​Heb ik al een gebruikersaccount?

Indien u ooit eerder een bedrijf op Trustpilot hebt beoordeeld, dan heeft u een gebruikersaccount. Mocht u alleen maar beoordelingen hebben gelezen, dan moet u eerst een gebruikersaccount creëren voordat u een beoordeling kan schrijven.

U heeft al een gebruikersaccount als u...

Eerder besloten heeft (uit eigen beweging) een bedrijf te beoordelen

We noemen dit organische beoordelingen, dit is de grondslag geweest van het Trustpilot platform. Wanneer u uw beoordeling heeft geschreven, diende u eerst een gebruikersaccount te creëren door uw e-mailadres of uw sociale media account te gebruiken.

eerder gereageerd heeft op een uitnodiging van een bedrijf

Beoordelingsuitnodigingen zijn een groot onderdeel van Trustpilot, en we moedigen bedrijven aan om al hun klanten uit te nodigen om feedback achter te laten. Wanneer u uw beoordeling heeft gepubliceerd, wordt er een gebruikersaccount gecreëerd, waarbij we de gegevens koppelen die door het bedrijf dat u heeft beoordeeld zijn aangeleverd aan ons.

Om toegang te krijgen tot uw profiel, zoek dan in uw e-mail inbox naar de welkomste-mail die we versturen bij het aanmelden, en klik op de link in de e-mail. Gebruik als alternatief het e-mailadres waar u de uitnodiging heeft ontvangen om uw wachtwoord te herstellen.

U heeft geen gebruikersaccount wanneer u...

beoordelingen heeft gelezen, maar nooit bedrijven heeft beoordeeld, en u zich nooit heeft aangemeld

Trustpilot is er voor iedereen, om betrouwbare bedrijven te vinden, en om te helpen veilige beslissingen te nemen bij het online winkelen. Om te profiteren van Trustpilot beoordelingen heeft u geen gebruikersaccount nodig. Iedereen kan de Trustpilot website bezoeken, bedrijven opzoeken en er beoordelingen over lezen zonder zich in te schrijven.

U hoeft alleen een gebruikersaccount te creëren wanneer u beoordelingen wilt schrijven.

Kan ik mijn account bewerken of verwijderen?

Ja, dat kunt u zeker!

U kunt een aantal gegevens in uw profiel bewerken, en uiteraard wanneer u beslist dat u geen bedrijven meer wilt beoordelen, dan kunt u uw gebruikersprofiel verwijderen.

U moet er wel rekening mee houden dat wanneer u uw profiel verwijdert, al uw eerdere beoordelingen worden verwijderd. Deze actie kan niet ongedaan gemaakt worden.