Een gebruikersaccount aanmaken

Indien je nooit eerder een bedrijf op Trustpilot hebt beoordeeld en je daar graag mee wilt beginnen, maak dan een gebruikersaccount aan.

Trustpilot vereist dat iedere review is geplaatst met een account van een echt persoon. Om ons platform transparant en eerlijk te houden voor zowel reviewers als bedrijven, willen we ervoor zorgen dat de mensen die bedrijven beoordelen, echte mensen zijn met echte ervaringen.

Indien je geen reviews wilt schrijven, maar enkel reviews van anderen wilt lezen om betere koopbeslissingen te kunnen nemen, heb je geen gebruikersaccount nodig. Als je echter ook bedrijven wilt beoordelen en dus reviews wilt plaatsen, heb je wél een account nodig.

Een gebruikersaccount aanmaken

1. Ga naar de homepagina van Trustpilot en klik rechtsboven in het scherm op Aanmelden.
  2. Op de Aanmeld pagina, kies of je je aan wilt melden voor Trustpilot, via:
    • Facebook;
    • Google;
    • Je e-mailadres.

Aanmelden met Facebook

1. Op de Aanmeld-pagina, klik op Meld je aan met Facebook.
    • Als je bent ingelogd op Facebook, vink Ik accepteer de nieuwe Gebruikersvoorwaarden en Privacybeleid aan, en klik op Ga verder.
    • Als je nog niet bent ingelogd op Facebook, voer dan je gebruikersnaam en wachtwoord in, en accepteer Trustpilots Gebruikersvoorwaarden en het Privacybeleid.

Als je je aanmeld op Trustpilot via Facebook, hebben we toegang tot je vriendenlijst en je e-mailadres. Je kunt zelf Trustpilots toegang tot deze informatie beheren.

Indien je je volledige naam en een profielfoto gebruikt op Facebook, zal dit ook getoond worden op Trustpilot, tenzij je dit handmatig wijzigt in je accountinstellingen.

Opmerking: Trustpilot zal nooit iets plaatsen namens jou.

Wanneer je eenmaal bent ingelogd met Facebook, ben je klaar om reviews te schrijven. Laat je ervaringen maar horen!

Aanmelden met Google

1. Op de Aanmeld-pagina, klik op Meld je aan met Google.
  2. In het venster Inloggen met Google, kies het Google-account dat je met je Trustpilot-account wilt koppelen.
  3. Accepteer de Gebruikersvoorwaarden en het Privacybeleid, en klik op Ga verder.

Zo gepiept!

Aanmelden met e-mail

Opmerking: Als je je voor Trustpilot hebt geregistreerd met je e-mailadres na 11 november 2019, ontvang je elke keer dat je inlogt een e-mail met een nieuwe viercijferige bevestigingscode. De bevestigingscode wordt in plaats van een wachtwoord gebruikt.

Als je geen account hebt op social media, of als je gewoon liever niet je Trustpilot-account wilt koppelen aan een social mediaplatform, kun je je ook aanmelden met je e-mailadres.

1. Op de Aanmeld-pagina, klik op Meld je aan met je e-mailadres.
  2. Voer je e-mailadres en naam in. Accepteer de Gebruikersvoorwaarden en het Privacybeleid, en klik op Aanmelden.
  3. Om je account te activeren, klik op de link in de bevestigings e-mail die je zult ontvangen.
  4. Maak een wachtwoord aan voor je Trustpilot-account.

Klaar is kees. Deel je ervaringen met de wereld!

Volgende stappen

Nu je je gebruikersaccount hebt aangemaakt, kun je het aanpassen en aanvullen. Wijzig je weergavenaam, of pas je sociale instellingen aan om te bepalen welke informatie je openbaar maakt. Ook kun je een foto aan je account toevoegen.

Als je tot slot nog wat inspiratie nodig hebt voor je eerste review, lees dan deze 8 tips voor het schrijven van fantastische reviews. Welkom bij de Trustpilot community!