Hallo! Waar kunnen wij u mee helpen?

Neem een kijkje in ons Support Center voor meer informatie over Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxen, productreviews en handleidingen voor het aanpassen van uw reviews en account instellingen.

Hoe verwijder ik mijn gebruikersaccount?

Dit artikel is voor beoordelaars die besloten hebben om hun gebruikersprofiel op Trustpilot te verwijderen. We verwijderen geen bedrijfsprofielen of beoordelingen - Ontdek hier waarom.

Wanneer u uw beoordeling schreef aan de hand van een uitnodiging, werd er bij de publicatie van de beoordeling automatisch een account voor u aangemaakt, waarbij we u tegelijkertijd een welkomste-mail stuurden. Iedere beoordeling moet gekoppeld zijn aan een profiel van een echt persoon. Dit betekent dat u kunt inloggen op uw account en uw gebruikersnaam en account instellingen kunt bewerken. Om toegang tot uw profiel te krijgen, klik op de link in de welkomste-mail of indien u niet langer de welkomste-mail heeft, gebruik dan het e-mailadres waar u de uitnodiging heeft ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Gebruik nu uw inloggegevens om de handleiding hieronder te volgen.

Als u uw inloggegevens weet, volg dan deze instructies om uw gebruikersprofiel en de bijgevoegde beoordelingen te verwijderen:

  1. Ga naar nl.trustpilot.com en log in op uw account. U kunt dit doen door te klikken op Inloggen aan de rechterkant van de pagina, of door te klikken op de volgende knop om toegang te krijgen tot onze inlogpagina. .
  2. Eenmaal ingelogd, klik op het icoontje van uw profielfoto rechts bovenaan de pagina om het drop-down menu te openen.

  1. Klik op Mijn Instellingen.
  2. Klik op Verwijder profiel en klik opnieuw op Verwijder mijn profiel.
  3. Er zal een pop-up venster verschijnen: Weet u zeker dat u uw account wilt verwijderen? Al uw bijdragen zullen verwijderd worden.
  4. Klik op OK om de verwijdering te voltooien.

Houd er rekening mee dat wanneer u uw account verwijdert, alle beoordelingen die u heeft geschreven ook verwijderd zullen worden. Het is niet mogelijk om uw account weer te herstellen wanneer u zich bedenkt.

Wis je review-uitnodigingsgegevens

Indien je review-uitnodigingen hebt ontvangen van een bedrijf, dat onze service gebruikt om uitnodigingen te versturen, en je wilt dat wij de hieraan verbonden persoonsgegevens verwijderen, verzoeken we je vriendelijk rechtstreeks contact op te nemen met het bedrijf dat jou de uitnodigingen heeft verstuurd. Het betreffende bedrijf is verantwoordelijk voor de verwerking van je persoonsgegevens en zij kunnen je helpen met het verwijderen van deze gegevens.

Je kunt hen verwijzen naar ons supportartikel hoe kan ik review-uitnodigingen verwijderen? (Voor bedrijven).

Opmerkingen

0 opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.