​Kunnen mijn Facebook-vrienden mijn reviews zien?

Wanneer je je Trustpilot-account koppelt aan Facebook, kunnen je vrienden je reviews bekijken, maar alleen vanuit bepaalde plekken op de website van Trustpilot en Facebook.

Als je je Trustpilot-account hebt gekoppeld aan je Facebook-account, kunnen je Facebookvrienden de door jouw geschreven reviews zien op hun Trustpilot-profiel. Dus ook je broer, klasgenoten, collega's of oma die sinds gisteren ook maar een Facebookprofiel heeft aangemaakt, kunnen iedere review lezen die je over bedrijven hebt geplaatst.

Lees de reviews van je vrienden

Benieuwd naar wat je vrienden van bepaalde bedrijven vinden? Als je je Trustpilot-account hebt gekoppeld aan Facebook, kun je met enkel een paar muisklikken hun reviews op Trustpilot bekijken.

Zo bekijk je de reviews van je vrienden:

  1. Wijs op de Trustpilot-website met je cursor op je naam, rechtsboven op de pagina. In het dropdown-menu, klik op Mijn Reviews.
  2. Op de Mijn Reviews pagina vind je aan de rechterkant een venster genaamd Reviews van mijn vrienden en hun connecties. Hier kun je de reviews van de mensen uit je netwerk bekijken.

Opmerking: Trustpilot zal nooit namens jou iets op Facebook plaatsen. Je reviews zullen alleen op Facebook gepubliceerd worden, als het bedrijf dat je beoordeelt de Trustpilot-app heeft geactiveerd op hun Facebookpagina.

Wat als ik niet wil dat mijn Facebookvrienden mijn reviews kunnen zien?

Ook wij vinden jouw privacy belangrijk. Daarom kun je je Trustpilot-account ontkoppelen met Facebook, indien je jouw reviews liever niet willen tonen aan je Facebookvrienden.

  1. Wijs op de Trustpilot-website met je cursor op je naam, rechtsboven op de pagina. In het dropdown-menu, klik op Mijn Instellingen.
  2. Onder Mijn Sociale Netwerk Instellingen, klik op Verbreek de verbinding van Trustpilot naar mijn Facebookprofiel.

Nu zie je de reviews van je vrienden niet meer, en kunnen ze de jouwe ook niet meer zien.