Hoe verwijder ik mijn gebruikersprofiel? Volgen

Volg de stappen hieronder om uw gebruikersprofiel op Trustpilot te verwijderen.

1. Ga naarTrustpilot.nl en log in op uw account - u kunt dit doen door op Inloggente klikken, rechtsbovenin de pagina.

2. Eenmaal ingelogd, klik op het icoontje van uw profielfoto rechts bovenaan de pagina om het drop-down menu te openen.

1. Klik op Mijn Instellingen.
  2. Klik op Verwijder profiel en klik opnieuw op Verwijder mijn profiel.
  3. Een pop-up venster zal verschijnen: "Weet u zeker dat u uw account wilt verwijderen? Al uw bijdragen zullen verwijderd worden."
  4. Klik op OK om de verwijdering te voltooien.

Let op dat wanneer u uw account verwijdert, alle beoordelingen die u heeft geschreven ook verwijderd zullen worden. Dit kan niet worden teruggedraaid.