Hoe verwijder ik mijn gebruikersaccount?

Dit artikel is voor beoordelaars die besloten hebben om hun gebruikersprofiel op Trustpilot te verwijderen. We verwijderen geen bedrijfsprofielen of beoordelingen - Ontdek hier waarom.

Wanneer u uw beoordeling schreef aan de hand van een uitnodiging, werd er bij de publicatie van de beoordeling automatisch een account voor u aangemaakt, waarbij we u tegelijkertijd een welkomste-mail stuurden. Iedere beoordeling moet gekoppeld zijn aan een profiel van een echt persoon. Dit betekent dat u kunt inloggen op uw account en uw gebruikersnaam en account instellingen kunt bewerken. Om toegang tot uw profiel te krijgen, klik op de link in de welkomste-mail of indien u niet langer de welkomste-mail heeft, gebruik dan het e-mailadres waar u de uitnodiging heeft ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Gebruik nu uw inloggegevens om de handleiding hieronder te volgen.

Als u uw inloggegevens weet, volg dan deze instructies om uw gebruikersprofiel en de bijgevoegde beoordelingen te verwijderen:

1. Ga naar nl.trustpilot.com en log in op uw account. U kunt dit doen door te klikken op Inloggen aan de rechterkant van de pagina, of door te klikken op de volgende knop om toegang te krijgen tot onze inlogpagina. .
  2. Eenmaal ingelogd, klik op het icoontje van uw profielfoto rechts bovenaan de pagina om het drop-down menu te openen.

1. Klik op Mijn Instellingen.
  2. Klik op Verwijder profiel en klik opnieuw op Verwijder mijn profiel.
  3. Er zal een pop-up venster verschijnen: Weet u zeker dat u uw account wilt verwijderen? Al uw bijdragen zullen verwijderd worden.
  4. Klik op OK om de verwijdering te voltooien.

Houd er rekening mee dat wanneer u uw account verwijdert, alle beoordelingen die u heeft geschreven ook verwijderd zullen worden. Het is niet mogelijk om uw account weer te herstellen wanneer u zich bedenkt.