Hallo! Waar kunnen wij u mee helpen?

Neem een kijkje in de Support Sectie om meer informatie te vinden over Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxen, Productbeoordelingen plus handleidingen voor het aanpassen van uw beoordelingen en account instellingen.

Hoe verander ik mijn wachtwoord? Volgen

Wanneer u uw wachtwoord wilt aanpassen, volg dan eenvoudig de hieronder genoemde stappen.

  1. Ga naar nl.trustpilot.com en klik op Inloggen in de rechter bovenhoek.

  2. Klik op uw profielfoto rechts bovenaan de website
  3. Klik op Mijn Instellingen

  4. Selecteer Wachtwoord wijzigen
  5. Vul uw huidige wachtwoord in, voer vervolgens tweemaal uw nieuwe wachtwoord in en klik op Wachtwoord wijzigen

Neem contact op met ons Support Team voor verdere assistentie.

Neem contact op met Support