TrustBox Toepassing Veelgestelde Vragen Volgen

Veelgestelde Vragen

Hoe verander ik de breedte van een TrustBox zodat het op mijn website past? Kan ik deze responsief maken zodat het er ook goed uitziet op mobiel?

We hebben enkele van onze TrustBoxen responsief gemaakt, zodat u zelf de hoogte en breedte kunt aanpassen, afhankelijk van waar u de TrustBox plaatst. Het data-style-width kenmerk kan op 100% worden gezet ten opzichte van de container waarin de TrustBox wordt geplaatst op uw website. Dit geeft de TrustBox een flexibele breedte. Bijvoorbeeld, het data-style-width kenmerk in het volgende voorbeeld kan gewijzigd worden om de breedte van de TrustBox aan te passen.

Voor:
<div class="trustpilot-widget" data-locale="en-US" data-template-id="123" data-businessunit-id="456" data-style-height="240" data-style-width="380"></div>

Na:
<div class="trustpilot-widget" data-locale="en-US" data-template-id="123" data-businessunit-id="456" data-style-height="240" data-style-width="100%"></div>

(Wanneer u ziet dat de TrustBox deels is afgesneden nadat u de dimensies heeft veranderd, probeer dan terug te gaan naar het origineel of kies een responsieve TrustBox.)

Kan ik de hoogte van mijn TrustBox aanpassen?

Ja, de hoogte van een TrustBox kan aangepast worden. Iedere TrustBox heeft een standaard hoogte, afhankelijk van de stijl. Maar, let er op dat de hoogte altijd in pixels (px) wordt aangegeven en niet in percentages (%). De hoogte kan aangepast worden door het wijzigen van de waarde van het "data-style-height" kenmerk, hieronder uitgelicht.

<div class="trustpilot-widget" data-locale="en-US" data-template-id="123" data-businessunit-id="456" data-style-height="240" data-style-width="380"></div>

Is de nieuwe Horizontale TrustBox wel responsief?

Ja, de Horizontale TrustBox kan responsief gemaakt worden door een simpele aanpassing aan het data-style-width kenmerk (hetzelfde als hierboven). Door dit kenmerk op 100% te zetten, geeft u deze specifieke TrustBox een flexibele breedte. De code snippet moet er als volgt uitzien:

<div class="trustpilot-widget" data-locale="en-US" data-template-id="5406e65db0d04a09e042d5fc" data-businessunit-id="XXXXX" data-style-height="28" data-style-width="100%" data-theme="dark"></div>

Ik heb de breedte van mijn Drop-Down TrustBox aangepast en nu lijkt deze niet te werken als ik er op klik. Waarom gebeurt dit?

Het is aan te raden om de breedte van de Drop-Down TrustBox op 100% te houden. Wanneer deze dan in het HTML veld geplaatst wordt zal de TrustBox automatisch dezelfde breedte aannemen. Deze functie zorgt ervoor dat de TrustBox goed weergegeven wordt op alle verschillende browsers en apparaten.

Kan ik een TrustBox in mijn eigen Android of iOS applicatie plaatsen?

Ja. Het is mogelijk om een TrustBox widget te implementeren in een app, ongeacht welk besturingssysteem. TrustBoxen kunnen geïmplementeerd worden in een webpagina binnen een app dat gebouwd is voor Android of voor iOS. Als alternatief kunt u uw eigen TrustBox widget op maat maken door gebruik te maken van onze API's.

Ik gebruik een TrustBox die zowel een donkere als een lichte achtergrond kan hebben. Hoe verander ik dit?

Het moet zijn "Het kleurthema kan aangepast worden in de volgende TrustBoxen: Carousel, Drop-Down, Horizontal, Micro (uitzgezonderd Micro Button), Mini, Mini Carousel, Pop-Up, Quote, Slider, Starter en alle Product Review TrustBoxen. U kunt het kleurenthema veranderen in de Configureer uw TrustBox sectie. Kies tussen een licht of donker kleurthema afhankelijk van welke het beste past op uw website. Daarnaast heeft u nog de optie om het kleurthema van de TrustBox aan te passen, door handmatig het kenmerk data-thema= in de HTML code toe te voegen. Bijvoorbeeld, data-theme="light".

Kan ik zelf beslissen welke sterwaarderingen ik wil weergeven in mijn TrustBoxen?

Ja. Onder Selecteer uw beoordelingen, kunt u kiezen welk beoordelingen u wilt weergeven. U kunt ook handmatig een data-stars kenmerk rechtstreeks invoeren in de HTML code. Bijvoorbeeld, u kunt data-stars="3,4,5" invoeren om alleen 3, 4 en 5 sterren beoordelingen te tonen of data-stars="5" om alleen maar 5 sterren beoordelingen te tonen.

Hieronder ziet u een voorbeeld van hoe de code snippet er uit dient te zien wanneer u alleen 4 en 5 sterren beoordelingen in uw TrustBox wilt weergeven:

<div class="trustpilot-widget" data-locale="en-US" data-template-id="5406e65db0d04a09e042d5fc" data-businessunit-id="XXXXX" data-style-height="28" data-style-width="100%" data-theme="light" data-stars="4,5"></div>

Is er een manier om zelf de beoordelingen te kiezen die in de TrustBox getoond worden?

