TrustBoxen — veelgestelde vragen

Met de add-on Convert heb je toegang tot onze uitgebreide collectie TrustBoxen, waarmee je je websiteconversie aanzienlijk kunt verhogen.

Krijg toegang

TrustBoxen zijn onze widgets. Met TrustBoxen kun je je reviews weergeven op je website en je klanten al je geweldige producten en diensten laten zien. In dit artikel vind je antwoorden op de meest gestelde vragen.

Implementatie

Hoe voeg ik een TrustBox toe aan mijn website?

Nadat je de gewenste TrustBox hebt geconfigureerd, plaats je de widget op je website door een code toe te voegen. Dit artikel legt stap voor stap uit hoe je dit doet.

Hoe voeg ik een TrustBox toe aan mijn marketingcampagnes?

Je kunt een TrustBox Signature aan je e-mailhandtekening toevoegen. Zo wek je direct vertrouwen en schitter je met je reputatie in elk verzonden bericht. Ook kun je TrustBox Newsletter toevoegen. Hiermee toon je je reviews en TrustScore in je nieuwsbrieven.

Kan ik een TrustBox op mijn WordPress-website plaatsen?

Ja. Hiervoor plaats je het bootstrap-script in de header van de pagina waarop je de TrustBox wilt weergeven. Pas het template-bestand 'header.php' in WordPress aan. Mogelijk heb je hierbij hulp van een developer nodig. Ook kun je in WordPress overschakelen van de visuele bewerkingsmodus naar de tekstverwerker en vervolgens de JavaScript- en HTML-codefragmenten van de TrustBox toevoegen.

Weergave

Hoe wijzig ik de taal van mijn TrustBox?

Dit kan op twee manieren. Je kunt de weergavetaal van de TrustBox wijzigen en dan kiezen om alleen reviews weer te geven in jouw taal.

1. In Trustpilot Business ga je naar Promoot reviews > Website-widgets > TrustBox-bibliotheek. Kies een TrustBox.
  2. Ga onder Krijg toegang tot je TrustBox naar Personaliseer je TrustBox.
  3. Naast 'Voorkeurstaal widgets' kies je de taal.

Als je een TrustBox-variant hebt gekozen die reviews weergeeft, kun je de reviews filteren en alleen de reviews tonen die in jouw voorkeurstaal zijn geschreven. Na het bovenstaande kun je het volgende doen:

1. Onder Voorkeurstaal widgets schakel je Selecteer alleen reviews die in deze taal zijn geschreven in.

Dit is de standaardinstelling. Je kunt deze optie ook uitschakelen om reviews in alle talen te zien. Nadat je de wijzigingen hebt aangebracht, klik je op Ontvang code en vervang je de oude TrustBox-code met deze nieuwe.

Kan ik de kleur van mijn TrustBox wijzigen?

Bij bepaalde pakketten kun je de letterkleur veranderen van de TrustBoxen die bedrijfsreviews weergeven. Ook kun je de kleur van de sterren aanpassen bij TrustBoxen die productreviews tonen.

Hebben TrustBoxen een responsief design?

Alle TrustBoxen zijn responsief. Ze bevatten interne breakpoints die verzekeren dat de positie van de inhoud wordt aangepast aan de opgegeven afmetingen en kunnen scrollen.

TrustBoxen zijn ingesloten in een iFrame op je website. De iFrame ondersteunt niet alle afmetingen, waardoor de TrustBox niet naar alle groottes aanpasbaar is. Dit betekent dat wanneer je het venster van je browser wijzigt, de TrustBox aangepast kan worden in de breedte, maar de hoogte hetzelfde blijft. Om dit juist te laten werken, is het belangrijk dat je de breedte van de instellingen aanpast naar 100% en de hoogte aanpast van je DOM-elementen, zodat het bij de minimale hoogte van de TrustBox past.

Opmerking: Controleer vooraf de minimale en maximale afmetingen van de TrustBox die je wilt implementeren. Je vindt deze informatie op de preview-pagina van elke TrustBox.

Hoe toon ik reviewgegevens op mobiele apparaten via een Carousel-TrustBox?

Maak de TrustBox responsief door de hoogte van de iFrame te overschrijven om het groter te maken op mobiele apparaten. Je kunt een nieuw HTML-element toevoegen aan de TrustBox en de hoogte van de iFrame aanpassen met behulp van CSS.

Voorbeeld:

<div class="carousel">
<!-- TrustBox widget -->
<div class="trustpilot-widget" data-locale="nl-NL" data-template-id="53aa8912dec7e10d38f59f36" data-businessunit-id="5400267300006400057a0113" data-style-height="130px" data-style-width="100%" data-theme="light" data-group="on" data-stars="1,2,3,4,5">
<a href="https://nl.trustpilot.com/review/minwebbsida.com" target="_blank">Trustpilot</a>
</div>
<!-- End TrustBox widget -->
</div>
<style>
/* Gebruik een media-query om de weergave op mobiele apparaten naar wens aan te passen */
@media (max-width: ...) {
  .carousel {
width: 320px;
  }
  .carousel iframe {
height: 290px !important;
  }
}
</style>

Laadsnelheid

Hoe beïnvloedt een TrustBox de paginagrootte?

