​Hoe gebruikt u TrustBoxen in single-page applicaties

Om een TrustBox programmatisch te laden in een single-page applicatie, heeft u het volgende nodig:

• Controleer of het TrustBox script in uw applicatie is ingevoerd
  • Controleer of de TrustBox HTML snippet in uw applicatie is ingevoerd
  • Voeg een referentie toe aan het TrustBox HTML element in JavaScript. U kunt bijvoorbeeld een aangepast idkenmerk toevoegen aan de<div>:

<div id="trustbox" class="trustpilot-widget" [ long list of data attributes...]> <a href="https://www.trustpilot.com/review/example.com" target="_blank">Trustpilot</a> </div>

Daarna kunt u uw referentie op de volgende manier oproepen:

var trustbox = document.getElementById('trustbox');

Tot slot, gebruik de window.Trustpilot.loadFromElement methode, aangeboden door het TrustBox script om uw TrustBox te laden:

window.Trustpilot.loadFromElement(trustbox);