Neem een kijkje in ons Support Center voor meer informatie over Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxen, productreviews en handleidingen voor het aanpassen van uw reviews en account instellingen.

​Ik weet de gegevens niet van mijn gebruikersprofiel

Ik weet de inloggegevens niet van mijn gebruikersprofiel

Dit artikel verklaart hoe jouw gebruikersprofiel wordt gecreëerd en het zal je helpen toegang te krijgen tot je account indien je je inloggegevens bent vergeten.

Heb ik een gebruikersprofiel?

Ja, indien je eerder een bedrijf op Trustpilot hebt beoordeeld. Je hebt dan een gebruikersprofiel, ongeacht hoe dit ook tot stand is gekomen.

Indien je originele review geschreven is in reactie op een uitnodiging, zal je gebruikersprofiel gecreëerd worden op het moment dat je review wordt gepubliceerd, we gebruiken het e-mailadres dat het bedrijf in kwestie aan ons heeft geleverd.

Ik weet mijn inloggegevens niet

Soms weten mensen niet dat wanneer ze op een uitnodiging reageren er automatisch een gebruikersprofiel voor hen wordt aangemaakt en daarom weten ze vaak niet hoe ze moeten inloggen.

Indien je bent vergeten wat je inloggegevens zijn, maar toegang nodig hebt tot je account, dan heb je twee opties:

1. In je e-mail inbox zoek je naar e-mails van Trustpilot. Er zou een welkomst e-mail moeten zijn, die naar je verzonden is nadat je je eerste review hebt geplaatst. Klik op de link in de e-mail, deze verwijst je direct door naar je Trustpilot gebruikersprofiel.

2. Bepaal welk e-mailadres gebruikt werd om je account te creëren, dit zal het e-mailadres zijn waarmee je direct met het bedrijf communiceerde waarvoor je de review schreef. Gebruik dit e-mailadres om je wachtwoord te herstellen op de inlogpagina op Trustpilot.

Waarom kan ik niet anoniem reviews plaatsen?

Vertrouwen en transparantie zijn extreem belangrijk voor ons bij Trustpilot, zo bewaken we de eerlijkheid en veiligheid van onze community, voor zowel consumenten als bedrijven.

Door volledig anonieme reviews toe te laten, wordt de verantwoordelijkheid weggenomen. Dit zou kunnen leiden tot een grote vorm van misbruik, wat het lastig maakt om Trustpilot veilig en eerlijk te houden.

We staan je toe om zelf een gebruikersnaam te selecteren die wel of niet je identiteit aan het publiek onthult, maar je profiel moet gekoppeld zijn aan een e-mailadres, zodat we met je contact kunnen opnemen indien er een vraag is over je review. Dit is bovendien vereist in de richtlijnen van de reviewsector.

Nuttige artikelen

Heb ik een gebruikersaccount nodig?