Je wachtwoord wijzigen

Zo nu en dan moeten we allemaal wel eens een wachtwoord wijzigen. Indien je je Trustpilot-wachtwoord wilt wijzigen, dien je de onderstaande stappen te volgen.

Het is verstandig om van tijd tot tijd je wachtwoorden te wijzigen. Het opnieuw instellen van je Trustpilot-wachtwoord is gelukkig erg eenvoudig.

Je wachtwoord wijzigen

1. Ga naar nl.trustpilot.com en klik rechtsboven in het scherm op Inloggen, of klik op de volgende link:
  2. Wijs met je muis op je proielfoto in de rechterbovenhoek, en selecteer vervolgens Mijn instellingen in het dropdown-menu.
  3. Ga naar Wachtwoord wijzigen.
  4. Vul je huidige wachtwoord in, voer vervolgens tweemaal je nieuwe wachtwoord in en klik tot slot op Wachtwoord wijzigen.

Je wachtwoord herstellen

Volg onderstaande stappen voor het herstellen van je wachtwoord:

1. Op de Trustpilot-website, klik je rechtsboven in het scherm op Inloggen.
  2. Klik eerst op Log in met je e-mail en daarna op Wachtwoord vergeten?.
  3. Voer het e-mailadres in dat is gekoppeld aan je Business-account en klik vervolgens op Wachtwoord herstellen.
  4. Controleer je inbox voor de e-mail waarmee je je wachtwoord kunt wijzigen. Bekijk je spam-folder indien je na enkele minuten nog steeds geen e-mail hebt ontvangen.

Wanneer je hierna nog steeds problemen ondervindt met het inloggen op je account, neem dan contact op met onze supportafdeling via dit contactformulier, of door middel van onze live chat.