Neem een kijkje in ons Support Center voor meer informatie over Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxen, productreviews en handleidingen voor het aanpassen van uw reviews en account instellingen.

Browser ondersteuning en Adblockers

Browser ondersteuning

Trustpilot ondersteunt de huidige en voorgaande grootste versies van Chrome, Firefox, Safari, Edge en Internet Explorer 11. Voor de beste ervaring, adviseren we de laatste versie van Chrome te gebruiken.

De nieuwste versie checken

Google Chrome vereist dat uw naar Instellingen gaat en het menu in de linkerbovenhoek opent, waar de pagina Over Chrome zich bevindt Over het algemeen ontvang u een melding in het geval uw Chrome browser een verouderde versie betreft.

Met Firefox kunt u direct updaten op de Voorkeuren pagina of via de Over Firefox pagina.

Edge wordt uitgevoerd door Windows Update, waardoor u voortdurend de laatste versie heeft zolang u uw computer blijft updaten.

Safari wordt gebruikt met uw Mac of iPhone, u zult voortdurend de laatste versie hebben zolang u uw computer up-to-date houdt.

Let op: Safari voor Windows is stopgezet en wordt niet langer ondersteund.

Adblockers en privacy filters

Trustpilot ondersteunt geen Adblockers of privacy filters, wegens onze toewijding om een betrouwbare site met een hoge uptime te runnen.

We werken met inspectie tools om ervoor te zorgen dat u kunt inloggen, boordelingen kunt plaatsen, etc. Adblockers/privacy filters kunnen mogelijk gedetecteerd worden door onze hulpprogramma's in uw browser, en dit zou kunnen betekenen dat bepaalde functies niet meer werken op Trustpilot.

Mocht u tegen problemen aanlopen, probeer dan tijdelijk of permanent Trustpilot toe te voegen aan een whitelist. Wanneer dit niet helpt, neem dan voor hulp contact op met ons Support Team.