Hallo! Waar kunnen wij u mee helpen?

Neem een kijkje in de Support Sectie om meer informatie te vinden over Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxen, Productbeoordelingen plus handleidingen voor het aanpassen van uw beoordelingen en account instellingen.

Business gebruiker: Hoe uw wachtwoord te resetten

Indien u uw wachtwoord bent vergeten, volg dan deze stappen om deze te herstellen en toegang tot uw Business Account terug te krijgen.

  1. Go naar b2b.trustpilot.nl
  2. Klik op de link wachtwoord vergeten?
  3. Voer het e-mailadres in dat u gebruikt om in te loggen op uw Business Account en klik Verzend e-mail.

U zult binnen een paar minuten een e-mail ontvangen met een link om uw wachtwoord te herstellen.

Opmerkingen

0 opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.