​Heb ik een gebruikersaccount?

Je beschikt over een account als je in het verleden een bedrijf op Trustpilot hebt beoordeeld. Als je tot dusver enkel reviews hebt gelezen, maar graag wilt beginnen met het plaatsen van reviews, kun je eenvoudig een gebruikersaccount aanmaken.

Je beschikt al over een gebruikersaccount als je

...ooit een bedrijf hebt beoordeeld

Als je ooit een review hebt geplaatst over een bedrijf op Trustpilot, beschik je over een account. Het kan zijn dat je je hebt aangemeld met een Google- of Facebookaccount, of dat je je hebt geregistreerd aan de hand van je e-mailadres. Het kan ook zijn dat je een review hebt geplaatst naar aanleiding van een uitnodiging van een bedrijf. In alle gevallen ben je geregistreerd bij Trustpilot.

Ben je je inloggegevens vergeten? Dat kan gebeuren. Het is erg eenvoudig om je wachtwoord te wijzigen.

Je hebt geen gebruikersaccount als je

...enkel reviews leest op Trustpilot

Je hebt geen account nodig om reviews op Trustpilot te lezen. Iedereen kan zonder account de Trustpilot-website bekijken, naar bedrijven zoeken en reviews lezen.

Je hebt alleen een gebruikersaccount nodig wanneer je reviews wilt achterlaten.

Kan ik mijn account bewerken of verwijderen?

Zeker weten. Bewerk je profiel en wijzig zaken als je locatie, taal en weergavenaam.

Indien je niet langer meer bedrijven wilt beoordelen, kun je ook je account verwijderen. Het verwijderen van je profiel is permanent, en al je reviews zullen ook worden verwijderd.