Veelgestelde vragen over TrustBox-widgets

Met de add-on Convert heb je toegang tot onze uitgebreide collectie TrustBoxen, waarmee je je websiteconversie aanzienlijk kunt verhogen.

Krijg toegang

Wil je meer te weten komen over bijvoorbeeld de implementatie, weergave of laadtijd van je TrustBox? Vind hier het antwoord op de meestgestelde vragen over Trustpilots TrustBox-widgets.

Beschikbaarheid

Welke TrustBoxen kan ik gebruiken met het gratis pakket van Trustpilot?

Met Trustpilot Free heb je toegang tot drie verschillende TrustBoxen: Micro Review Count, Review Collector en Starter.

Ik heb het TrustBox-script geïmplementeerd voor de Carousel-widget, maar het toont alleen het Trustpilot-logo of mijn hoeveelheid reviews. Waarom wordt de Carousel-TrustBox niet weergegeven?

Of je gebruik kunt maken van de Carousel-TrustBox, hangt af van je huidige pakket. Trustpilot Free geeft geen toegang tot deze widget.

Ik wil een TrustBox waarmee mijn klanten op mijn website een review kunnen achterlaten. Kan dat?

Ja, met de Evaluate-TrustBox kunnen je klanten rechtstreeks op je website een review plaatsen.

Veiligheid en compliance

Welke gegevens houden TrustBoxen bij?

TrustBoxen houden drie anonieme gebeurtenissen bij: impressies, weergaven en kliks. Deze informatie biedt je inzicht in de prestaties van de widget op je website. TrustBoxen houden geen individuele gebruikersinformatie bij.

Maken TrustBoxen gebruik van coockies?

Nee, tenzij je een A/B-test uitvoert met behulp van onze TrustBox OptimizerDe TrustBox Optimizer stelt twee cookies in tijdens een A/B-test, om de conversie van elke testvariatie bij te kunnen houden. Deze cookies bevatten een geanonimiseerde ID van de gebruiker en een indicator van welke variatie de gebruiker heeft bekeken. Hierdoor kan de tool het conversiepercentage voor elke widgetvariant opgeven om te bepalen welke widget het beste presteert. Zodra de test is afgerond, worden de cookies automatisch verwijderd.

Ondersteunen TrustBoxen Subresource Integrity (SRI)?

Nee. Verplicht gebruik van een SRI-hashwaarde zou betekenen dat je je website net zo vaak en op hetzelfde moment zou moeten updaten als Trustpilot, om ervoor te zorgen dat je widgets blijven werken.

De compliance-voorschriften van de PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) zijn niet van toepassing op onze widgets, omdat Trustpilot geen betaalkaartgegevens accepteert, verwerkt, opslaat of verzendt. We raden PCI DSS-conforme klanten aan om PCI DSS-conforme behoeften te scheiden van andere webcomponenten, en te beveiligen in overeenstemming met hun bedrijfsbeleid.

Laadsnelheid

Waarom laadt mijn TrustBox niet goed? Er wordt alleen een link naar Trustpilot getoond.

Waarschijnlijk is het bootstrap-script niet geladen. Het bootstrap-script is het eerste van de twee codefragmenten die je nodig hebt om een TrustBox aan je pagina toe te voegen.

We raden aan om het script in de <head></head>-sectie van je website's HTML te plaatsen. Als je geen toegang hebt tot deze sectie, plaats het dan in de <body></body>-sectie, net vóór de TrustBox-code (het tweede codefragment). We hebben ook een handleiding voor het toevoegen van een TrustBox-widget aan een single-page applicatie.

Opmerking: Het kan voorkomen dat je problemen ondervindt met het laden van je TrustBox in Internet Explorer 11, wanneer je pagina is geconfigureerd om in de compatibiliteitsmodus van Internet Explorer 9 te opereren. Als je dit wilt controleren, zoek dan naar de tag <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=9"> in de head-sectie van je pagina. Als deze tag er inderdaad in staat, is je pagina niet goed geconfigureerd. Dit is te verhelpen door de tag simpelweg te verwijderen.

Wat gebeurt er met mijn TrustBox wanneer er een storing in Trustpilots systemen plaatsvindt?

Al onze TrustBoxen hebben een extra back-up cache van 30 dagen, dus als onze systemen even een storing ondervinden heeft dit geen invloed op je TrustBox. Wanneer de systemen weer zoals behoren functioneren zal je TrustBox weer reviewcontent tonen. Het enige dat er kan gebeuren is dat de getoonde content niet kan worden geüpdatet gedurende de storing (je TrustBox wordt namelijk elke 20 minuten geüpdatet). In het geval de back-up cache er óók uit ligt of is verlopen, zal er een logo worden getoond.

Kan de inhoud van TrustBoxen geblokkeerd worden door adblockers?

Dat hangt af van de adblocker. Adblockers blokkeren verschillende onderdelen en verschillen in werking van elkaar, waardoor we niet kunnen garanderen dat alle adblockers alle TrustBoxen in staat stellen om reviews weer te geven. Vanzelfsprekend houden we dit nauwlettend in de gaten om ervoor te zorgen dat je reviews altijd getoond worden.

Welke browsers zijn compatibel met TrustBoxen?

Trustpilot wordt ondersteund door Chrome, Firefox, Safari en Edge. Onze TrustBoxen worden niet ondersteund door Safari voor Windows en Internet Explorer tot en met versie 10.

Opmerking: TrustBoxen worden goed weergegeven in nieuwere versies van Safari op Mac OS, maar er kunnen problemen voorkomen met oudere versies van Safari.

Implementatie

Hoe voeg ik een TrustBox toe aan mijn website?

