Hoe je een review kunt plaatsen

Onlangs iets gekocht of van een bepaalde dienst gebruikgemaakt? Deel jouw mening met de wereld door een review achter te laten op Trustpilot!

Met het plaatsen van een review help je enerzijds consumenten met het nemen van betere koopbeslissingen, en anderzijds bedrijven met het verbeteren van hun bedrijfsprocessen. Een win-win situatie!

Review schrijven

1. Zoek naar het bedrijf dat je wilt beoordelen op de Trustpilot website. Klik vervolgens op het profiel van het desbetreffende bedrijf.
  2. Op de pagina van een bedrijfsprofiel, klik op de Schrijf een review knop.
  3. Kies het aantal sterren dat je het bedrijf wilt geven.
  4. Deel je ervaring in het tekstveld. In het veld genaamd Titel van je review, kun je je review een titel toewijzen.
    • Voeg desgewenst het referentie-, boeking- of trackingnummer toe dat overeenkomt met je aankoopervaring. Dit helpt het bedrijf je transactie te identificeren wanneer ze op je review willen reageren.
  5. Druk op de Plaats je review nu knop om je review achter te laten.
    • Als je niet bent aangemeld, verifieer je identiteit dan met Facebook, Google of je e-mailadres. Nadat je de aanwijzingen hebt gevolgd, wordt je review weergegeven op de profielpagina van het desbetreffende bedrijf.

Kun je het bedrijf waar je naar zoekt niet vinden op Trustpilot? Dan kun je alsnog een review plaatsen! Maak een nieuwe bedrijfsprofielpagina aan en wees de eerste persoon die het bedrijf beoordeelt.

Tip: Inspiratie opdoen? Bekijk dan 8 tips voor het schrijven van een goede review.