Een TrustBox voegt gemiddeld 50 kB toe aan een websitepagina, afhankelijk van het soort TrustBox en hoeveel erin wordt weergegeven. TrustBoxen met een gelaagde weergave, zoals de Pop-Up of de Drop-Down, voegen gemiddeld ongeveer 100 kB extra grootte toe.

Maar dit geldt alleen als de gebruiker een pagina voor het eerst laadt. Als de pagina voor de tweede keer wordt geladen, neemt dit maar 1 kB extra in beslag, omdat de browser gegevens ophaalt die al gecacht zijn om de pagina te laden, in plaats van deze gegevens van onze servers te laden.

De gegevens maken maar een zeer klein deel uit van de gemiddelde grootte van de website. In de onderstaande tabel zie je hoe dit werkt.

Paginagrootte Eerste keer laden van TrustBox (50 kB) Al een keer geladen TrustBox (1kb)
1MB 6,3% 0,09%
2MB 3,2% 0,05%
5MB 1,3% 0,02%
7MB 0,9% 0,014%

Wat is de invloed van een TrustBox op de laadsnelheid van mijn website? En op SEO?

TrustBoxen zijn ontworpen om zo min mogelijk impact op je website te hebben. Wanneer je pagina voor het eerst wordt geladen na de implementatie van een TrustBox, word je verzocht om een klein script te laden. Het kleine script haalt de content van de TrustBox pas op nadat je pagina is geladen. TrustBoxen wachten tot je website volledig is geladen om de impact te minimaliseren. Als je pagina langzaam laadt, kan Google je pagina niet indexeren en kan dat invloed hebben op je SEO.

Waarom laadt mijn TrustBox niet goed? Er wordt alleen een link naar Trustpilot getoond.

Waarschijnlijk is het bootstrap-script niet geladen. Het bootstrap-script is het eerste van de twee codefragmenten die je nodig hebt om een TrustBox aan je pagina toe te voegen.

We raden aan om het script in de <head></head>-sectie van je website's HTML te plaatsen. Als je geen toegang hebt tot deze sectie, plaats het dan in de <body></body>-sectie, net vóór de TrustBox-code (het tweede codefragment). We hebben ook een handleiding waarmee je kunt controleren of je TrustBox op de juiste wijze is geïmplementeerd en of deze als een toepassing van een enkele pagina wordt uitgevoerd.

Wat gebeurt er met mijn TrustBox als er een storing bij Trustpilot is?

Al onze TrustBoxen hebben een extra back-upcache van 30 dagen. De content van je reviews wordt dus gewoon weergegeven. Het enige dat er kan gebeuren is dat de getoonde content niet kan worden geüpdatet gedurende de storing (je TrustBox wordt namelijk elke 20 minuten geüpdatet). In het geval de back-up cache er óók uit ligt of is verlopen, zal er een logo worden getoond.

Kunnen de reviews in TrustBoxen worden geblokkeerd door adblockers?

Dat hangt af van de adblocker (advertentiefilter). Adblockers blokkeren allerlei items en zijn niet allemaal hetzelfde. We kunnen dus niet garanderen dat een adblocker je reviews wel of niet blokkeert. Vanzelfsprekend houden we dit nauwlettend in de gaten om ervoor te zorgen dat je reviews altijd getoond worden.

Welke browsers zijn compatibel met TrustBoxen?

Ze werken met Chrome, Firefox, Safari en Edge. Onze TrustBoxen worden niet ondersteund door Safari voor Windows of door Internet Explorer.

Opmerking: TrustBoxen worden goed weergegeven in nieuwere versies van Safari op Mac OS, maar er kunnen problemen voorkomen met oudere versies van Safari.

Beveiliging

Welke gegevens houden TrustBoxen bij?

TrustBoxen registreren geen gegevens van individuele gebruikers. Ze houden drie geanonimiseerde gebeurtenissen bij: impressies, weergaven en kliks. Dit laat zien hoe de widget presteert op je website.

Maken TrustBoxen gebruik van cookies?

Nee, tenzij je een A/B-test uitvoert met de TrustBox Optimizer. Hierbij worden twee cookies gebruikt om de conversie van elke testvariant bij te houden. Deze cookies bevatten een geanonimiseerde ID van de gebruiker en een indicator van welke variant de gebruiker heeft bekeken. Hierdoor kan de tool het conversiepercentage voor elke widgetvariant opgeven om te bepalen welke het beste presteert. Zodra de test is afgerond, worden de cookies automatisch verwijderd.

Ondersteunen TrustBoxen Subresource Integrity (SRI)?

Nee. verplicht gebruik van een SRI-hashwaarde zou betekenen dat je je website net zo vaak en op hetzelfde moment zou moeten updaten als Trustpilot, want anders zouden je TrustBoxen niet meer werken.

De voorschriften voor Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS — beveiligingsnormen van de bedrijfstak voor betaalkaartgegevens) zijn niet van toepassing op onze widgets. We accepteren, verwerken, bewaren of verzenden namelijk geen betaalkaartgegevens. We raden klanten die de voorschriften van PCI DSS naleven aan, om de PCI DSS-vereisten te scheiden van andere webcomponenten, en beveiligingsmaatregelen te treffen in overeenstemming met hun specifieke verantwoordelijkheden.