Meerdere domeinen vanuit een dezelfde Business Account beheren. Volgen

Wanneer u een pakket heeft afgenomen bij Trustpilot met meerdere domeinen, heeft u de optie om deze te beheren vanuit een dezelfde Business Account.

U selecteert dan simpelweg het domein uit het drop-down menu rechts boven op de pagina.

Let er op dat u dan alleen de account informatie ziet voor het domein dat u geselecteerd heeft

Wanneer u meerdere domeinen heeft en deze wenst toe te voegen aan uw Business Account, neemt u dan AUB contact op met uw account manager of ons Business Support team via een aanvraag indienen.