen.