Neem een kijkje in ons Support Center voor meer informatie over Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxen, productreviews en handleidingen voor het aanpassen van uw reviews en account instellingen.

​Kunnen mijn Facebook-vrienden mijn reviews zien?

Wanneer je je Trustpilot account koppelt aan Facebook, kunnen je vrienden je reviews bekijken, maar alleen vanaf bepaalde plekken op de Trustpilot en Facebook websites.

Dus, waar kunnen mijn Facebook-vrienden mijn reviews zien?

Naast dat ze je review kunnen terugvinden op de bedrijfspagina waar je je review oorspronkelijk schreef, kunnen je Facebook-vrienden je review zien vanaf hun eigen reviews pagina op de Trustpilot website.

Wanneer je rechtsboven op je profielfoto klikt, te zien vanaf iedere pagina op Trustpilot, zal er een drop-down menu verschijnen, waar je de optie Mijn Reviews kunt selecteren.

Indien je account gekoppeld is aan Facebook, kun je op de Mijn Reviews pagina een venster aan de rechterkant vinden met het label Reviews van mijn vrienden en hun connecties, waar je kunt zien welke bedrijven de mensen in je netwerk recent hebben beoordeeld.

Hetzelfde geldt voor je vrienden (wanneer hun account gekoppeld is aan Facebook), en je recente reviews zullen op hun profiel in dit vak verschijnen.

Let op: Trustpilot zal nooit namens jou iets op Facebook plaatsen, je reviews zullen alleen op Facebook gepubliceerd worden als het bedrijf wat je beoordeelt de Trustpilot app heeft geactiveerd op hun pagina.

Benut Trustpilot optimaal met Facebook

Naast het verstrekken van een handige manier om in te loggen, staat Trustpilot's integratie met Facebook je toe om eenvoudig bij te houden wat je connecties en netwerk momenteel beoordelen, en vice versa.

Met veel mensen die een persoonlijke aanbeveling zeer op prijs stellen, geeft Trustpilot met Facebook je eenvoudig en snel toegang tot alle persoonlijke aanbevelingen van je vrienden.

Wat als ik mijn Facebook-vrienden niet mijn reviews wil tonen?

Wanneer je je review graag privé houdt, kun je je account vanuit je instellingen altijd loskoppelen van Facebook.

Klik gewoon op je profielfoto, rechts bovenaan de Trustpilot pagina en selecteer Mijn Instellingen in het drop-down menu. Onder Mijn Sociale Netwerk Instellingen, kun je de optie selecteren Verbreek de verbinding van Trustpilot naar mijn Facebook profiel.

Let op: Hierna zal je ook niet meer de reviews van je vrienden kunnen zien.