1. Voltooi je bedrijfsprofiel

Breng je bedrijf onder de aandacht en laat een blijvende indruk achter bij potentiële klanten. We laten je zien hoe je je bedrijfsprofiel kunt voltooien, zodat het er perfect uitziet. Volg de stappen in de onderstaande video.

Voltooi je bedrijfsprofiel

We staan alleen basis-HTML toe op de profielpagina's van bedrijven die een Standard-pakket of hoger hebben. We bieden ook geen ondersteuning voor personalisatie.

Ga in je Trustpilot Business-account naar Instellingen >Openbare profielinstellingen > Profielpagina.

Basisinformatie

Voeg je bedrijfsnaam, domein en logo toe voor een opvallende preview. Klik op Opslaan en publiceren als je tevreden bent.

Bedrijfsomschrijving

Vertel je klanten alles over je bedrijf en wat je onderscheidt van de rest. Gebruik minimaal 200 woorden om een goed verhaal te maken. Vergeet niet om op Opslaan en publiceren te klikken om de pagina live te zetten.

Bedrijfsgegevens verifiëren

Verbeter je transparantie en bouw vertrouwen op door essentiële bedrijfsinformatie te verifiëren. Bij geverifieerde gegevens op je profielpagina staat een vinkje.

1. Onder Bedrijfsgegevens verifiëren zie je meerdere opties voor verificatie. Maak je keuze.
    2. De verificatiemethode is afhankelijk van de optie die je kiest. Hieronder lees je meer over de opties.
    Legitimatiebewijs

We vragen om een legitimatiebewijs van een beheerder voor het account om je identiteit te bevestigen. De gebruiker moet een foto van een geldig document uploaden (niet verlopen of beschadigd). Deze documenten worden ondersteund:

Contactgegevens

Voor de verificatie van je contactgegevens moet je je Google Business-profiel synchroniseren met Trustpilot. Je Google Business-profiel moet 'geverifieerd' worden. Anders kunnen we je contactgegevens op Trustpilot niet synchroniseren en verifiëren.

Heeft je Google Business-profiel de status 'Geverifieerd', dan synchroniseren we je contactgegevens met je Trustpilot-profiel. Je ziet dan een vinkje naast je contactgegevens.

Heeft je Google Business-profiel de status 'Niet geverifieerd' of 'In behandeling', dan staat er geen vinkje naast het item. Verifieer je account in je Google Business-profiel en probeer het opnieuw.

Categorieën

Zorg dat klanten je gemakkelijker kunnen vinden door je bedrijf te categoriseren. Kies één hoofdcategorie en tot vijf aanvullende categorieën.

1. Ga in Trustpilot Business naar Instellingen > Openbare profielinstellingen > Categorieën.
    2. Zoek onder Kies een categorie naar een geschikte categorie. Kies je categorie en klik op + Toevoegen.
    3. Je kunt dit herhalen totdat je in totaal zes categorieën hebt geselecteerd.
    4. Selecteer je hoofdcategorie door te klikken op Instellen als hoofdcategorie.

Contactinformatie

Voeg alle relevante contactgegevens toe en deel waar je bedrijf is geregistreerd. Dit heeft invloed op de markt en bedrijfscategorie waarin we je bedrijf onderbrengen. Klik op Opslaan en publiceren als je klaar bent.

Voeg een nieuwe gebruiker toe

Typen gebruikers

• Beheerder - Hiermee heeft een gebruiker toegang tot alle functies van Trustpilot Business, waaronder de accountinstellingen. Deze gebruiker heeft toegang tot alle domeinen van het bedrijfsaccount.
    • Manager - Hiermee kan een gebruiker de toegewezen domeinen volledig beheren. Deze gebruiker kan echter niet de instellingen van het account zien.
    • Review-manager - Hiermee kan een gebruiker reviews voor specifieke domeinen en/of locaties beheren. Deze gebruiker kan ook widgets toevoegen.

Een gebruiker toevoegen

1. Ga in je Trustpilot Business-account naar Instellingen > Bedrijfsinstellingen > Gebruikers. Klik op Nieuwe gebruiker uitnodigen.
    2. Voer het e-mailadres van de nieuwe gebruiker in. Kies een taal in het drop-downmenu en selecteer de rol en domeinen/locaties waartoe de gebruiker toegang heeft. Wanneer je klaar bent, klik je op Gebruiker uitnodigen.
    3. De gebruiker zal een verificatiemail ontvangen. In de mail moet de gebruiker op Account aanmaken klikken.
    4. De gebruiker moet een wachtwoord instellen, de algemene voorwaarden accepteren en tot slot op de knop Voltooien klikken.

Terug naar boven