TrustBox-widgets — veelgestelde vragen

Met de add-on Convert heb je toegang tot onze uitgebreide collectie TrustBoxen, waarmee je je websiteconversie aanzienlijk kunt verhogen.

Krijg toegang

TrustBoxen zijn onze widgets. Met TrustBoxen kun je je reviews weergeven op je website en je klanten al je geweldige producten en diensten laten zien. In dit artikel vind je antwoorden op de meest gestelde vragen.

Implementatie

Hoe voeg ik een TrustBox-widget toe aan mijn website?

Nadat je de gewenste widget hebt geconfigureerd, plaats je de widget op je website door een code toe te voegen. Dit artikel legt stap voor stap uit hoe je dit doet.

Hoe voeg ik een TrustBox-widget toe aan mijn marketingcampagnes?

Je kunt een TrustBox Signature-widget aan je e-mailhandtekening toevoegen. Zo wek je direct vertrouwen en schitter je met je reputatie in elk verzonden bericht. Ook kun je TrustBox Newsletter-widget toevoegen. Hiermee toon je je reviews en TrustScore in je nieuwsbrieven.

Kan ik een TrustBox-widget op mijn WordPress-website plaatsen?

Ja. Hiervoor plaats je het bootstrap-script in de header van de pagina waarop je de TrustBox wilt weergeven. Pas het template-bestand 'header.php' in WordPress aan. Mogelijk heb je hierbij hulp van een developer nodig. Ook kun je in WordPress overschakelen van de visuele bewerkingsmodus naar de tekstverwerker en vervolgens de JavaScript- en HTML-codefragmenten van de widget toevoegen.

Weergave

Hoe wijzig ik de taal van mijn TrustBox-widget?

Dit kan op twee manieren. Je kunt de weergavetaal van de widget wijzigen en dan kiezen om alleen reviews weer te geven in jouw taal.

1. Ga in Trustpilot Business naar Promoot reviews > Website-widgets. Kies je widget.
  2. Kies je widget-taal onder Aanpassen via het Voorkeurstaal dropdown-menu.

Als je een widget-variant hebt gekozen die reviews weergeeft, kun je de reviews filteren en alleen de reviews tonen die in jouw voorkeurstaal zijn geschreven. Na het bovenstaande kun je het volgende doen:

1. Onder Voorkeurstaal widgets schakel je Selecteer alleen reviews die in deze taal zijn geschreven in.

Dit is de standaardinstelling. Je kunt deze optie ook uitschakelen om reviews in alle talen te zien. Nadat je de wijzigingen hebt aangebracht, klik je op Ontvang code en vervang je de oude widget-code met deze nieuwe.

Kan ik de kleur van mijn TrustBox-widget wijzigen?

Bij bepaalde pakketten kun je de letterkleur veranderen van de widgets die bedrijfsreviews weergeven. Ook kun je de kleur van de sterren aanpassen bij widgets die productreviews tonen.

Hebben TrustBox-widgets een responsive design?

Al onze widgets zijn responsief. Ze bevatten interne breakpoints die verzekeren dat de positie van de inhoud wordt aangepast aan de opgegeven afmetingen en kunnen scrollen.

Widgets zijn ingesloten in een iFrame op je website. De iFrame ondersteunt niet alle afmetingen, waardoor de widgets niet naar alle groottes aanpasbaar zijn. Dit betekent dat wanneer je het venster van je browser wijzigt, de widget aangepast kan worden in de breedte, maar de hoogte hetzelfde blijft. Om dit juist te laten werken, is het belangrijk dat je de breedte van de instellingen aanpast naar 100% en de hoogte aanpast van je DOM-elementen, zodat het bij de minimale hoogte van de widget past.

Opmerking: Controleer vooraf de minimale en maximale afmetingen van de widget die je wilt implementeren. Je vindt deze informatie op de preview-pagina van elke widget.

Hoe toon ik met de Carousel TrustBox-widget reviewgegevens op mobiele apparaten?

Maak de TrustBox responsief door de hoogte van de iFrame te overschrijven om het groter te maken op mobiele apparaten. Je kunt een nieuw HTML-element toevoegen aan de widget en de hoogte van de iFrame aanpassen met behulp van CSS.

Voorbeeld:

<div class="carousel">
<!-- TrustBox widget -->
<div class="trustpilot-widget" data-locale="nl-NL" data-template-id="53aa8912dec7e10d38f59f36" data-businessunit-id="5400267300006400057a0113" data-style-height="130px" data-style-width="100%" data-theme="light" data-group="on" data-stars="1,2,3,4,5">
<a href="https://nl.trustpilot.com/review/minwebbsida.com" target="_blank">Trustpilot</a>
</div>
<!-- End TrustBox widget -->
</div>
<style>
/* Gebruik een media-query om de weergave op mobiele apparaten naar wens aan te passen */
@media (max-width: ...) {
  .carousel {
width: 320px;
  }
  .carousel iframe {
height: 290px !important;
  }
}
</style>

Laadsnelheid

Hoe beïnvloedt een TrustBox-widget de paginagrootte?

