Hoe bewerk of verwijder ik mijn beoordeling?

Soms wilt u misschien een beoordeling wijzigen of zelfs verwijderen. De volgende stappen laten zien hoe u dit kunt doen op Trustpilot.

Bedenk wel dat wanneer u uw beoordeling verwijdert, deze handeling niet ongedaan gemaakt kan worden. We kunnen deze niet terughalen indien u zich bedenkt.

Hoe vind ik mijn gebruikersprofiel?

Iedereen die een beoordeling op Trustpilot heeft geschreven heeft een gebruikersprofiel, maar indien u een beoordeling heeft geschreven in reactie op een uitnodiging, weet u misschien niet meer wat u inloggegevens zijn.

Wanneer uw beoordeling geschreven is in een reactie op een uitnodiging, wordt er een account voor u aangemaakt bij het publiceren van de beoordeling, waarbij u een welkomste-mail van ons heeft ontvangen.

Om toegang te krijgen tot u account kunt u...

de originele welkomste-mail opzoeken die u van Trustpilot heeft ontvangen en op de link klikken.

OF

het e-mailadres gebruiken waar u de originele uitnodiging op heeft ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te vragen.

Indien u eenmaal met succes bent ingelogd, volg dan de instructies hieronder om uw beoordeling te bewerken of te verwijderen.

Hoe bewerkt u uw beoordeling

Wanneer een bedrijf reageert op uw beoordeling, wilt u misschien uw aanvankelijke beoordeling wijzigen om op hun reactie in te gaan. Mogelijk wilt u het wijzigen omdat u bepaalde informatie bent vergeten bij te voegen, of zich andere omstandigheden hebben voorgedaan.

1. Ga naar nl.trustpilot.com en log in op uw account, u doet dit door op Inloggen rechts bovenaan de pagina te klikken, of door op de volgende knop te klikken om toegang te krijgen tot onze inlogpagina:
  2. Eenmaal ingelogd, klik op het icoontje van uw profielfoto rechts bovenaan de pagina om het drop-down menu te openen.
  3. Klik op Mijn Beoordelingen.
  4. Vind de beoordeling die u wilt aanpassen en klik op Bewerk.
  5. Wanneer u klaar bent met bewerken, klik op Plaats uw bijgewerkte beoordeling.

Hoe verwijdert u uw beoordeling

1. Ga naar nl.trustpilot.com en log in op uw account, u doet dit door op Inloggen rechts bovenaan de pagina te klikken, of door op de volgende knop te klikken om toegang te krijgen tot onze inlogpagina:
  2. Eenmaal ingelogd, klik op het icoontje van uw profielfoto rechts bovenaan de pagina om het drop-down menu te openen.
  3. Klik op Mijn Beoordelingen.
  4. Vind de beoordeling die u wilt verwijderen en klik op het prullenbak icoontje (verwijder knop) die verschijnt naast de Bewerk knop.
  5. Er zal een pop-up verschijnen met de tekst Weet u zeker dat u deze beoordeling wilt verwijderen?
  6. Klik op OK om uw beoordeling permanent te verwijderen.