Hoe verander/verwijder ik mijn beoordeling? Volgen

Volg de onderstaande stappen om uw beoordeling te bewerken of te verwijderen van Trustpilot. Let erop dat wanneer u een beoordeling verwijdert, dit niet meer hersteld kan worden. We kunnen de verwijdering niet ongedaan maken als u later van gedachte verandert.

Wanneer u uw beoordeling schrijft in een reactie op een uitnodiging, wordt een account voor u aangemaakt. Uw beoordeling wordt gepubliceerd, en we sturen u tegelijkertijd een e-mail om u te verwelkomen op Trustpilot. Iedere beoordeling moet gekoppeld zijn aan een profiel van een echt persoon. Dit betekent dat u kunt inloggen op uw account en uw beoordeling kunt bewerken of verwijderen. Om toegang tot uw profiel te krijgen, kunt u op de link in de welkomste-mail klikken. Anders kunt u het e-mailadres waarop u de uitnodiging heeft ontvangen gebruiken om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Gebruik nu uw inloggegevens om de handleiding hieronder te volgen.

Hoe past u uw beoordeling aan

1. Ga naar nl.trustpilot.com en log in met uw account. U kunt dit doen door op Inloggen te klikken rechts bovenaan de pagina, of klik op Aanmelden om toegang te krijgen tot onze inlogpagina.

2. Eenmaal ingelogd, klik op het icoontje van uw profielfoto rechtsbovenin de pagina om het drop-down menu te openen.
  3. Klik op de optie Mijn Beoordelingen
  4. Vind de beoordeling die u wilt aanpassen en klik op Bewerk
  5. Wanneer u klaar bent met bewerken, klik op Plaats uw bijgewerkte beoordeling

Hoe verwijdert u uw beoordeling

1. Ga naar nl.trustpilot.com en log in met uw account. U kunt dit doen door op Inloggen te klikken rechts bovenaan de pagina, of klik op Aanmelden om toegang te krijgen tot onze inlogpagina.

2. Eenmaal ingelogd, klik op het icoontje van uw profielfoto rechtsbovenin de pagina om het drop-down menu te openen.
  3. Klik op de optie Mijn Beoordelingen
  4. Vind de beoordeling die u wilt verwijderen en klik op het prullenbak icoontje (verwijder knop)
  5. Er zal een pop-up verschijnen met de tekst Weet u zeker dat u deze beoordeling wilt verwijderen?
  6. Klik op OK om het verwijderen te voltooien