Hoe creëer ik een gebruikersprofiel om beoordelingen te schrijven?

Indien u nooit eerder een bedrijf op Trustpilot heeft beoordeeld en u daar graag mee wilt beginnen, dan kunt u een gebruikersprofiel aanmaken. Het duurt slechts twee minuten.

Binnen Trustpilot dienen alle beoordeling gekoppeld te zijn aan een account van een echt persoon. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat ons platform transparant en eerlijk is voor iedereen die hier gebruik van maakt.

Indien u geen beoordelingen wilt schrijven, maar ze wel wilt blijven bekijken om betere aankoopbeslissingen te nemen, dan is dat geen probleem! U heeft enkel een account nodig als u daadwerkelijk bedrijven wilt beoordelen.

Hoe creëert u een gebruikersprofiel om beoordelingen te schrijven?

1. Ga naar nl.trustpilot.com.

2. klik rechts bovenaan het scherm op de link Aanmelden.

3. U wordt doorgestuurd naar een pagina met drie opties: Meld u aan met Facebook, Meld u aan met Google of Meld u aan met uw e-mailadres. Selecteer de optie die u wilt kiezen.

U aanmelden met social media

Wanneer u kiest om u aan te melden met Facebook, zal dit de Trustpilot app toegang geven tot bepaalde delen van uw publieke Facebook profiel.

Indien u nog niet op Facebook bent ingelogd op de computer die u gebruikt, en u op de Facebook link klikt, zal er een nieuw venster verschijnen dat u vraagt om uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren, evenals om Trustpilot's Gebruikersvoorwaarden en Privacybeleid te accepteren. Op dit punt kunt u ook kiezen welke informatie u met Trustpilot wilt delen door op bewerken te klikken, en vervolgens de vakjes te deselecteren van de informatie die u niet wilt delen.

Wanneer u inlogt via social media, zullen uw accountgegevens automatisch ingevuld worden met de informatie die beschikbaar is op uw profiel. Trustpilot zal nooit iets namens u plaatsen. Houd er rekening mee dat als u uw volledige naam en foto op social media gebruikt, dit betekent dat uw volledige naam en foto ook zichtbaar zal zijn op uw Trustplot profiel, tenzij u dit handmatig wijzigt. Als u liever een minder herkenbare naam wilt gebruiken, kunt u dit makkelijk wijzigen in uw account instellingen.

Indien u eenmaal ingelogd bent met Facebook, bent u klaar om beoordelingen te schrijven.

Meld u aan met uw e-mailadres

Als u geen account heeft op social media, of als u gewoon liever niet uw Trustpilot profiel wilt koppelen aan een social media platform, kunt u zich ook aanmelden met uw e-mailadres.

Klik dan op de link Meld u aan met uw e-mailadres, voer uw e-mailadres in, kies de naam waarmee u op Trustpilot gezien wilt worden, vink het vakje aan om de Gebruikersvoorwaarden en Privacybeleid te accepteren en klik op Aanmelden.

Hierna zal automatisch een e-mail gestuurd worden naar het e-mailadres dat u heeft opgegeven. U zult op de link in de e-mail moeten klikken om uw account te activeren.

Wanneer u klikt op de link in de e-mail zal u gevraagd worden een wachtwoord voor uw account te kiezen.

En dan?

Wanneer u eenmaal uw gebruikersaccount heeft aangemaakt, kunt u beginnen met het aanpassen van de instellingen in uw gebruikersprofiel.

Ontevreden met uw gekozen gebruikersnaam?

Het verkeerde land gekozen?

Ontevreden met uw sociale instellingen?

U kunt al deze instellingen bewerken binnen uw persoonlijke profiel, evenals het uploaden of bewerken van uw profielfoto.

U heeft op ieder moment toegang tot uw profiel en instellingen. Wanneer u ingelogd bent op Trustpilot, klikt u op uw profiel icoon rechts bovenaan uw scherm en selecteer Mijn Instellingen uit de drop-down lijst.

Mocht u help nodig hebben met het schrijven van uw eerste beoordeling, dan komt dit artikel goed van pas.