Ja. U kunt aangeven welke beoordelingen of welk soort beoordelingen u in de TrustBoxen wilt tonen via Uw favoriete beoordelingen, of u kunt een Targeted TrustBox opzetten met gebruik van Uw beoordelingen per tag.

Uw favoriete beoordelingen staat u toe om specifieke verkopersbeoordelingen toe te voegen aan uw TrustBoxen. Vanuit de TrustBox Bibliotheek kunt u Uw favoriete beoordelingen selecteren en de TrustBox code snippet daarop afstemmen. De geselecteerde favoriete beoordelingen zullen in alle TrustBoxen verschijnen die de juiste data kenmerken gebruiken. Beoordelingen kunnen ook geselecteerd worden gebaseerd op sterwaardering(en) en tags.

Targeted TrustBoxen halen specifieke beoordelingen binnen om te vertonen, afhankelijk van de gekozen tag. Beoordelingen kunnen worden getagd in de Beoordelingen sectie in uw Business Account, of met behulp van de Review Tagging API's. Wanneer u een TrustBox implementeert, voeg dan een data kenmerk data-tags toe om beoordelingen met die tag te tonen.

Zoals aangegeven in het Business Account heb ik de code binnen de HEAD sectie van mijn website toegevoegd. Hierdoor is het script gekopieerd naar alle HEAD secties op mijn website. Is het mogelijk om de scriptcode niet toe te voegen aan de HEAD sectie, en in plaats daarvan de complete code toe te voegen aan de BODY sectie?

Het wordt aanbevolen om de script tag toe te voegen in de HEAD sectie van de website, omdat dit ervoor zorgt dat de TrustBox sneller laadt en beter werkt. Echter, de TrustBox zal nog steeds werken wanneer u het <mark class="inline-comment" data-thread-id="bdd25c09-742e-46ad-b671-4b7d1781b3c9"><script></mark> script toevoegt in het BODY gedeelte van uw website. In dit geval wordt het aanbevolen de <mark class="inline-comment" data-thread-id="bdd25c09-742e-46ad-b671-4b7d1781b3c9"><script></mark> script in het BODY gedeelte te plaatsen om fouten te vermijden.

Kan ik een TrustBox implementeren met een systeem dat XML als bestandstype gebruikt?

Ja. Echter is het belangrijk om te weten dat wanneer u gebruikmaakt van een CMS of ander systeem dat XML als bestandstype gebruikt, de TrustBox code in dit geval aangepast dient te worden. U dient het XHTML alternative voor de HTML 5 tag async aan te passen. Het XHTML alternative is async="sync" - dus de script tag dient te worden aangepast van async naar async="async".

Hoe vaak wordt de TrustBox geüpdate? Is dit real-time?

TrustBox data is niet real-time, maar het wordt elke 20 minuten bijgewerkt.

Kunnen de nieuwe TrustBoxen als pop-up geopend worden?

De nieuwe TrustBoxen maken gebruik van API. Daarom zijn er een paar TrustBoxen die als een pop-up kunnen openen of in een nieuw venster, afhankelijk van de specifieke implementatie van de web developer. Aanvullend, zijn er twee nieuwe TrustBoxen in de TrustBox Bibliotheek met pop-up functie: de Pop-Up en de Drop-Down. Beiden nemen weinig plaats in beslag maar zullen zich uitbreiden wanneer er op wordt geklikt.

Hoe verander ik de taal van de TrustBox?

De taal kan veranderd worden door de data-locale variable aan te passen. Selecteer deze variable in de configuratiesectie voor elke TrustBox.

Welke browsers ondersteunen TrustBoxen?

TrustBoxen zijn gebouwd om te werken in alle moderne browsers: Chrome, Firefox, Safari (iOS), Opera en Internet Explorer (v. 9 and nieuwer).

De volgende browsers ondersteunen geen TrustBoxen:Safari voor Windows, IE8 en ouder.

Let op: TrustBoxen zullen goed vertoond worden in nieuwere versies van Safari op Mac OS, maar oudere versies van Safari kunnen problemen ervaren.

Wanneer een browser geen ondersteuning biedt voor een TrustBox, dan wordt de TrustBox niet op de juiste manier geladen.

Kan ik een TrustBox implementeren op mijn WordPress website?

Ja dat kunt u zeker. De beste implementatie methode is om de JavaScript code snippet van de TrustBox toe te voegen in de koptekst van de pagina waar u het op wilt weergeven. U dient hiervoor uw WordPress header.php template bestand te wijzigen, u moet wellicht de hulp van uw webmaster vragen om dit te implementeren. Lees hier meer.

Een andere implementatiemethode is om over te schakelen van Visual naar Text edit modus in WordPress, plak vervolgens de TrustBox JavaScript en HTML code snippets in de editor.

Moet ik het script verschillende keren toevoegen in de HEAD sectie wanneer ik meer dan één TrustBox op mijn pagina heb?

