​Hoe claim ik mijn bedrijfsprofiel?

Wil je als bedrijf voor het eerst van Trustpilot gebruikmaken? Je begint dan met het claimen van je bedrijfsprofiel, om vervolgens je klanten uit te nodigen om je bedrijf te beoordelen.

Als iemand je bedrijf heeft beoordeeld op Trustpilot, dan beschik je over een bedrijfsprofiel. Dit wordt namelijk automatisch aangemaakt wanneer iemand een review over een bedrijf plaatst. Je hebt het wellicht nog niet geclaimd, maar het staat wel op de website van Trustpilot.

Geen reviews? Geen punt. We leggen je in dit artikel haarfijn uit hoe je een bedrijfsprofiel kunt claimen zodat je reviews kunt gaan verzamelen. Hoog tijd dat je de wereld laat zien hoe geweldig je bedrijf is!

Waarom zou ik mijn bedrijfsprofiel claimen?

Het claimen van je profiel en het actief betrokken raken met reviewers maakt het mogelijk om alle reviews, zowel positief als negatief, in je voordeel te gebruiken.

Met een bedrijfsprofiel kun je:

Je zult ook een notificatie ontvangen wanneer iemand een review plaatst. Je TrustScore wordt berekend op basis van je reviews, dus het is vrij handig om te weten wat je klanten van je service vinden en hoe je het nóg beter kunt maken.

Claim je profiel

Zo claim je je bedrijfsprofiel:

1. Op Trustpilot.com, op de website voor bedrijven, klik op Creëer gratis account.
  2. Op de pagina Maak een gratis account aan, geef de volgende gegevens op in de daarvoor bestemde velden: website, bedrijfsnaam, volledige naam, zakelijk e-mailadres en telefoonnummer. Kies een land uit het dropdown-menu en klik op Creëer account.
  3. In je inbox zul je een e-mail vinden om je Trustpilot-account te activeren. Klik op Activeer account.
  4. Voer je wachtwoord in, in het veld Wachtwoord. Vink het vakje aan voor Trustpilots Algemene Voorwaarden en klik daarna op Voltooi registratie.

Zo! Nu dien je je domein te verifiëren en klaar is kees!