Veelgestelde vragen over TrustBox-widgets

This feature is included in the Free plan

Get started now

Wil je meer te weten komen over bijvoorbeeld de implementatie, weergave of laadtijd van je TrustBox? Vind hier het antwoord op de meestgestelde vragen over Trustpilots TrustBox-widgets.

Beschikbaarheid

Welke TrustBoxen kan ik gebruiken als ik van het gratis Trustpilot-pakket gebruikmaak?

Als je van het gratis Free-pakket gebruikmaakt, zijn er twee TrustBoxen voor je beschikbaar: de Micro Review Count en de Review Collector.

Ik heb het TrustBox-script geïmplementeerd voor de Carousel-widget, maar het toont alleen het Trustpilot-logo of mijn hoeveelheid reviews. Waarom wordt de Carousel-TrustBox niet weergegeven?

Alleen klanten die gebruikmaken van ons Pro- of Enterprise-pakket, hebben toegang tot de Carousel-TrustBox. Deze TrustBox is helaas niet beschikbaar voor klanten die gebruikmaken van ons Free- of Lite-pakket.

Ik wil graag een TrustBox die mijn klanten in staat stelt om reviews direct op mijn website te plaatsen. Met welke TrustBox is dit mogelijk?

Dan is de Evaluate TrustBox precies wat je zoekt! Bezoekers van je website kunnen met deze widget reviews direct op je website plaatsen.

Laadsnelheid

Waarom laadt mijn TrustBox niet goed? Het toont slechts een link naar Trustpilot.

Waarschijnlijk is het bootstrap-script niet geladen. Het bootstrap-script is het eerste van de twee codefragmenten die je nodig hebt om een TrustBox aan je pagina toe te voegen.

We raden aan om het script in de <head></head>-sectie van je website's HTML te plaatsen. Als je geen toegang hebt tot deze sectie, plaats het dan in de <body></body>-sectie, net vóór de TrustBox-code (het tweede codefragment).

We hebben ook een handleiding voor het toevoegen van een TrustBox-widget aan een single-page applicatie. Zo kun je controleren of je je TrustBox op de juiste manier hebt geïmplementeerd.

Opmerking: Het kan voorkomen dat je problemen ondervindt met het laden van je TrustBox in Internet Explorer 11, wanneer je pagina is geconfigureerd om in de compatibiliteitsmodus van Internet Explorer 9 te opereren. Als je dit wilt controleren, zoek dan naar de tag <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=9"> in de head-sectie van je pagina. Als deze tag er inderdaad in staat, is je pagina niet goed geconfigureerd. Dit is te verhelpen door de tag simpelweg te verwijderen.

Wat gebeurt er met mijn TrustBox wanneer er een storing in Trustpilots systemen plaatsvindt?

Al onze TrustBoxen hebben een extra back-up cache van 30 dagen, dus als onze systemen even een storing ondervinden heeft dit geen invloed op je TrustBox. Wanneer de systemen weer zoals behoren functioneren zal je TrustBox weer reviewcontent tonen. Het enige dat er kan gebeuren is dat de getoonde content niet kan worden geüpdatet gedurende de storing (je TrustBox wordt namelijk elke 20 minuten geüpdatet). In het geval de back-up cache er óók uit ligt of is verlopen, zal er een logo worden getoond.

Kan de inhoud van TrustBoxen geblokkeerd worden door adblockers?

Dat hangt af van de adblocker (advertentiefilter). Adblockers blokkeren verschillende onderdelen en verschillen in werking van elkaar, waardoor we niet kunnen garanderen dat alle adblockers alle TrustBoxen in staat stellen om reviews weer te geven. Vanzelfsprekend houden we dit nauwlettend in de gaten om ervoor te zorgen dat je reviews altijd getoond worden.

Welke browsers zijn compatibel met TrustBoxen?

Trustpilot wordt ondersteund door Chrome, Firefox, Safari en Edge.

Onze TrustBoxen worden niet ondersteund door Safari voor Windows en Internet Explorer tot en met versie 10.

Opmerking: TrustBoxen worden goed weergegeven in nieuwere versies van Safari op Mac OS, maar er kunnen problemen voorkomen met oudere versies van Safari.

Implementatie

Hoe voeg ik een TrustBox toe aan mijn website?

Wanneer je de gewenste TrustBox geconfigureerd hebt in je Trustpilot Business-account, kun je de widget op je website plaatsen door het toevoegen van de code. In dit artikel wordt er stapsgewijs uitgelegd (inclusief een video) hoe je een TrustBox kunt implementeren.

Kan ik een TrustBox op mijn WordPress-website plaatsen?

Jazeker! Om dit te doen, moet je het bootstrap-script in de header van de pagina plaatsen waarop je de TrustBox wilt weergeven. Dit betekent dat je het template-bestand header.php in WordPress moet aanpassen. Mogelijk heb je hierbij hulp van je developer nodig.

Een andere mogelijkheid is om over te schakelen van de visuele bewerkingsmodus naar de tekstverwerker in WordPress en vervolgens de JavaScript- en HTML-codefragmenten van de TrustBox toe te voegen.

Ik heb de Product Review TrustBox geïnstalleerd, maar er worden geen producten getoond. Wat moet ik doen?

