Facebook koppelen aan je Trustpilot-gebruikersaccount

Als je je Trustpilot-profiel aan Facebook koppelt, kunnen je Facebook-vrienden je reviews zien en kun jij die van hen lezen. Na het koppelen zie je hun reviews rechtstreeks in je Trustpilot-account.

Facebook koppelen

1. Log in op Trustpilot en selecteer Mijn instellingen via het dropdown-menu onder je gebruikerspictogram rechtsboven.

1. Onder Mijn Sociale Netwerk-instellingen klik je op Ga verder met Facebook.

1. Sta je niet op Facebook ingelogd, dan voer je je Facebook-gegevens en klik je op Aanmelden. Klik op Ga verder als [je naam]. Lees de algemene voorwaarden en het privacybeleid, vink aan om te accepteren en klik op Aanmelden.

1. Sta je al op je Facebook-account ingelogd, dan klik je op Ga verder als [je naam]. Lees de algemene voorwaarden en het privacybeleid, vink aan om te accepteren en klik op Aanmelden.

Instellingen beheren

Nadat je de twee accounts hebt gekoppeld, kies je de instellingen voor de interactie tussen je Facebook- en Trustpilot-account.

1. Ga in je Facebook-account naar Instellingen & privacy > Instellingen > Apps en websites.

1. Klik naast Trustpilot op Weergeven en bewerken.

1. Schakel Trustpilots toegang tot je e-mailadres en vriendenlijst in of uit. Ook kun je de instellingen voor meldingen en zichtbaarheid aanpassen.

1. Klik Opslaan om te bevestigen.

Reviews van je Facebook-vrienden lezen

Nadat je je accounts hebt gekoppeld, kun je de Trustpilot-reviews van je vrienden rechtstreeks in je Trustpilot-account lezen, op dezelfde plek als waar je eigen reviews staan.

Opmerking: Wil je deze functie gebruiken? Geef Trustpilot dan eerst toegang tot je vriendenlijst via je Facebook-instellingen (zie bovenstaande stappen).
  1. Klik in je Trustpilot-account op het gebruikerspictogram rechtsboven. Selecteer Mijn reviews in het dropdown-menu.
  2. Hier kun je de reviews van je vrienden en van jezelf lezen.
Opmerking: Trustpilot plaatst nooit namens jou berichten op Facebook.

Verbinding met Facebook verbreken

Wil je je accounts ontkoppelen? Geen probleem. Zodra je je accounts ontkoppelt, zie je de Trustpilot-reviews van je Facebook-vrienden niet meer, en zij de jouwe niet.

1. Klik in je Trustpilot-account op het gebruikerspictogram rechtsboven. Selecteer Mijn instellingen in het dropdown-menu.
  2. Onder Mijn Sociale Netwerk-instellingen klik je op Verbreek de verbinding van Trustpilot naar mijn Facebook-profiel.
Opmerking: Trustpilot is niet aansprakelijk voor links naar websites van derde partijen in dit artikel, noch voor de content op andere websites waarnaar wordt gelinkt in dit artikel.