Een TrustBox-widget voegt gemiddeld 50 kB toe aan een websitepagina, afhankelijk van het soort TrustBox en hoeveel erin wordt weergegeven. Widgets met een gelaagde weergave, zoals de Pop-Up of de Drop-Down, voegen gemiddeld ongeveer 100 kB extra grootte toe.

Maar dit geldt alleen als de gebruiker een pagina voor het eerst laadt. Als de pagina voor de tweede keer wordt geladen, neemt dit maar 1 kB extra in beslag, omdat de browser gegevens ophaalt die al gecacht zijn om de pagina te laden, in plaats van deze gegevens van onze servers te laden.

De gegevens maken maar een zeer klein deel uit van de gemiddelde grootte van de website. In de onderstaande tabel zie je hoe dit werkt.

Paginagrootte Eerste keer laden van widget (50 kB) Al een keer geladen widget (1kb)
1MB 6,3% 0,09%
2MB 3,2% 0,05%
5MB 1,3% 0,02%
7MB 0,9% 0,014%

Wat is de invloed van een widget op de laadsnelheid van mijn website? En op SEO?

Widgets zijn ontworpen om zo min mogelijk impact op je website te hebben. Wanneer je pagina voor het eerst wordt geladen na de implementatie van een TrustBox, word je verzocht om een klein script te laden. Het kleine script haalt de content van de widget pas op nadat je pagina is geladen. Widgets wachten tot je website volledig is geladen om de impact te minimaliseren. Als je pagina langzaam laadt, kan Google je pagina niet indexeren en kan dat invloed hebben op je SEO.

Waarom laadt mijn TrustBox-widget niet goed? Er wordt alleen een link naar Trustpilot getoond.

Waarschijnlijk is het bootstrap-script niet geladen. Het bootstrap-script is het eerste van de twee codefragmenten die je nodig hebt om een widget aan je pagina toe te voegen.

We raden aan om het script in de <head></head>-sectie van je website's HTML te plaatsen. Als je geen toegang hebt tot deze sectie, plaats het dan in de <body></body>-sectie, net vóór de widget-code (het tweede codefragment). We hebben ook een handleiding waarmee je kunt controleren of je widget op de juiste wijze is geïmplementeerd en of deze als een toepassing van een enkele pagina wordt uitgevoerd.

Wat gebeurt er met mijn TrustBox-widget als er een storing bij Trustpilot is?

Al onze TrustBox-widgets hebben een extra back-upcache van 30 dagen. De content van je reviews wordt dus gewoon weergegeven. Het enige dat er kan gebeuren is dat de getoonde content niet kan worden geüpdatet gedurende de storing (je widget wordt namelijk elke 20 minuten geüpdatet). In het geval de back-up cache er óók uit ligt of is verlopen, zal er een logo worden getoond.

Kunnen de reviews in TrustBox-widgets worden geblokkeerd door adblockers?

Dat hangt af van de adblocker (advertentiefilter). Adblockers blokkeren allerlei items en zijn niet allemaal hetzelfde. We kunnen dus niet garanderen dat een adblocker je reviews wel of niet blokkeert. Vanzelfsprekend houden we dit nauwlettend in de gaten om ervoor te zorgen dat je reviews altijd getoond worden.

Welke browsers zijn compatibel met TrustBox-widgets?

Ze werken met Chrome, Firefox, Safari en Edge. Onze TrustBox-widget worden niet ondersteund door Safari voor Windows of door Internet Explorer.

Opmerking: TrustBox-widgets worden goed weergegeven in nieuwere versies van Safari op Mac OS, maar er kunnen problemen voorkomen met oudere versies van Safari.

Beveiliging

Welke gegevens houden TrustBox-widgets bij?

TrustBox-widgets registreren geen gegevens van individuele gebruikers. Ze houden drie geanonimiseerde gebeurtenissen bij: impressies, weergaven en kliks. Dit laat zien hoe de widget presteert op je website.

Ondersteunen TrustBox-widgets Subresource Integrity (SRI)?

Nee. Verplicht gebruik van een SRI-hashwaarde zou betekenen dat je je website net zo vaak en op hetzelfde moment zou moeten updaten als Trustpilot, om ervoor te zorgen dat je widgets blijven werken.

De voorschriften voor Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS — beveiligingsnormen van de bedrijfstak voor betaalkaartgegevens) zijn niet van toepassing op onze widgets. We accepteren, verwerken, bewaren of verzenden namelijk geen betaalkaartgegevens. We raden klanten die de voorschriften van PCI DSS naleven aan, om de PCI DSS-vereisten te scheiden van andere webcomponenten, en beveiligingsmaatregelen te treffen in overeenstemming met hun specifieke verantwoordelijkheden.

Vorige: Maak kennis met de TrustBoxen

Volgende: Overzicht van onze TrustBox-widgets