Uitnodigingen verzenden door de gegevens van klanten handmatig in te vullen

Als je maar een paar klanten wilt uitnodigen, kun je hun gegevens handmatig invullen. Houd rekening met een foutmarge als je de info van klanten handmatig invoert. Hier kun je lezen hoe je dit aanpakt.

BELANGRIJK

● Het gebruik van handmatige invoer en het kopiëren en plakken van klantgegevens voor het verzamelen van reviews, zal niet meer beschikbaar zijn voor bedrijven die zich op of na 1 oktober 2020 aanmelden voor Trustpilot.

Huidige klanten die gebruikmaken van onze betaalde diensten hebben vanaf hun eerstvolgende contractverlenging op of na 1 november 2020 nog 90 dagen toegang tot deze uitnodigingsmethoden.

Klanten die gebruikmaken van onze gratis diensten hebben vanaf 1 oktober 2020 gerekend nog 90 dagen toegang.

1. Ga in Trustpilot Business naar Verzamel reviews. Klik op Probeer een andere manier om reviews te verzamelen.
  2. Selecteer Handmatig klantgegevens invoeren (bedrijfsreviews).
  3. Voer het e-mailadres, de naam en het referentienummer van de klant in de daarvoor bestemde velden in. Klik op Toevoegen.

1. Herhaal stap 3 voor iedere klant die je wilt uitnodigen. Klik op Volgende als je gegevens klaar zijn.
  2. In het veld Naam van afzender voer je de info van de afzender in. Selecteer het antwoordadres in het dropdown-menu. Klik op Volgende.

1. In Je e-mailuitnodiging maken klik je op Template selecteren.

1. In het dialoogvenster onder Geoptimaliseerde templates door Trustpilot kies je de taal en template voor de uitnodiging. Klik op Deze template selecteren.
  2. In het dropdown-menu Stuur je klanten naar deze website om een review te schrijven selecteer je de lokale Trustpilot-website waar je klanten naartoe wilt sturen wanneer ze een review schrijven. Klik op Volgende.

1. Controleer de gegevens. Klopt alles, dan klik je op Uitnodigingen verzenden.