Neem een kijkje in ons Support Center voor meer informatie over Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxen, productreviews en handleidingen voor het aanpassen van uw reviews en account instellingen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Hoe kan ik deze herstellen?

Zo nu en dan moeten we allemaal wel eens een wachtwoord veranderen. Volg onderstaande stappen indien je je Trustpilot wachtwoord wilt veranderen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Wanneer je je wachtwoord bent vergeten of wanneer je problemen hebt met het inloggen op je Trustpilot account, kun je de volgende stappen volgen om je wachtwoord te herstellen en opnieuw toegang te krijgen tot je account.

1. Ga naar nl.trustpilot.com.
  2. Klik rechtsboven in het scherm op Inloggen of klik hier op
  3. Klik op Log in met je e-mail.
  4. Klik op Wachtwoord vergeten?
  5. Vul het e-mailadres in dat je gebruikt hebt voor het aanmaken van je Trustpilot account.
  6. Klik op Wachtwoord herstellen
  7. Controleer je inbox voor de e-mail waarmee je je wachtwoord kunt wijzigen. Bekijk je spam inbox indien je de mail niet binnen enkele minuten hebt ontvangen.

Wanneer je nog steeds problemen ondervindt met het inloggen op je account, neem dan contact op met ons Support Team via ons contactformulier of via onze live chat hier in de Support Sectie.

Indien je een Business-gebruiker bent en je het wachtwoord van je Trustpilot Business account bent vergeten, dan kun je deze herstellen via de Business login pagina. Lees hier hoe je dit kunt doen.

Ik weet mijn wachtwoord maar ik wil deze wijzigen

1. Ga naar nl.trustpilot.com en klik rechtsboven in het scherm op Inloggen, of klik op de volgende link:
  2. Klik op je profielfoto rechtsboven in het scherm, zodat het drop-down menu wordt geopend.
  3. Klik op Mijn Instellingen
  4. Selecteer Wachtwoord wijzigen
  5. Vul je huidige wachtwoord in, voer vervolgens tweemaal je nieuwe wachtwoord in en klik op Wachtwoord wijzigen

Indien je hulp nodig hebt kun je contact opnemen met ons Support Team.