Neem een kijkje in ons Support Center voor meer informatie over Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxen, productreviews en handleidingen voor het aanpassen van uw reviews en account instellingen.

Hoe verwijder ik mijn gebruikersaccount?

Dit artikel is voor reviewers die besloten hebben om hun gebruikersprofiel op Trustpilot te verwijderen. We verwijderen geen bedrijfsprofielen of reviews - ontdek hier waarom.

Wanneer je je review schreef aan de hand van een uitnodiging, werd er bij de publicatie van de review automatisch een account voor je aangemaakt, waarbij we je tegelijkertijd een welkomst e-mail stuurden. Iedere review moet gekoppeld zijn aan een profiel van een echt persoon. Dit betekent dat je kunt inloggen op je account en je gebruikersnaam en accountinstellingen kunt bewerken. Om toegang tot je profiel te krijgen, klik op de link in de welkomst e-mail. Als je de welkomst e-mail niet meer kunt vinden, gebruik dan het e-mailadres waarop je de uitnodiging hebt ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Gebruik nu je inloggegevens om de handleiding hieronder te volgen.

Als je je inloggegevens weet, volg dan deze instructies om je gebruikersprofiel en de bijgevoegde reviews te verwijderen:

1. Ga naar nl.trustpilot.com en log in op je account. Je kunt dit doen door te klikken op Inloggen aan de rechterkant van de pagina, of door te klikken op de volgende zin om toegang te krijgen tot onze inlogpagina. .
  2. Eenmaal ingelogd, klik op het icoontje van je profielfoto rechts bovenaan de pagina om het drop-down menu te openen.

1. Klik op Mijn Instellingen.
  2. Klik op Verwijder profiel en klik opnieuw op Verwijder mijn profiel.
  3. Er zal een pop-up venster verschijnen: Weet je zeker dat je je account wilt verwijderen? Al je bijdragen zullen verwijderd worden.
  4. Klik op OK om de verwijdering te voltooien.

Houd er rekening mee dat wanneer je je account verwijdert, alle reviews die je hebt geschreven ook verwijderd zullen worden. Het is niet mogelijk om je account weer te herstellen wanneer je je bedenkt.

Wis je review-uitnodigingsgegevens

Indien je review-uitnodigingen hebt ontvangen van een bedrijf, dat onze service gebruikt om uitnodigingen te versturen, en je wilt dat wij de hieraan verbonden persoonsgegevens verwijderen, verzoeken we je vriendelijk rechtstreeks contact op te nemen met het bedrijf dat jou de uitnodigingen heeft verstuurd. Het betreffende bedrijf is verantwoordelijk voor de verwerking van je persoonsgegevens en zij kunnen je helpen met het verwijderen van deze gegevens.

Je kunt hen verwijzen naar ons supportartikel hoe kan ik review-uitnodigingen verwijderen? (Voor bedrijven).