Beheer meerdere domeinen vanuit hetzelfde Business-account

• Free
  • Lite
  • Pro
  • Enterprise
Deze functie is ook beschikbaar in ons Free pakket! Probeer het vandaag!

Wanneer je meerdere domeinen of bedrijven hebt op Trustpilot, dan kun je ze beheren vanuit één enkel Business-account.

Heb je een paar kleine bedrijven die je vanuit één account wilt beheren? Of wellicht beheer je gelijktijdig de profielen van enkele dochterbedrijven? Geen probleem. Deze kun je eenvoudig vanuit één Business-account beheren.

Opmerking: Wil je een domein toevoegen? Vraag je Customer Success Manager om je hierbij te helpen. Indien je niet over een CSM beschikt, neem dan contact op met onze supportafdeling.

Overschakelen tussen je domeinen

Zo wissel je van domein:

1. Log in op je Trustpilot Business-account en klik rechts bovenin het scherm op het domein dat je op dat moment beheert.
  2. Klik op het gewenste domein uit het dropdown-menu.

Na het kiezen van een domein, kun je dat profiel beheren. Je hebt ook toegang tot je uitnodigingenoverzicht, informatie over analytics, en TrustBox-widgets.

Als je meerdere domeinen wilt toevoegen aan je Business-account, neem dan contact op met je customer success manager of dien een aanvraag in bij ons support-team.

Overschakelen tussen je bedrijven

Wanneer je meerdere bedrijven aan je Business-account hebt gekoppeld, kun je gemakkelijk tussen deze bedrijven wisselen.

1. In Trustpilot Business > je Business-account, klik op je naam rechts bovenin het scherm.
  2. In het dropdown-menu, klik op Bedrijf selecteren. Kies uit de lijst het gewenste bedrijf dat je wilt beheren.
  3. Om terug te keren naar het menu met accountdetails, klik op Ga terug.

Opmerking: je ziet de accountinformatie enkel van het bedrijf dat je hebt geselecteerd.

Zoekterm-suggesties op de Trustpilot-website

Wanneer je naar bedrijven zoekt op de website van Trustpilot, zullen de zoekresultaten in een specifieke volgorde komen te staan. Deze volgorde wordt bepaald door een zoekalgoritme dat kijkt naar drie factoren:

1. Hoe goed het domein overeenkomt met de zoekcriteria.
  2. Hoe goed de weergavenaam overeenkomt met de criteria.
  3. Hoeveel reviews het domein heeft.

Bijvoorbeeld: Bedrijf X heeft drie dochterbedrijven: bedrijfx.nl, bedrijfx.co.uk en bedrijf_x.com. Het .nl-adres heeft 31 reviews, het .co.uk-adres heeft 89 reviews en het .com-adres heeft 55 reviews.

Wanneer iemand zoekt naar 'bedrijfx', zullen de zoekresultaten in de volgende volgorde staan: bedrijfx.co.uk, bedrijfx.nl, bedrijf_x.com.

Het Engelse domein komt overeen met de zoekcriteria en heeft de meeste reviews, dus die komt bovenaan te staan. Het Nederlandse domein komt als tweede in de lijst te staan, omdat het meer met de zoekterm overeenkomt dan bedrijf_x.com (ondanks dat het Nederlandse domein minder reviews heeft).