Neem een kijkje in ons Support Center voor meer informatie over Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxen, productreviews en handleidingen voor het aanpassen van uw reviews en account instellingen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Hoe kan ik deze herstellen?

Zo nu en dan moeten we allemaal wel eens een wachtwoord veranderen. Volg onderstaande stappen indien u uw Trustpilot wachtwoord wilt veranderen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Wanneer u uw wachtwoord bent vergeten of wanneer u problemen heeft met het inloggen op uw Trustpilot account, kunt u de volgende stappen volgen om uw wachtwoord te herstellen en opnieuw toegang te krijgen tot uw account.

1. Ga naar nl.trustpilot.com.
  2. Klik rechtsboven in het scherm op Inloggen of klik hier op
  3. Klik op Log in met uw e-mail.
  4. Klik op Wachtwoord vergeten?
  5. Vul het e-mailadres in dat u gebruikt heeft voor het aanmaken van uw Trustpilot account.
  6. Klik op Wachtwoord herstellen
  7. Controleer uw inbox voor de e-mail waarmee u uw wachtwoord kunt wijzigen. Bekijk uw spam inbox indien u de mail niet binnen enkele minuten heeft ontvangen.

Wanneer u nog steeds problemen ondervindt met het inloggen op uw account, neem dan contact op met ons Support Team via ons contact formulier of via onze live chat hier in de Support Sectie.

Indien u een Business gebruiker bent en u het wachtwoord van uw Trustpilot Business account bent vergeten, dan kunt u deze herstellen via de Business login pagina. Lees hier hoe u dit kunt doen.

Ik weet mijn wachtwoord maar ik wil deze wijzigen

1. Ga naar nl.trustpilot.com en klik rechtsboven in het scherm op Inloggen, of klik op de volgende link:
  2. Klik op uw profielfoto rechtsboven in het scherm, zodat het drop-down menu wordt geopend.
  3. Klik op Mijn Instellingen
  4. Selecteer Wachtwoord wijzigen
  5. Vul uw huidige wachtwoord in, voer vervolgens tweemaal uw nieuwe wachtwoord in en klik op Wachtwoord wijzigen

Indien u hulp nodig heeft kunt u contact opnemen met ons Support Team.