​Wat betekent "contact opgenomen met gebruiker"?

Wanneer "Contact opgenomen met gebruiker" wordt getoond boven een beoordeling, betekent dit dat het beoordeelde bedrijf contact heeft gehad met auteur van de beoordeling, om meer over hun ervaring of beoordeling te weten te komen.

Een bedrijf kan deze functie gebruiken, om bijvoorbeeld in contact te komen met een gebruiker die ze niet herkennen. Wanneer dit gebeurt, tonen we "contact opgenomen met gebruiker" boven de beoordeling om aan te tonen dat het bedrijf om meer informatie heeft gevraagd.

Waarom contact opnemen met gebruikers?

Door extra of meer specifieke informatie te vragen kunnen bedrijven snel identificeren, begrijpen en problemen oplossen die zich voordoen.

Deze tool is alleen beschikbaar indien een gebruiker op eigen initiatief een beoordeling op Trustpilot heeft geplaatst (een organische beoordeling*) en het beoordeelde bedrijf heeft verdere details nodig om de klant te herkennen en in contact te komen.

Waarom zouden gebruikers informatie geven?

Door meer details te geven over een beoordeling of ervaring, kunnen gebruikers de bedrijven helpen hun service te verbeteren en ieder probleem effectiever op te lossen. U helpt mogelijk ook om uw beoordeling online te houden.

Wanneer een bedrijf die u heeft beoordeeld deze functie gebruikt, dan zal uw beoordeling nog steeds zichtbaar zijn op de bedrijfsprofielpagina als ze contact met u hebben opgenomen.

Hoe werkt het?

Bedrijven gebruiken hun Business Account (beschikbaar via onze gratis of betaalde diensten), en klikken op de Vind Gebruiker tool om berichten naar gebruikers te sturen. Hierdoor kunnen ze direct in contact komen met de auteurs van organische beoordelingen*.

Wanneer een bedrijf dat u heeft beoordeeld contact met u opzoekt, zult u een bericht ontvangen via het e-mailaccount dat is gelinkt aan uw gebruikersprofiel op Trustpilot.

Het beoordeelde bedrijf zal de informatie opgeven over uw beoordeling of ervaring die ze willen ontvangen. Ze kunnen u bijvoorbeeld vragen om een referentienummer, ordernummer of contactgegevens.

Het is aan u de keuze wat u wilt aanleveren, en u heeft 5 dagen de tijd om te reageren. Het bedrijf zal geïnformeerd worden wanneer u reageert of wanneer er 5 dagen voorbijgaan zonder enige reactie van u.

*Alleen voor organische beoordelingen: Met gebruikers kan alleen contact opgenomen bij organische beoordelingen wanneer ze niet hebben geschreven in reactie op een beoordelingsuitnodiging van een bedrijf, verstuurd via Trustpilot's systeem (met onze gratis of betaalde diensten).