1. Voltooi je bedrijfsprofiel

Maak een geweldige eerste indruk bij potentiële klanten door je bedrijfsprofiel helemaal in te vullen. Wij laten je zien hoe je je bedrijf het beste kunt presenteren. Volg de stappen in de video.

Voltooi je bedrijfsprofiel

We staan alleen basis-HTML toe op de profielpagina's van bedrijven die een Standard-pakket of hoger hebben. We bieden ook geen ondersteuning voor personalisatie.

Ga in je Trustpilot Business-account naar Instellingen >Openbare profielinstellingen > Profielpagina.

Basisinformatie

Voeg je bedrijfsnaam, domein en logo toe voor een opvallende preview. Klik op Opslaan en publiceren als je tevreden bent.

Bedrijfsomschrijving

Vertel je klanten alles over je bedrijf en wat je onderscheidt van de rest. Gebruik minimaal 200 woorden om een goed verhaal te maken. Vergeet niet om op Opslaan en publiceren te klikken om de pagina live te zetten.

Bedrijfsgegevens verifiëren

Verbeter je transparantie en bouw vertrouwen op door essentiële bedrijfsinformatie te verifiëren. Bij geverifieerde gegevens op je profielpagina staat een vinkje.

1. Onder Bedrijfsgegevens verifiëren zie je meerdere opties voor verificatie. Maak je keuze.
    2. De verificatiemethode is afhankelijk van de optie die je kiest. Hieronder lees je meer over de opties.
    Legitimatiebewijs

We vragen om een legitimatiebewijs van een beheerder voor het account om je identiteit te bevestigen. De gebruiker moet een foto van een geldig document uploaden (niet verlopen of beschadigd). Deze documenten worden ondersteund:

Contactgegevens

Voor de verificatie van je contactgegevens moet je je Google Business-profiel synchroniseren met Trustpilot. Je Google Business-profiel moet 'geverifieerd' worden. Anders kunnen we je contactgegevens op Trustpilot niet synchroniseren en verifiëren.

Heeft je Google Business-profiel de status 'Geverifieerd', dan synchroniseren we je contactgegevens met je Trustpilot-profiel. Je ziet dan een vinkje naast je contactgegevens.

Heeft je Google Business-profiel de status 'Niet geverifieerd' of 'In behandeling', dan staat er geen vinkje naast het item. Verifieer je account in je Google Business-profiel en probeer het opnieuw.

Categorieën

Zorg dat klanten je gemakkelijker kunnen vinden door je bedrijf te categoriseren. Kies één hoofdcategorie en tot vijf aanvullende categorieën.

1. Ga in Trustpilot Business naar Instellingen > Openbare profielinstellingen > Categorieën.
    2. Zoek onder Kies een categorie naar een geschikte categorie. Kies je categorie en klik op + Toevoegen.
    3. Je kunt dit herhalen totdat je in totaal zes categorieën hebt geselecteerd.
    4. Selecteer je hoofdcategorie door te klikken op Instellen als hoofdcategorie.

Contactinformatie

Voeg alle relevante contactgegevens toe en deel waar je bedrijf is geregistreerd. Dit heeft invloed op de markt en bedrijfscategorie waarin we je bedrijf onderbrengen. Klik op Opslaan en publiceren als je klaar bent.

Terug naar boven