Een review bewerken of verwijderen

Mensen veranderen geregeld van mening. Het kan dus voorkomen dat je je review op Trustpilot wilt bewerken of verwijderen. In dit artikel bespreken we hoe je dat precies kunt doen.

Om een review te kunnen wijzigen of verwijderen, dien je eerst op Trustpilot in te loggen. Ben je je inloggegevens vergeten? Bekijk dan dit artikel.

Review bewerken

Wanneer een bedrijf op je review reageert, wil je wellicht je oorspronkelijke review wijzigen om het een en ander toe te kunnen lichten. Of misschien ben je vergeten om bepaalde details over de koopervaring in je review te vermelden.

1. Om je review te bewerken, ga je naar de Trustpilot-website en klik je rechtsboven in het scherm op Inloggen.
  2. Wijs met je muis op je profielfoto in de rechterbovenhoek en selecteer vervolgens Mijn reviews in het dropdown-menu.
  3. Vind de review die je wilt aanpassen en klik vervolgens op Bewerk.
  4. Wanneer je klaar bent met bewerken, klik je op Plaats je bijgewerkte review.

Review verwijderen

1. Om je review te verwijderen, ga je naar de Trustpilot-website en klik je rechtsboven in het scherm op Inloggen.
  2. Wijs met je muis op je profielpictogram in de rechterbovenhoek en selecteer vervolgens Mijn reviews in het dropdown-menu.
  3. Vind de review die je wilt verwijderen en klik vervolgens op de prullenbak-button.
  4. Klik tot slot op OK in het bevestigingsvenster om de review definitief te verwijderen.

Opmerking: Het verwijderen van een review kan niet ongedaan worden gemaakt. Weg is weg.