Neem een kijkje in ons Support Center voor meer informatie over Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxen, productreviews en handleidingen voor het aanpassen van uw reviews en account instellingen.

Trustpilots TrustBox widgets - FAQ

Dit artikel geeft antwoord op veelgestelde vragen met betrekking tot Trustpilots TrustBox widgets. Lees hier over de implementatie, laadtijd, ondersteunende browsers, tracking, SEO en nog veel meer.

Hoe vaak worden TrustBoxen geüpdatet?

Reviewdata wordt elke 20 minuten bijgewerkt.

Wat gebeurt er met mijn TrustBox als Trustpilots systemen zijn uitgevallen?

TrustBoxen hebben een extra laag van fallback cache (30 dagen), zodat je TrustBox reviews zal blijven weergeven. De TrustBox zal echter niet elke 20 minuten updaten totdat het probleem is opgelost. Als de fallback cache uitgevallen of verlopen is, zullen TrustBoxen een fallback logo tonen.

Waarom laadt mijn TrustBox niet correct? Het laat alleen een link naar Trustpilot zien.

Controleer of je het script juist hebt ingevoerd op de pagina. We adviseren om het script in de head-sectie te plaatsen, en als je daar niet bij kunt, het script te plaatsen in de body-sectie (iets voor de div). Als je gebruiktmaakt van een single-page app, kun je daar hier meer over lezen.

Je kunt problemen ondervinden bij het laden van je TrustBox in Internet Explorer 11, als je pagina is geconfigureerd om te worden uitgevoerd in de Internet Explorer 9 compatibiliteitsmodus. Om dit te controleren, zoek naar de <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=9"> tag in de kop van je pagina. Als je deze daar aantreft is de pagina verkeerd geconfigureerd, en dien je deze tag te verwijderen.

Hoe verander ik de taal van de TrustBox?

De taal kan veranderd worden door de data-locale variable aan te passen. Selecteer deze variable in de configuratiesectie voor elke TrustBox.

Welke browsers ondersteunen TrustBoxen?

TrustBoxen zijn ontwikkeld om te functioneren in alle moderne browsers: Chrome, Firefox, Safari (iOS), Opera en Internet Explorer (v.11 en nieuwer).

De volgende browsers ondersteunen geen TrustBoxen: Safari voor Windows, IE10 en ouder.

Let op: TrustBoxen zullen goed vertoond worden in nieuwere versies van Safari op Mac OS, maar oudere versies van Safari kunnen problemen ondervinden.

Vertraagt een TrustBox mijn website, en schaadt het de SEO?

TrustBoxen zijn ontworpen om zo weinig mogelijk impact te hebben op je website. Wanneer je pagina voor de eerste keer wordt geladen na het implementeren van een TrustBox, zul je een verzoek krijgen om een klein script te laden. Dit kleine script zal wachten met het ophalen van TrustBox content totdat je pagina is geladen. Lees meer.

TrustBoxen wachten tot je website volledig is geladen om hun impact tot een minimum te beperken. Als je pagina erg traag is, kan het zijn dat Google je pagina niet goed indexeert, wat je SEO negatief beïnvloedt. Paginasnelheid is één van de vele factoren die invloed kan hebben op SEO. Maar zolang je pagina niet extreem langzaam laadt, hoef je je geen zorgen te maken.

Wat houdt Trustpilot bij in TrustBoxen?

Trustpilot maakt gebruikt van impressie tracking om te zien hoe vaak een TrustBox is geladen. We tracken ook snelheidsprestatie met New Relic om erachter te komen hoe snel een TrustBox laadt. Daarna gebruiken we deze data om de prestatie van de TrustBox continu te monitoren en te verbeteren.

Om de analyse van geografische prestaties in New Relic mogelijk te maken, transformeren we de IP-adressen die worden bijgehouden op basis van geografische landgegevens, en slaan we deze op in onze systemen. We slaan de IP-adressen zelf niet op. Get more details.

Kan ik een TrustBox in mijn eigen Android of iOS applicatie plaatsen?

Er kan een TrustBox widget in een Android of iOS app geplaatst worden met een webview. Als alternatief kun je zelf je eigen TrustBox widget op maat maken met behulp van onze API's. Lees meer.

Kan ik een TrustBox implementeren met een systeem dat XML als bestandstype gebruikt?

Ja. Het is echter belangrijk om te weten dat wanneer je gebruikmaakt van een CMS of een ander systeem dat XML als bestandstype gebruikt, de TrustBox script code snippets in dit geval aangepast dienen te worden. Je dient het XHTML alternatief voor de HTML 5 tag async aan te passen. Het XHTML alternatief is async="sync" - dus de <script> tag dient te worden aangepast van async naar async="async".

Kan een TrustBox als pop-up getoond worden?

TrustBoxen maken gebruik van een API. Sommige TrustBoxen kunnen als een pop-up of in een nieuw venster getoond worden, afhankelijk van de specifieke implementatie van de web developer. Ook zijn er twee TrustBoxen in de TrustBox Bibliotheek met pop-up functionaliteit: de Pop-Up en de Drop-Down. Beiden nemen weinig plaats in beslag op de webpagina maar zullen zich uitbreiden wanneer erop wordt geklikt.

Kan ik een TrustBox laten 'zweven' in de hoek van mijn webpagina?

Als je een container gebruikt kun je de TrustBox positioneren waar je maar wilt. Je web developer kan hierbij helpen.

Kan ik een TrustBox implementeren op mijn WordPress website?

Ja. Voeg dan de TrustBox JavaScript code snippet toe aan de header van de displaypagina. Je dient hiervoor je WordPress header.php template bestand te wijzigen, dus je hebt hierbij wellicht de hulp van je web developer nodig. Lees hier meer.

Een andere implementatiemethode is om over te schakelen van Visual naar Text edit modus in WordPress, en vervolgens de TrustBox JavaScript en HTML code snippets in de editor te plakken.

Hoe kan ik reviewdata op mobiel tonen met een TrustBox Carousel?

Maak de TrustBox responsive door de hoogte van het iframe te overschrijven voor op mobiel. Je kunt de TrustBox in een nieuwe HTML division insluiten om de hoogte van het iframe met CSS te kunnen overschrijven.

Zie bijvoorbeeld:

<div class="carousel">
<!-- TrustBox widget -->
<div class="trustpilot-widget" data-locale="nl-NL" data-template-id="53aa8912dec7e10d38f59f36" data-businessunit-id="5400267300006400057a0113" data-style-height="130px" data-style-width="100%" data-theme="light" data-group="on" data-stars="1,2,3,4,5">
 <a href="https://nl.trustpilot.com/review/uwwebsite.nl" target="_blank">Trustpilot</a>
</div>
<!-- End TrustBox widget -->
</div>
.carousel {
  width: 320px;
.carousel iframe {
 height: 280px !important;