Neem een kijkje in ons Support Center voor meer informatie over Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxen, productreviews en handleidingen voor het aanpassen van uw reviews en account instellingen.

Meerdere domeinen beheren vanuit hetzelfde Business-account

Wanneer je een pakket hebt afgenomen bij Trustpilot met meerdere domeinen, dan heb je de optie om deze te beheren vanuit hetzelfde Business-account.

Je selecteert dan simpelweg het domein uit het drop-down menu rechts bovenaan de pagina.

Let er op dat je dan alleen de accountinformatie ziet voor het domein dat je geselecteerd hebt.

Wanneer je meerdere domeinen hebt en deze wenst toe te voegen aan je Business-account, neem dan alsjeblieft contact op met je account manager of ons Business Support team door het indienen van een aanvraag.