Uitnodigingen verzenden door de gegevens van klanten handmatig in te vullen

Deze functie is onderdeel van het Free-pakket.

Aan de slag

Als je maar een paar klanten wilt uitnodigen, kun je hun gegevens handmatig invullen. Houd rekening met een foutmarge als je de info van klanten handmatig invoert. Hier kun je lezen hoe je dit aanpakt.

1. Ga in je Trustpilot Business-account naar Reviews verzamelen > Klanten uitnodigen.
  2. Onder Handmatig uitnodigen selecteer je Gegevens handmatig invoeren-Bedrijfsreviews.
  3. Voer het e-mailadres, de naam en het referentienummer van de klant in de daarvoor bestemde velden in. Klik daarna op Toevoegen.

1. Herhaal stap 3 voor iedere klant die je wilt uitnodigen. Klik op Ga verder als je gegevens klaar zijn.
  2. In het veld Naam van afzender voer je de info van de afzender in. Selecteer het antwoordadres in het dropdown-menu. Klik op Volgende.

1. In Je e-mailuitnodiging maken klik je op Template selecteren.

1. In het dialoogvenster onder Geoptimaliseerde templates door Trustpilot kies je de taal en template voor de uitnodiging. Klik op Deze template selecteren.
  2. In het dropdown-menu Stuur je klanten naar deze website om een review te schrijven selecteer je de lokale Trustpilot-website waar je klanten naartoe wilt sturen wanneer ze een review schrijven. Klik op Volgende.

1. Controleer de gegevens. Klopt alles, dan klik je op Uitnodigingen verzenden.