​Kunnen mijn Facebook-vrienden mijn beoordelingen zien?

Wanneer u uw Trustpilot account koppelt aan Facebook, kunnen uw vrienden uw beoordelingen bekijken, maar alleen vanaf bepaalde plekken op de Trustpilot en Facebook websites.

Dus, waar kunnen mijn Facebook-vrienden mijn beoordelingen zien?

Naast dat ze uw beoordeling kunnen terugvinden op de bedrijfspagina waar u uw beoordeling oorspronkelijk schreef, kunnen uw Facebook-vrienden uw beoordeling zien vanaf hun eigen beoordelingen pagina op de Trustpilot website.

Wanneer u rechtsboven op uw profielfoto klikt, te zien vanaf iedere pagina op Trustpilot, zal er een drop-down menu verschijnen, waar u de optie Mijn Beoordelingen kunt selecteren.

Indien uw account gekoppeld is aan Facebook, kunt u op de Mijn Beoordelingen pagina een venster aan de rechterkant vinden met het label Beoordelingen van mijn vrienden en hun connecties, waar u kunt zien welke bedrijven de mensen in uw netwerk recent hebben beoordeeld.

Hetzelfde geldt voor uw vrienden (wanneer hun account gekoppeld is aan Facebook), en uw recente beoordelingen zullen op hun profiel in dit vak verschijnen.

Let op: Trustpilot zal nooit namens u iets op Facebook plaatsen, uw beoordelingen zullen alleen op Facebook gepubliceerd worden als het bedrijf wat u beoordeelt de Trustpilot app heeft geactiveerd op hun pagina.

Benut Trustpilot optimaal met Facebook

Naast het verstrekken van een handige manier om in te loggen, staat Trustpilot's integratie met Facebook u toe om eenvoudig bij te houden wat uw connecties en netwerk momenteel beoordelen, en vice versa.

Met veel mensen die een persoonlijke aanbeveling zeer op prijs stellen, geeft Trustpilot met Facebook u eenvoudig en snel toegang tot alle persoonlijke aanbevelingen van uw vrienden.

Wat als ik mijn Facebook-vrienden niet mijn beoordelingen wil tonen?

Wanneer u uw beoordeling graag privé houdt, kunt u uw account vanuit uw instellingen altijd loskoppelen van Facebook.

Klik gewoon op uw profielfoto, rechts bovenaan de Trustpilot pagina en selecteer Mijn Instellingen in het drop-down menu. Onder Mijn Sociale Netwerk Instellingen, kunt u de optie selecteren Verbreek de verbinding van Trustpilot naar mijn Facebook profiel.

Let op: Hierna zal u ook niet meer de beoordelingen van uw vrienden kunnen zien.