Snelle gids voor Trustpilots Gebruikersrichtlijnen

Om de regels voor het gebruik van Trustpilot voor iedereen snel overzichtelijk te krijgen, hebben we hieronder onze Gebruikersrichtlijnen samengevat.

Tips om je zorgeloos aan de regels te houden

Wist je dat...

• Je je review altijd kunt bewerken of updaten?
  • We reviews niet monitoren? Wel voeren we automatische controles uit om grof taalgebruik en hyperlinks in reviews te voorkomen. Ook kunnen zowel reviewers als bedrijven zelf reviews aan ons rapporteren die in strijd zijn met onze richtlijnen.
  • We kunnen je vragen om je review te bewerken als het onze richtlijnen overtreedt, wanneer het bijvoorbeeld grof taalgebruik bevat.

Wat niet is toegestaan op Trustpilot

• Als vuistregel verwijderen we geen reviews, omdat de inhoud ervan niet door ons maar door Trustpilot-gebruikers is gemaakt. Als je echter misbruik maakt van je gebruikersprofiel en we genoodzaakt zijn om je profiel te verwijderen, zullen de reviews van dat profiel ook verdwijnen.
  • Indien we je vragen om je review aan te passen aan onze richtlijnen maar dit niet gebeurt, zouden we je review kunnen verwijderen.
  • Op het Trustpilot-platform tolereren we geen misbruik van onze rapporteer-tool, bedreigingen, misbruik of omkoping van bedrijven, fraude of ongepast gedrag.

Vergeet niet: dit is een korte samenvatting. Lees hier de volledige Gebruikersrichtlijnen. Tevens hebben we tips voor het schrijven van fantastische reviews.

Voor bedrijven hebben we Bedrijfsrichtlijnen voor hun gebruik van Trustpilot. Zie hier een snelle gids.