Ik weet mijn inloggegevens niet

Lees hier hoe je je Trustpilot inloggegevens kunt krijgen voor toegang tot je profiel en voor het plaatsen van reviews.

Je inloggegevens vinden

Als je weleens een bedrijf hebt beoordeeld op Trustpilot, heb je een profiel. Het maakt niet uit of je op uitnodiging van een bedrijf een review hebt geschreven, of dat je het vanuit jezelf hebt gedaan. Review geplaatst = profiel aangemaakt.

In het geval je je inloggegevens niet meer weet, is het tijd om wat speurwerk te verrichten. Er zijn twee manieren om je gegevens op te halen.

Probeer in te loggen met een e-mailadres

1. Op de Trustpilot-website, klik op Inloggen rechtsboven op de pagina.
  2. Op de Inlog-pagina, klik op Log in met je e-mail.
  3. Klik vervolgens op de link Wachtwoord vergeten?, en typ je e-mailadres in het veld E-mail.
    • Als er een account aan dat e-mailadres gekoppeld is, zul je een e-mail ontvangen om je wachtwoord te herstellen. Open die e-mail, herstel je wachtwoord en log in op Trustpilot. Klaar!
    • Als je een foutmelding krijgt, probeer dan hetzelfde met een ander e-mailadres.

Doorzoek je e-mail inbox

1. Log in op je e-mailaccount.
  2. Zoek naar e-mails die het woord 'Trustpilot' bevatten.
  3. Er zou een welkomst e-mail moeten zijn, die naar je verzonden is nadat je je eerste review hebt geplaatst. Klik op de link in de e-mail, deze verwijst je direct door naar je Trustpilot gebruikersprofiel.

Waarom kan ik niet anoniem reviews plaatsen?

Vertrouwen en transparantie zijn ontzettend belangrijk voor ons bij Trustpilot. Zo bewaken we de eerlijkheid en veiligheid van onze community, voor zowel consumenten als bedrijven. Door anonieme reviews toe te laten, wordt de verantwoordelijkheid weggenomen en dit zou kunnen leiden tot misbruik. Om dit tegen te gaan, dient iedereen die een review achterlaat te beschikken over een gebruikersprofiel.

Je mag zelf je gebruikersnaam bepalen, en het maakt niet uit of die nou wel of niet je echte identiteit weerspiegelt. Maar je profiel moet gekoppeld zijn aan een e-mailadres zodat we contact met je kunnen opnemen wanneer er een vraag is over je review. Dit is bovendien vereist volgens de richtlijnen van de reviewindustrie.