How to Guide: Aanpassen template voor de Automatische Feedback Service

Let erop dat deze instructies alleen gelden voor diegenen die nog niet zijn geüpgraded naar AFS 2.0.Klik hier voor de AFS 2.0 handleiding.

Automatische Feedback Service 2.0 introduceert een slimmere en meer krachtige manier om uw e-commerce winkel met Trustpilot te integreren. Met AFS 2.0 kunt u het aantal klanten dat reageert op uw uitnodigingen op verschillende manieren verhogen. Allereerst kunt u Trustpilot's interactieve sterren toevoegen aan uw uitnodiging template. Door deze interactieve sterren toe te voegen aan uw uitnodiging template kan uw huidige conversie rate met 61% toenemen! Bovendien kunt u nu uw conversieratio optimaliseren door de exacte tijd en datum te vermelden om uw uitnodigingen te leveren. Een ander voordeel van AFS 2.0 is dat u vooraf kunt taggen. U kunt bijvoorbeeld uw beoordelingenvooraf taggen en data verzamelen zoals stad, sales agent of verzendingsmethoden en hierdoor inzichten verzamelen voor uw bedrijf. Dit helpt u slimmere zakelijke beslissingen te nemen. Ten slotte kunt u met AFS 2.0 de producten toevoegen die uw klanten hebben aangeschaft, zo kunnen ze aan de hand van één uitnodiging zowel een verkopers- als een productbeoordeling achterlaten. Klik hier om nu te upgraden of neem contact op met ons Support Team of uw Accountmanager om vandaag nog over te stappen.

Het aanpassen van uw e-mailuitnodigingen is een geweldige manier om de aandacht van uw klanten te krijgen en het aantal beoordelingen die u verzamelt te boosten.

Volg simpelweg deze stappen om uw e-mail template(s) te bewerken en uw klanten te stimuleren om een beoordeling achter te laten.

1. Selecteer in uw Business Account de Uitnodigingen tab en klik op Template Editor.
  2. Klik op Selecteer template en u zult uw bewerkte template(s) vinden in de Mijn aangepaste templates kolom. Uw aangepaste template(s) die voor AFS 1.0 zijn gebruikt, bevatten uw domein en uw locale in de naam. Houd er rekening mee dat u niet een andere template kan selecteren totdat u overstapt naar AFS 2.0, u kunt nog wel de template aanpassen die gebruikt wordt bij AFS 1.0. Klik hier om te lezen hoe u vandaag nog overstapt.

1. Klik op Ga verderom uw template te bewerken.
  2. Klik op Bewaar template wanneer u klaar bent met bewerken.

We raden aan dat u de Automatische Feedback Service eerst test voordat deze live gaat. Op deze manier bent u in staat om te controleren of alles correct werkt en u ziet het eindresultaat.

Let op: Het is niet mogelijk om uw vertraging voor uitnodigingen aan te passen wanneer u nog steeds gebruikmaakt van AFS 1.0, deze vertraging kan alleen veranderd worden in de geüpgrade versie van AFS 2.0.