​Ik weet de gegevens niet van mijn gebruikersprofiel

Dit artikel legt uit hoe uw gebruikersprofiel was gecreëerd, en het zal u helpen toegang te krijgen tot uw account indien u uw inloggegevens bent vergeten.

Heb ik een gebruikersprofiel?

Ja, indien u eerder een bedrijf op Trustpilot heeft beoordeeld, ongeacht hoe dit ook tot stand is gekomen, dan heeft u een gebruikersprofiel.

Indien uw originele beoordeling geschreven is in reactie op een uitnodiging, zal uw gebruikersprofiel gecreëerd worden op het moment dat uw beoordeling wordt gepubliceerd. We gebruiken het e-mailadres wat het bedrijf in kwestie aan ons heeft geleverd.

Ik weet mijn inloggegevens niet

Soms weten mensen niet dat wanneer ze op een uitnodiging reageren er automatisch een gebruikersprofiel voor hen wordt aangemaakt, en daarom weten ze vaak niet hoe ze moeten inloggen.

Indien u bent vergeten wat uw inloggegevens zijn, maar toegang nodig heeft tot uw account, dan heeft u twee opties:

1. In uw e-mail inbox zoekt u naar e-mails van Trustpilot. Er zou een welkomste-mail moeten zijn, die naar u verzonden is nadat u uw eerste beoordeling heeft geplaatst. Klik op de link in de e-mail die u direct naar uw Trustpilot gebruikersprofiel doorstuurt.

2. Achterhaal welk e-mailadres gebruikt werd om uw account te creëren (dit zal het e-mailadres zijn waarmee u direct met het bedrijf communiceerde waarvoor u de beoordeling schreef), en gebruik het om uw wachtwoord te herstellen op de inlogpagina op Trustpilot.

Waarom kan ik niet anoniem beoordelingen plaatsen?

Vertrouwen en transparantie zijn extreem belangrijk voor ons binnen Trustpilot, zo bewaken we de eerlijkheid en veiligheid van onze community, voor zowel consumenten als bedrijven.

Door volledig anonieme beoordelingen toe te laten, neemt u de verantwoordelijkheid weg en zou dit kunnen leiden tot een grotere vorm van misbruik, wat het lastiger voor Trustpilot maakt om veilig en eerlijk te handelen.

We staan u toe om zelf een gebruikersnaam te selecteren die wel of niet uw identiteit aan het publiek onthult, maar uw profiel moet gekoppeld zijn aan een e-mailadres, zodat we met u contact kunnen opnemen indien er een vraag is over uw beoordeling. Dit is bovendien vereist in de richtlijnen van de beoordeling industrie.

Nuttige artikelen

Heb ik een gebruikersaccount nodig?