Neem een kijkje in ons Support Center voor meer informatie over Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxen, productreviews en handleidingen voor het aanpassen van uw reviews en account instellingen.

Problemen met inloggen?

Wanneer je ooit eerder een review op Trustpilot hebt geschreven, dan heb je een gebruikersaccount. Indien je problemen hebt met inloggen, zal dit artikel je helpen om je gegevens te vinden en in te loggen op je account.

Let op: dit artikel is bestemd voor reviewers. Mocht je als Business-gebruiker problemen ervaren met inloggen, dan biedt dit artikel wellicht uitkomst.

Heb ik een gebruikersaccount?

Indien je ooit een review op Trustpilot hebt geschreven, naar aanleiding van een uitnodiging van een bedrijf of op eigen initiatief, dan heb je een gebruikersaccount.

Voor meer informatie over dit onderwerp kun je dit artikel raadplegen.

Ik kan me niet herinneren welk e-mailadres ik heb gebruikt

Als je je review hebt geschreven naar aanleiding van een uitnodiging, dan zal het e-mailadres van je gebruikersaccount geassocieerd worden met het e-mailadres dat je eerder gebruikte bij het bestellen van het product of de dienst van het desbetreffende bedrijf.

Indien je review organisch was, dus wanneer je op eigen initiatief een review op Trustpilot hebt geplaatst, dan is de beste optie om in je e-mail inbox te zoeken op de naam Trustpilot. Je hebt namelijk een welkomst e-mail van ons ontvangen bij aanmelding.

Je kunt vervolgens de link in de welkomst e-mail gebruiken om toegang te krijgen tot je account.

Ik ben aangemeld via social media

Indien je Trustpilot account aangemeld is via social media, dan zullen je inloggegevens op Trustpilot overeenkomen met die van je social media account.

Indien je al ingelogd bent op je social media account op het apparaat dat je gebruikt, dan hoef je niet handmatig in te loggen op Trustpilot. Klik simpelweg op Log in met Facebook of Log in met Google+ op de pagina Inloggen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Indien je weet met welk e-mailadres je je account hebt ingesteld, maar je bent je wachtwoord vergeten, dan kun je een e-mail aanvragen met een link zodat je een nieuw wachtwoord kunt kiezen.

1. Ga naar de Inlogpagina en klik op Log in met je e-mail.
  2. Klik op Wachtwoord vergeten? en vul je e-mailadres in.
  3. Klik op Wachtwoord herstellen. Het volgende bericht zal bovenaan de pagina in de gele box verschijnen: We hebben je een e-mail gestuurd met instructies om je wachtwoord te herstellen.
  4. Bekijk je e-mail inbox en volg de instructies in de e-mail om een nieuw wachtwoord te kiezen.