Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Hoe kan ik deze herstellen?

Wanneer u uw wachtwoord bent vergeten of wanneer u problemen heeft met het inloggen op uw Trustpilot account, gebruik de volgende stappen om het te herstellen en opnieuw toegang tot uw account te krijgen.

1. Ga naar nl.trustpilot.com.

2. Klik op Inloggen in de rechterbovenhoek
  3. Klik op het E-mail icoontje
  4. Klik op Wachtwoord vergeten?
  5. Voer uw Trustpilot inloggegevens in, het e-mailadres waarmee u geregistreerd bent bij Trustpilot
  6. Klik op Verzend wachtwoord
  7. Controleer uw inbox voor uw nieuwe wachtwoord. Wanneer u het niet binnen een paar minuten ontvangt, zorg er dan voor dat u uw spam inbox controleert.

Wanneer u nog steeds problemen ondervindt met het inloggen op uw account, neem dan contact op met ons Support Team via ons contact formulier of via onze live chat hier in de Support Sectie