Een review updaten of verwijderen

Misschien heb je je bedacht of was je wat vergeten. Misschien wil je je ervaring liever niet meer delen. Wat de reden ook is, je kunt je reviews op Trustpilot altijd bewerken of verwijderen.

Reviews worden op Trustpilot direct gepubliceerd, zonder enige vorm van censuur. Omdat ze door gebruikers worden gegenereerd, moet de auteur en eigenaar de review bewerken of verwijderen. Ben je van gedachten veranderd of wil je de review bijwerken? Zo kun je de review bewerken of verwijderen.

Wijzig je review

1. Ga naar nl.trustpilot.com en klik rechtsboven op Inloggen. Log in met je accountgegevens.
  2. Selecteer Mijn reviews in het dropdown-menu (onder je gebruikersnaam rechtsboven).

1. Vind de review die je wilt bewerken. Klik onderaan de review op Bewerken.

1. Bewerk je review. Je kunt de sterrenscore en de tekst van je review aanpassen. Werk je de review bij, dan raden we aan om in de tekst aan te geven dat je de review hebt gewijzigd.

1. Klik Plaats je aangepaste review om de update te publiceren.

Een productreview bewerken

1. Ga naar nl.trustpilot.com en klik rechtsboven op Inloggen. Log in met je accountgegevens.
  2. Selecteer Mijn reviews in het dropdown-menu (onder je gebruikersnaam rechtsboven). Selecteer het tabblad Productreviews.

1. Zoek de review die je wilt wijzigen en klik dan op Bewerken. Je ziet een nieuw venster. Klik hierin op Review bewerken.

1. Bewerk je review. Je kunt de sterrenscore en de tekst van je review aanpassen. Werk je de review bij, dan raden we aan om in de tekst aan te geven dat je de review hebt gewijzigd.

1. Klik op Plaats je aangepaste review om je update te publiceren.

Review verwijderen

Let op: als je een review verwijdert, is deze voorgoed verdwenen. We kunnen je review niet herstellen, dus wees voorzichtig.
      1. Ga naar nl.trustpilot.com en klik rechtsboven op Inloggen. Log in met je accountgegevens.
      2. Selecteer Mijn reviews in het dropdown-menu (onder je gebruikersnaam rechtsboven).

1. Je kunt filteren op Bedrijfsreviews of Productreviews. Vind de review die je wilt verwijderen. Klik onderaan de review op Verwijderen.

1. Klik in het dialoogvenster op OK om dit te bevestigen.
Opmerking: het is ook mogelijk dat ons Content Integrity-team je vraagt ​​om je review te updaten als deze is gerapporteerd vanwege schending van onze richtlijnen voor reviewers. Ze kunnen een review niet namens de eigenaar updaten, maar ze kunnen deze wel verwijderen als de eigenaar deze niet aanpast om aan onze richtlijnen te voldoen.

Vorige: Je reviews zoeken en beheren