Neem een kijkje in ons Support Center voor meer informatie over Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxen, productreviews en handleidingen voor het aanpassen van uw reviews en account instellingen.

Problemen met inloggen?

Wanneer u ooit eerder een beoordeling op Trustpilot heeft geschreven, dan heeft u een gebruikersaccount. Indien u problemen heeft met inloggen, zal dit artikel u helpen om uw gegevens te vinden en in te loggen op uw account.

Let op: Dit artikel is bestemd voor beoordelaars. Mocht u als Business gebruiker problemen ervaren met inloggen, dan biedt dit artikel wellicht uitkomst: this article.

Heb ik een gebruikersaccount?

Indien u ooit een beoordeling op Trustpilot heeft geschreven, naar aanleiding van een uitnodiging van een bedrijf of op eigen initiatief, dan heeft u een gebruikersaccount.

Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u dit artikel raadplegen.

Ik kan me niet herinneren welk e-mailadres ik heb gebruikt

Als u uw beoordeling heeft geschreven naar aanleiding van een uitnodiging, dan zal het e-mailadres van uw gebruikersaccount geassocieerd worden met het e-mailadres wat u eerder gebruikte bij het bestellen van het product of de dienst van het desbetreffende bedrijf.

Indien uw beoordeling organisch was, dus wanneer u op eigen initiatief een beoordeling op Trustpilot heeft geplaatst, dan is de beste optie om uw e-mail inbox te doorzoeken op de naam Trustpilot. U heeft namelijk een welkomste-mail van ons ontvangen bij aanmelding.

U kunt vervolgens de link in de welkomste-mail gebruiken om toegang te krijgen tot uw account.

Ik ben aangemeld via social media

Indien uw Trustpilot account aangemeld is via social media, dan zullen uw inloggegevens op Trustpilot overeenkomen met die van uw social media account.

Indien u al ingelogd bent op uw social media account op het apparaat dat u gebruikt, dan hoeft u niet handmatig in te loggen op Trustpilot. Klik simpelweg op Log in met Facebook of Log in met Google+ op de pagina Inloggen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Indien u weet met welk e-mailadres u uw account heeft ingesteld, maar u bent uw wachtwoord vergeten, dan kunt u een e-mail aanvragen met een link zodat u een nieuw wachtwoord kunt kiezen.

1. Ga naar de Inlogpagina en klik op Log in met uw e-mail.
  2. Klik op Wachtwoord vergeten? en voer uw e-mailadres in
  3. Klik op Wachtwoord herstellen. Het volgende bericht zal bovenaan de pagina in de gele box verschijnen: We hebben u een e-mail gestuurd met instructies om uw wachtwoord te herstellen.
  4. Bekijk uw e-mail inbox en volg de instructies in de e-mail om een nieuw wachtwoord te kiezen.