Neem een kijkje in ons Support Center voor meer informatie over Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxen, productreviews en handleidingen voor het aanpassen van uw reviews en account instellingen.

​Heb ik al een gebruikersaccount?

Indien je ooit eerder een bedrijf op Trustpilot hebt beoordeeld, dan heb je een gebruikersaccount. Mocht je alleen maar reviews hebben gelezen, dan moet je eerst een gebruikersaccount creëren voordat je een review kan schrijven.

Je hebt al een gebruikersaccount als je...

eerder besloten hebt (uit eigen beweging) een bedrijf te beoordelen

We noemen dit organische reviews, dit is de grondslag geweest van het Trustpilot platform. Toen je je review hebt geschreven, diende je eerst een gebruikersaccount te creëren door je e-mailadres of je sociale media-account te gebruiken.

eerder gereageerd hebt op een uitnodiging van een bedrijf

Review-uitnodigingen zijn een groot onderdeel van Trustpilot, en we moedigen bedrijven aan om al hun klanten uit te nodigen om feedback achter te laten. Wanneer je je review hebt gepubliceerd, wordt er een gebruikersaccount gecreëerd, waarbij we de gegevens koppelen die door het bedrijf dat je hebt beoordeeld zijn aangeleverd aan ons.

Om toegang te krijgen tot je profiel, zoek dan in je e-mail inbox naar de welkomst e-mail die we versturen bij het aanmelden, en klik op de link in de e-mail. Gebruik als alternatief het e-mailadres waarmee je de uitnodiging hebt ontvangen om je wachtwoord te herstellen.

Je hebt geen gebruikersaccount wanneer je...

reviews hebt gelezen, maar nooit bedrijven beoordeeld hebt, en je je nooit hebt aangemeld

Trustpilot is er voor iedereen, om betrouwbare bedrijven te vinden, en om te helpen veilige beslissingen te nemen bij het online winkelen. Om te profiteren van Trustpilot reviews heb je geen gebruikersaccount nodig. Iedereen kan de Trustpilot website bezoeken, bedrijven opzoeken en er reviews over lezen zonder zich in te schrijven.

Je hoeft alleen een gebruikersaccount te creëren wanneer je reviews wilt schrijven.

Kan ik mijn account bewerken of verwijderen?

Ja, dat kun je zeker!

Je kunt een aantal gegevens in je profiel bewerken, en uiteraard wanneer je beslist dat je geen bedrijven meer wilt beoordelen, dan kun je je gebruikersprofiel verwijderen.

Je moet er wel rekening mee houden dat wanneer je je profiel verwijdert, al je eerdere reviews worden verwijderd. Deze actie kan niet ongedaan gemaakt worden.