Snelle gids voor Trustpilot's Gebruikersrichtlijnen

Om iedereen een snel overzicht te geven van Trustpilot's regels voor beoordelaars en gebruikers van onze online community, hebben we hieronder een eenvoudig overzicht van onze Gebruikersrichtlijnen in een infographic geplaatst:

Voor tips om volgens de regels te blijven handelen:

Wist u dat?

Wat niet is toegestaan op Trustpilot:

• Wanneer we u vragen om uw beoordeling aan te passen om te voldoen aan onze richtlijnen en u weigert dit uit te voeren, dan kunnen we uw beoordeling verwijderen.
  • Als standaard regel, verwijderen we geen beoordelingen omdat het user-generated content is. Echter, wanneer u misbruik maakt van uw gebruikersprofiel en we dienen dit te verwijderen, worden alle beoordelingen die u met dit account heeft geplaatst verwijderd.
  • Het is niet oke om misbruik te maken van onze rapporteer of notificatie tools, om bedrijven te bedreigen, misbruik te maken, af te persen of enige vorm van fraude of ander ongewenst gedrag te vertonen met het gebruik van Trustpilot.

Vergeet niet dat dit alleen een overzicht is! Klik hier om onze volledige Gebruikersrichtlijnen te bekijken. We hebben ook tips om goede beoordelingen te schrijven.

Voor bedrijven hebben we een reeks Bedrijfsrichtlijnen opgesteld die gelden voor het gebruik van Trustpilot. Zie hier een snelle gids.