Neem een kijkje in ons Support Center voor meer informatie over Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxen, productreviews en handleidingen voor het aanpassen van uw reviews en account instellingen.

Browser ondersteuning en Adblockers

Browser ondersteuning

Trustpilot ondersteunt de nieuwste versies van Chrome, Firefox, Safari, Edge en Internet Explorer 11. Voor de beste prestaties dien je gebruik te maken van de nieuwste versie van Chrome.

De nieuwste versie controleren

Je zult een melding ontvangen wanneer Chrome bijgewerkt moet worden. Installeer de update via de melding.

In Firefox kun je je browser updaten vanaf de Voorkeuren-pagina of vanaf de Over Firefox-pagina.

Edge wordt uitgevoerd door Windows Update, waardoor je altijd over de laatste versie beschikt, indien je je computer regelmatig updatet.

Safari is de standaard browser van je Mac of iPhone. Update je apparaten regelmatig voor de nieuwste browserversie.

Let op: Safari voor Windows is stopgezet en wordt niet langer ondersteund.

Adblockers en privacy-filters

Trustpilot ondersteunt geen Adblockers en privacy-filters. We werken met inspectie tools om ervoor te zorgen dat je kunt inloggen, reviews kunt plaatsen, etc. Adblockers en privacyfilters kunnen onze controlesoftware in je browser detecteren en de features en prestaties van Trustpilot verstoren.

Als je problemen ervaart, probeer dan tijdelijk of permanent om Trustpilot te whitelisten. Mocht dat geen uitkomst bieden, dan kun je contact opnemen met ons supportteam.