Zorg ervoor dat je je productcatalogus juist hebt ingesteld. Is alles correct, maar worden er nog steeds geen producten getoond? Neem dan contact op met onze supportafdeling.

Waarom zijn mijn Rich snippet-sterren niet meer zichtbaar in Google, en hoe krijg ik ze weer terug?

Google bepaalt of er Rich snippet-sterren worden getoond. Controleer of je website nog steeds aan Google's eisen voldoet.

Belangrijk: Op 16 september 2019 heeft Google de regelgeving met betrekking tot Rich snippet-sterren gewijzigd. Lees hier wat dit betekent voor bedrijven die gebruikmaken van Trustpilot.

Wat is de invloed van een TrustBox op de laadsnelheid van mijn website? En op SEO?

TrustBoxen zijn ontworpen om zo min mogelijk impact op je website te hebben. Wanneer jouw pagina voor het eerst wordt geladen na de implementatie van een TrustBox, wordt je verzocht om een klein script te laden. Dit script haalt content voor je TrustBox op zodra je pagina is geladen.

TrustBoxen wachten tot je website volledig is geladen om de impact te minimaliseren. Als je pagina langzaam laadt, kan Google je pagina niet indexeren en dat kan invloed hebben op je SEO.

Ondersteunen TrustBoxen Subresource Integrity (SRI)?

Nee. Verplicht gebruik van een SRI-hashwaarde zou betekenen dat je je website net zo vaak en op hetzelfde moment zou moeten updaten als Trustpilot, om ervoor te zorgen dat je widgets blijven werken.

De regels van de Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS) zijn niet van toepassing op Trustpilot-widgets, omdat Trustpilot geen bankgegevens en creditcardinformatie verzamelt, verwerkt, opslaat of verzendt.

Het is raadzaam voor klanten die de regels van PCI-DSS naleven om de vereisten van PCI-DSS te scheiden van andere webcomponenten, en beveiligingsmaatregelen te treffen in overeenstemming met hun specifieke verantwoordelijkheden.

Weergave

Hoe wijzig ik de taal van mijn TrustBox?

Het wijzigen van de taal van je TrustBox bestaat uit twee handelingen. De eerste is het wijzigen van de weergavetaal:

1. In je Trustpilot Business-account, ga naar Promoot reviews > Website-widgets > TrustBox-bibliotheek, en kies je TrustBox.
  2. Onder Krijg toegang tot je TrustBox, ga naar Configureer je TrustBox.
  3. In het dropdown-menu van het veld Voorkeurstaal kun je de gewenste taal kiezen. Klik daarna op Ontvang code.

De tweede handeling is het instellen van een filter, zodat alleen de reviews die zijn geschreven in je voorkeurstaal worden weergegeven in je TrustBox.

• Wanneer je het TrustBox-script implementeert, voeg de data-review-languages-instelling toe en zorg ervoor dat het gelijk is aan de waarde van data-locale.
    Bijvoorbeeld:
    data-locale="nl" data-review-languages="nl"

Kan ik de kleur van mijn TrustBox wijzigen?

Dat is helaas niet mogelijk. Sommige TrustBoxen hebben verschillende thema's waar je uit kunt kiezen, maar dat is het enige dat je kunt aanpassen aan het uiterlijk van een TrustBox.

Hebben TrustBoxen een responsive design?

Al onze TrustBoxen zijn responsief. Ze hebben interne breekpunten die verzekeren dat de positie van de content wordt aangepast aan de opgegeven afmetingen, en dat het mogelijk is om te scrollen.

TrustBoxen zijn ingesloten in een iframe op je website. Het iframe ondersteunt niet alle afmetingen, waardoor de TrustBox niet aan alle groottes kan worden aangepast. Dit betekent dat wanneer je het venster van je browser wijzigt, de TrustBox zich zal aanpassen in de breedte, maar niet in de hoogte. Voor het beste resultaat, stel je breedte van de TrustBox in op 100% en pas je de hoogte van je DOM-elementen zo aan dat deze overeenkomt met de minimumhoogte van de TrustBox.

Opmerking: We adviseren je om de minimale en maximale afmetingen van je TrustBox(en) te controleren voordat je deze implementeert. Je vindt deze informatie op de voorvertoningspagina van iedere TrustBox.

Hoe toon ik met de Carousel-TrustBox reviewgegevens op mobiele apparaten?

Maak de TrustBox responsive door de hoogte van de iframe te overschrijven om het groter te maken op mobiele apparaten. Je kunt een nieuw HTML <div>-element toevoegen aan de TrustBox en de hoogte van de iframe aanpassen met behulp van CSS.

Voorbeeld:

<div class="carousel">
<!-- TrustBox widget -->
<div class="trustpilot-widget" data-locale="nl-NL" data-template-id="53aa8912dec7e10d38f59f36" data-businessunit-id="5400267300006400057a0113" data-style-height="130px" data-style-width="100%" data-theme="light" data-group="on" data-stars="1,2,3,4,5">
<a href="https://nl.trustpilot.com/review/mijnwebsite.com" target="_blank">Trustpilot</a>
</div>
<!-- End TrustBox widget -->
</div>
<style>
/* Gebruik een media-query om de weergave op mobiele apparaten naar wens aan te passen */
@media (max-width: ...) {
  .carousel {
width: 320px;
  .carousel iframe {
height: 280px !important;
</style>