Neem een kijkje in ons Support Center voor meer informatie over Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxen, productreviews en handleidingen voor het aanpassen van uw reviews en account instellingen.

​Hoe vind ik mijn review?

Heb je een review op Trustpilot geplaatst die je niet kunt vinden? Er is een eenvoudige manier om vanuit je Trustpilot account de status van de review te controleren, samen met alle andere reviews die je hebt geschreven.

Sommige bedrijven ontvangen wekelijks een hoog aantal reviews, dus het kan lastig zijn om een review die je een tijdje geleden hebt geschreven terug te vinden, wanneer je alleen maar naar beneden scrollt door de pagina's.

Gelukkig heb je als Trustpilot reviewer toegang tot een verzamelplek van alle reviews die je eerder hebt geschreven, zodat je ze gemakkelijk kunt terugvinden.

Log in op je Trustpilot profiel

Voordat je je persoonlijke instellingen en reviews kunt zien, moet je ervoor zorgen dat je ingelogd bent op Trustpilot.

Op de homepage van Trustpilot klik je rechts bovenaan in het scherm op Inloggen. Log vervolgens in door het e-mailadres te gebruiken waar je eerder je account mee hebt ingesteld.

Vind je reviews

1. Eenmaal ingelogd, klik je op je profiel icoon rechts bovenaan het scherm
  2. Selecteer Mijn Reviews uit de drop-down lijst

1. Bekijk al je reviews op je persoonlijke profielpagina

Beheer je reviews

Je kunt eenvoudig zien of één van je reviews in afwachting is van verdere actie, bijvoorbeeld indien ze reacties hebben ontvangen, of gerapporteerd zijn en we verdere informatie van je vragen. Op je profielpagina kun je bovendien je reviews beheren, zo kun je een review bewerken of verwijderen. Hier kun je ook statistieken vinden, zoals het aantal mensen dat jouw reviews gelezen hebben of ze nuttig vonden.