Business gebruiker: Problemen met inloggen?

Indien u een business gebruiker bent en u het wachtwoord van uw Trustpilot B2B account bent vergeten, dan kunt u onderstaande stappen volgen om deze opnieuw in te stellen.

1. Ga naar de startpagina van nl.trustpilot.com en klik vervolgens rechtsboven op Voor bedrijven.
  2. U wordt automatisch doorgestuurd naar de Trustpilot Business pagina. Klik rechtsboven op Login. Let op: De achtergrondafbeelding die u te zien krijgt kan afwijken van bovenstaande foto.
  3. Klik op de link Wachtwoord vergeten?
  4. Vul het e-mailadres in dat u gebruikt voor uw business profiel en klik op Verzend e-mail.

U kunt ook direct naar de Trustpilot login pagina gaan door te klikken op deze link: b2b.trustpilot.nl om vervolgens op Wachtwoord vergeten? te klikken.

Binnen enkele minuten zult u een e-mail ontvangen met instructies om uw wachtwoord te herstellen.

Ik heb geen e-mail ontvangen

Indien u geen e-mail heeft ontvangen, heeft u wellicht geprobeerd om in te loggen via de consumenten site, in plaats van via Trustpilot's business pagina.

Tip: De snelste manier om terug te gaan naar uw business login, is via deze link: b2b.trustpilot.nl.

Indien u heeft geprobeerd in te loggen via de consumentensite van Trustpilot, dan ziet u onderaan de tekst Bent u een bedrijf? staan. U dient op de knop te drukken die zegt Log in.

U wordt nu doorgestuurd naar de business login pagina, waar u zowel kunt inloggen met uw gebruikersgegevens als een nieuw wachtwoord kunt aanvragen, zoals in de bovenstaande tekst staat beschreven.

Ervaart u nog steeds problemen?

Indien u nog steeds problemen ervaart met inloggen, dan kan het zijn dat dat aan uw cache ligt. Volg bovenstaande stappen opnieuw uit, maar ditmaal in een incognito scherm. Met Windows opent u een incognito scherm met de toetsencombinatie Ctrl+Shift+N. Op een Mac dient u op Cmd+Shift+N te drukken. Indien dit heeft gewerkt, dan kunt u uw cache wissen om dit probleem te verhelpen.

Mocht u alle stappen hebben doorlopen en alsnog problemen ervaren, neem dan contact op met ons Support Team.