Neem een kijkje in ons Support Center voor meer informatie over Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxen, productreviews en handleidingen voor het aanpassen van uw reviews en account instellingen.

Problemen met inloggen op Trustpilot Business?

Indien je een Business-gebruiker bent en je het wachtwoord van je Trustpilot Business-account bent vergeten, dan kunt je onderstaande stappen volgen om deze opnieuw in te stellen.

1. Klik op de startpagina van nl.trustpilot.com rechtsboven op Voor bedrijven. Je wordt vervolgens doorgestuurd naar de Business-site van Trustpilot. Klik vervolgens op Login. Opmerking: De getoonde afbeelding hierboven kan afwijken van de daadwerkelijke foto op de website.
  2. Klik op Wachtwoord vergeten?.
  3. Voer het e-mailadres in dat is gekoppeld aan je Business-account en klik vervolgens op Verzend e-mail.

Binnen enkele minuten zul je een e-mail ontvangen met instructies om je wachtwoord te herstellen.

Ervaar je nog steeds problemen?

Als je nog steeds problemen ervaart, dan kan dit aan je cache liggen. Probeer in te loggen in een incognitoscherm. Met Windows open je een incognitovenster met de toetsencombinatie Ctrl+Shift+N. Op een Mac dien je op Command+Shift+N te drukken. Indien dit heeft gewerkt, dan kun je je cache wissen om dit probleem te verhelpen.

Mocht dit niet hebben geholpen, dan kun je contact opnemen met ons supportteam.