Wanneer je de gewenste TrustBox geconfigureerd hebt in je Trustpilot Business-account, kun je de widget op je website plaatsen door het toevoegen van de code. In dit artikel wordt er stapsgewijs uitgelegd (inclusief een video) hoe je een TrustBox kunt implementeren.

Hoe kan ik mijn marketingcampagnes optimaliseren m.b.v. TrustBox-widgets?

Met TrustBox Signature en TrustBox Newsletter kun je je reviews en TrustScore met je klanten in nieuwsbrieven delen.

Kan ik een TrustBox op mijn WordPress-website plaatsen?

Ja, dat kan. Om dit te doen, moet je het bootstrap-script in de header van de pagina plaatsen waarop je de TrustBox wilt weergeven. Dit betekent dat je het template-bestand header.php in WordPress moet aanpassen. Mogelijk heb je hierbij hulp van een developer nodig. Een andere mogelijkheid is om over te schakelen van de visuele bewerkingsmodus naar de tekstverwerker in WordPress en vervolgens de JavaScript- en HTML-codefragmenten van de TrustBox toe te voegen.

Ik heb de Product Review-TrustBox geïnstalleerd, maar er worden geen producten getoond. Hoe kan ik ze aanmaken en koppelen aan de TrustBox?

Zorg ervoor dat je productcatalogus correct is aangemaakt.

Waarom zijn mijn Rich snippet-sterren niet meer zichtbaar in Google, en hoe krijg ik ze weer terug?

Rich snippet-sterren zijn zichtbaar in de organische zoekresultaten van Google. Ga na of je website nog steeds aan Google's eisen voldoet.

Belangrijk: Op 16 september 2019 heeft Google de regelgeving met betrekking tot Rich snippet-sterren gewijzigd. Bekijk hier welke invloed dit heeft op consumenten en bedrijven.

Wat is de invloed van een TrustBox op de laadsnelheid van mijn website? En op SEO?

TrustBoxen zijn ontworpen om zo min mogelijk impact op je website te hebben. Wanneer je pagina voor het eerst wordt geladen na de implementatie van een TrustBox, word je verzocht om een klein script te laden. Dit script haalt content voor je TrustBox op zodra je pagina is geladen. TrustBoxen wachten tot je website volledig is geladen om de impact te minimaliseren. Als je pagina langzaam laadt, kan Google je pagina niet indexeren en kan dat invloed hebben op je SEO.

Weergave

Hoe wijzig ik de taal van mijn TrustBox?

Het wijzigen van de taal van je TrustBox bestaat uit twee handelingen. De eerste is het wijzigen van de weergavetaal. Dit heeft enkel invloed op de widget zelf, niet op de taal van de reviews.

1. In je Trustpilot Business-account, ga naar Promoot reviews > Website-widgets > TrustBox-bibliotheek, en kies je TrustBox.
  2. Onder Krijg toegang tot je TrustBox, klik op Configureer je TrustBox.
  3. In het dropdown-menu van het veld Voorkeurstaal kun je de gewenste taal kiezen. Klik daarna op Ontvang code.

Vervolgens kun je na het selecteren van een TrustBox de reviews filteren om alleen de feedback weer te geven die in de taal van je voorkeur is geschreven Als de bovenstaande stappen zijn gevolgd, kun je het volgende doen:

1. Controleer onder Widget-taal in het dropdown-menu of de volgende optie is ingeschakeld: Selecteer alleen reviews die in deze taal zijn geschreven. Dit is de standaardinstelling.
  2. Je kunt ook instellen dat alle reviews in alle talen worden getoond.

Kan ik de kleur van mijn TrustBox wijzigen?

Nee, dat is niet mogelijk. Sommige TrustBoxen hebben verschillende thema's waar je uit kunt kiezen, maar dat is het enige dat je kunt aanpassen aan het uiterlijk van een TrustBox.

Hebben TrustBoxen een responsive design?

Ja, alle TrustBoxen zijn responsief. Ze bevatten interne breekpunten die verzekeren dat de positie van de inhoud wordt aangepast aan de opgegeven afmetingen, en ze kunnen scrollen.

TrustBoxen zijn ingesloten in een iFrame op je website. Het iFrame ondersteunt niet alle afmetingen, waardoor de TrustBox niet naar alle groottes aanpasbaar is. Dit betekent dat wanneer je het venster van je browser wijzigt, de TrustBox aangepast kan worden in de breedte, maar de hoogte hetzelfde blijft. Om dit juist te laten werken, is het belangrijk dat je de breedte van de instellingen aanpast naar 100% en de hoogte aanpast van je DOM-elementen, zodat het bij de minimale hoogte van de TrustBox past.

Opmerking: Controleer vooraf de minimale en maximale afmetingen van de TrustBox die je wilt implementeren. Je vindt deze informatie op de preview-pagina van elke TrustBox.

Hoe toon ik met de Carousel-TrustBox reviewgegevens op mobiele apparaten?

Maak de TrustBox responsive door de hoogte van het iFrame te overschrijven om het groter te maken op mobiele apparaten. Je kunt een nieuw HTML-element toevoegen aan de TrustBox en de hoogte van de iFrame aanpassen met behulp van CSS.

Voorbeeld:

<div class="carousel">
<!-- TrustBox widget -->
<div class="trustpilot-widget" data-locale="nl-NL" data-template-id="53aa8912dec7e10d38f59f36" data-businessunit-id="5400267300006400057a0113" data-style-height="130px" data-style-width="100%" data-theme="light" data-group="on" data-stars="1,2,3,4,5">
<a href="https://nl.trustpilot.com/review/mijnwebsite.nl" target="_blank">Trustpilot</a>
</div>
<!-- End TrustBox widget -->
</div>
<style>
/* Target mobile displays with a media query */
@media (max-width: ...) {
  .carousel {
width: 320px;
  .carousel iframe {
height: 280px !important;
</style>