Neem een kijkje in ons Support Center voor meer informatie over Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxen, productreviews en handleidingen voor het aanpassen van uw reviews en account instellingen.

​Hoe vind ik mijn beoordeling?

Heeft u een beoordeling op Trustpilot geplaatst die u niet kunt vinden? Er is een eenvoudige manier om vanuit uw Trustpilot account de status van de beoordeling te controleren, samen met alle andere beoordelingen die u heeft geschreven.

Sommige bedrijven ontvangen wekelijks een hoog aantal beoordelingen, dus het kan lastig zijn om een beoordeling die u een tijdje geleden heeft geschreven terug te vinden, wanneer u alleen maar naar beneden scrollt door de pagina's.

Gelukkig heeft u als Trustpilot beoordelaar toegang tot een verzamelplek van alle beoordelingen die u eerder heeft geschreven, zodat u ze gemakkelijk kunt terugvinden.

Log in op uw Trustpilot profiel

Voordat u uw persoonlijke instellingen en beoordelingen kunt zien, moet u ervoor zorgen dat u ingelogd bent op Trustpilot.

Op de homepage van Trustpilot klikt u rechts bovenaan in het scherm op Inloggen. Log vervolgens in door het e-mailadres te gebruiken waar u eerder uw account mee heeft ingesteld.

Vind uw beoordelingen

1. Eenmaal ingelogd, klikt u op uw profiel icoon rechts bovenaan het scherm
  2. Selecteer Mijn Beoordelingen uit de drop-down lijst

1. Bekijk al uw beoordelingen op uw persoonlijke profielpagina

Beheer uw beoordelingen

U kunt eenvoudig zien of één van uw beoordelingen in afwachting is van verdere actie, bijvoorbeeld indien ze reacties hebben ontvangen, of gerapporteerd zijn en we verdere informatie van u vragen. Op uw profielpagina kunt u bovendien uw beoordelingen beheren, zo kunt u een beoordeling bewerken of verwijderen. Hier kunt u ook statistieken vinden, zoals het aantal mensen dat uw beoordelingen gelezen hebben of ze nuttig vonden.