Nee. U hoeft maar één keer het script toe te voegen in de HEAD sectie, ongeacht het aantal TrustBoxen op uw pagina.

Vertraagt een TrustBox mijn website?

TrustBoxen zijn ontworpen om de impact op uw website zo minimaal mogelijk te houden. Wanneer uw pagina voor de eerste keer wordt geladen na het implementeren van een TrustBox, zal er een verzoek plaatsvinden om een klein script te laden wat zal wachten tot uw pagina is geladen voordat een TrustBox de inhoud ophaalt. De User Interface van de TrustBox en uw beoordelingen zullen niet geladen worden totdat uw pagina klaar is met laden.

Heeft de laadtijd van de TrustBox effect op de SEO van mijn website?

Zoals hierboven uitgelegd, de TrustBoxen wachten voor uw website om volledig te laden om hun impact tot een minimum te beperken. Wanneer uw eigen pagina extreem langzaam is, zal Google uw pagina niet indexeren en dit kan invloed hebben op uw SEO. Paginasnelheid is één van de vele factoren die invloed kan hebben op SEO. Zolang uw pagina niet extreem langzaam laadt, hoeft u zich geen zorgen te maken.

Kunt u de TrustBox cachen?

TrustBoxen gebruiken de industriestandaard van caching om snippets te laden. De API wordt gecachet voor 20 minuten, dus nieuwe beoordelingen zullen in uw TrustBox verschijnen met een vertraging van 20 minuten. De kleine JavaScript snippet in de header laadt maar één keer per pagina.

Wat voor soort tracking voert een TrustBox uit?

Er zijn twee soorten tracking:

• De impressie tracking wordt gebruikt om te controleren hoeveel keer een TrustBox is geladen.
  • Het tracken van de snelheidsprestatie via New Relic wordt gebruikt om te tracken hoe snel TrustBoxen laden. Trustpilot gebruikt dan data tracking om de prestatie te monitoren en te verbeteren op een continue basis.

Kan ik de hoogte van de Carousel TrustBox aanpassen om het mobiel responsiever te krijgen?

Een manier om een meer responsieve staat te creëren is om de hoogte van de iframe te vervangen om het groter op mobiel te maken. U kunt de TrustBox in een nieuwe HTML division insluiten om de hoogte van de iframe met CSS te kunnen overschrijven.

Zie bijvoorbeeld:

<div class="carousel">
<!-- TrustBox widget --> <div class="trustpilot-widget" data-locale="en-GB" data-template-id="53aa8912dec7e10d38f59f36" data-businessunit-id="5400267300006400057a0113" data-style-height="130px" data-style-width="100%" data-theme="light" data-group="on" data-stars="1,2,3,4,5"> <a href="https://uk.trustpilot.com/review/bundingo.com" target="_blank">Trustpilot</a> </div> <!-- End TrustBox widget -->
</div>
.carousel { width: 320px; }
.carousel iframe { height: 280px !important; }

Belangrijke Technische Termen

Application Programming Interface (API): Een API is een verzameling van programmeer instructies om toegang te krijgen tot een web gebaseerde software applicatie. Het is een software-to-software interface en niet een user interface, dit betekent dat de gemiddelde zakelijke gebruiker nooit de interne werking zal zien. API's staan afzonderlijke software systemen toe om te communiceren met elkaar zonder bemoeienis of kennisgeving van een gebruiker.

Representational State Transfer (REST): REST is een bouwkundige stijl voor het ontwerp van netwerk applicaties. Het gebruikt eenvoudig een HTTP protocol om oproepen of verbindingen tussen machines te maken.

Content Delivery Network (CDN): Een CDN is een groot gedistribueerd systeem van servers die geïmplementeerd zijn in meerdere datacenters. Het wordt gebruikt om inhoud te leveren aan eindgebruikers met hoge mate van beschikbaarheid en prestaties.

Bootstrap (front-end framework): Een klein gedeelte van de code die gebruikt wordt om de rest van de code te laden, vereist om een programma te starten. De bootstrap maakt het eenvoudiger om het programma op hun website te gebruiken en bij te werken.

iframe: Een iframe of inline frame, is een HTML element dat een HTML document plaatst in een ander (frame). <iframe>...</iframe>

HEAD: Een HTML structuur element; dit is een container die informatie verwerkt en metadata van een HTML document bevat. <head>...</head>

script: Een HTML hoofdelement dat een script plaatst in het HTML document; dit kan fungeren als een container met instructies om naar externe scripts te linken. Op zichzelf is het geen block of inline element. Alleenstaand toont deze helemaal niets, maar het kan bepaalde instructies bevatten dat dynamisch een block of inline inhoud aanmaakt. <script>...</script>

BODY: Een HTML structuur element; dit bevat de weer te geven inhoud van een HTML document. <body>...</body>

div: Een generieke HTML body, block-level element zonder semantische betekenis. Het wordt gebruikt om een deel van een document te onderscheiden, vaak gebruikt voor doelen zoals presentatie of gedrag, gestuurd door style sheets of DOM calls. <div>...</div>