Neem een kijkje in ons Support Center voor meer informatie over Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxen, productreviews en handleidingen voor het aanpassen van uw reviews en account instellingen.

Hoe bewerk of verwijder ik mijn review?

Soms wil je misschien een review wijzigen of zelfs verwijderen. De volgende stappen laten zien hoe je dit kunt doen op Trustpilot.

Bedenk wel dat wanneer je je review verwijdert, deze handeling niet ongedaan gemaakt kan worden. We kunnen deze niet terughalen indien je je bedenkt.

Hoe vind ik mijn gebruikersprofiel?

Iedereen die een review op Trustpilot heeft geschreven heeft een gebruikersprofiel, maar indien je een review hebt geschreven in reactie op een uitnodiging, weet je misschien niet meer wat je inloggegevens zijn.

Wanneer je review geschreven is in een reactie op een uitnodiging, wordt er een account voor je aangemaakt bij het publiceren van de review, waarbij je een welkomst e-mail van ons hebt ontvangen.

Om toegang te krijgen tot je account kun je...

de originele welkomst e-mail opzoeken die je van Trustpilot hebt ontvangen en op de link klikken.

OF

het e-mailadres gebruiken waar je de originele uitnodiging op hebt ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te vragen.

Indien je eenmaal met succes bent ingelogd, volg dan de instructies hieronder om je review te bewerken of te verwijderen.

Hoe bewerk je je review

Wanneer een bedrijf reageert op je review, wil je misschien je aanvankelijke review wijzigen om op hun reactie in te gaan. Mogelijk wil je het wijzigen omdat je bepaalde informatie bent vergeten bij te voegen, of zich andere omstandigheden hebben voorgedaan.

1. Ga naar nl.trustpilot.com en log in op je account. Je doet dit door op Inloggen rechts bovenaan de pagina te klikken, of door op de volgende knop te klikken om toegang te krijgen tot onze inlogpagina:
  2. Eenmaal ingelogd, klik op het icoontje van je profielfoto rechts bovenaan de pagina om het drop-down menu te openen.
  3. Klik op Mijn Reviews.
  4. Vind de review die je wilt aanpassen en klik op Bewerk.
  5. Wanneer je klaar bent met bewerken, klik op Plaats je bijgewerkte review.

Hoe verwijder je je review

1. Ga naar nl.trustpilot.com en log in op je account. Je doet dit door op Inloggen rechts bovenaan de pagina te klikken, of door op de volgende knop te klikken om toegang te krijgen tot onze inlogpagina:
  2. Eenmaal ingelogd, klik op het icoontje van je profielfoto rechts bovenaan de pagina om het drop-down menu te openen.
  3. Klik op Mijn Reviews.
  4. Vind de review die je wilt verwijderen en klik op het prullenbak icoontje (verwijder knop) die verschijnt naast de Bewerk knop.
  5. Er zal een pop-up verschijnen met de tekst Weet je zeker dat je deze review wilt verwijderen?
  6. Klik op OK om je review permanent te verwijderen.