Het Dashboard

Wanneer u zich aanmeldt of inschrijft bij Trustpilot Business wordt u direct doorverwezen naar het dashboard. Het dashboard bestaat uit twee hoofdelementen: Statistieken geven uw prestaties weer en een Wat u verder kunt doen die u vertelt wat te doen om beoordelingen te verzamelen, te beheren en te delen. Hierdoor kunt u uw klanttevredenheid en uw bedrijfsresultaten verbeteren.

Mijn websites

Wanneer u meer dan één website heeft op Trustpilot, kunt u de website selecteren waar u toegang toe wilt hebben door de Mijn websites pop-up te gebruiken. Deze verschijnt wanneer u oorspronkelijk inlogt op uw Business Account, en u zult een lijst zien van uw websites waar u toegang tot heeft. Selecteer een website en u zult meegenomen worden naar het dashboard voor die site. U kunt maar een website tegelijk selecteren.

Wanneer u de pop-up niet iedere keer wilt zien wanneer u inlogt op uw Business Account, kunt u deze functie uitschakelen door het vinkje te verwijderen van de Altijd tonen tijdens inloggen vak onderin het scherm. Eenmaal uitgeschakeld, kunt u altijd nog uw andere websites selecteren in de drop-down lijst rechtsbovenin de pagina.

Statistieken

De statistieken geven u een kort overzicht van uw huidige prestaties gebaseerd op de volgende punten:

1. TrustScore (laatste 28 dagen en het totaal)
  2. Verzamelde beoordelingen (laatste 28 dagen en het totaal)
  3. Verzonden uitnodigingen (laatste 28 dagen)

Wat u verder kunt doen

De checklist is ontworpen om u te helpen met het opzetten van uw account. De checklist toont taken die uitgevoerd moeten worden om de beste mogelijkheden uit Trustpilot te halen. De checklist kan aangepast worden en toont alleen taken die voor u momenteel relevant zijn. Deze checklist verschijnt in uw Dashboard wanneer u ingelogd bent op uw Trustpilot Business Account.