Hoe verwijder ik mijn gebruikersaccount?

Dit artikel is voor reviewers die besloten hebben om hun gebruikersprofiel op Trustpilot te verwijderen. We verwijderen geen bedrijfsprofielen of reviews - ontdek hier waarom.

Wanneer je je review schreef aan de hand van een uitnodiging, werd er bij de publicatie van de review automatisch een account voor je aangemaakt, waarbij we je tegelijkertijd een welkomst e-mail stuurden. Iedere review moet gekoppeld zijn aan een profiel van een echt persoon. Dit betekent dat je kunt inloggen op je account en je gebruikersnaam en accountinstellingen kunt bewerken. Om toegang tot je profiel te krijgen, klik op de link in de welkomst e-mail. Als je de welkomst e-mail niet meer kunt vinden, gebruik dan het e-mailadres waarop je de uitnodiging hebt ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Gebruik nu je inloggegevens om de handleiding hieronder te volgen.

Als je je inloggegevens weet, volg dan deze instructies om je gebruikersprofiel en de bijgevoegde reviews te verwijderen:

1. Ga naar nl.trustpilot.com en log in op je account. Je kunt dit doen door te klikken op Inloggen aan de rechterkant van de pagina, of door te klikken op de volgende zin om toegang te krijgen tot onze inlogpagina. .
  2. Eenmaal ingelogd, klik op het icoontje van je profielfoto rechts bovenaan de pagina om het drop-down menu te openen.

1. Klik op Mijn Instellingen.
  2. Klik op Verwijder profiel en klik opnieuw op Verwijder mijn profiel.
  3. Er zal een pop-up venster verschijnen: Weet je zeker dat je je account wilt verwijderen? Al je bijdragen zullen verwijderd worden.
  4. Klik op OK om de verwijdering te voltooien.

Houd er rekening mee dat wanneer je je account verwijdert, alle reviews die je hebt geschreven ook verwijderd zullen worden. Het is niet mogelijk om je account weer te herstellen wanneer je je bedenkt.

Verwijder je review-uitnodigingsgegevens

Als je een review-uitnodiging hebt ontvangen en je wilt dat de gegevens die gekoppeld zijn aan deze uitnodiging worden verwijderd, kun je rechtstreeks contact opnemen met het desbetreffende bedrijf dat je gevraagd heeft om een review over hen te schrijven. Zij fungeren namelijk in dit geval als gegevensbeheerder, en kunnen de gegevens voor je verwijderen.

Als ze niet weten hoe dit moet, kun jedit support-artikel met ze delen.