Neem een kijkje in ons Support Center voor meer informatie over Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxen, productreviews en handleidingen voor het aanpassen van uw reviews en account instellingen.

Verwerk reviewquotes in afbeeldingen en deel ze op social media

De Image Generator maakt het delen van reviews op social media snel en gemakkelijk. Kom erachter hoe je quotes uit je favoriete reviews in stijlvolle afbeeldingen kunt verwerken, en deze vervolgens op social media kunt delen.

Hoe deel je een afbeelding met een quote uit een review?

Ga naar je Trustpilot Business-account > Integraties > Image Generator.

1. Kies een quote uit een review: bedien met je muis de blauwe cursors om het gedeelte uit de review te selecteren dat je graag wilt delen, of kies een andere review door op Kies een andere review te klikken. De lettergrootte past zich automatisch aan, aan de hoeveelheid tekst die je hebt geselecteerd.

2. Verrijk de quote: personaliseer je reviewquote met een achtergrond naar keuze. Je hebt drie mogelijkheden:

a) Selecteer één van Trustpilots standaard-achtergronden.

b) Zoek naar gratis afbeeldingen in de database van Unsplash.

c) Upload je eigen achtergrondafbeelding.

Bekijk de beschikbare stylingopties onder Stijlen. Zo kun je een filter toepassen en de kleuren van de afbeeldingen aanpassen.

3. Deel op social media: klik op Deel en download om de gegenereerde afbeelding op je social media-kanalen te delen.

Hoe deel je een afbeelding met je TrustScore?

Ga naar je Trustpilot Business-account > Integraties > Image Generator.

1. Selecteer TrustScore van je bedrijf onder Afbeelding keuze.

2. Verrijk de TrustScore-afbeelding: personaliseer je TrustScore met een achtergrond naar keuze. Je hebt drie mogelijkheden:

a) Selecteer één van Trustpilots standaard-achtergronden.

b) Zoek naar gratis afbeeldingen in de database van Unsplash.

c) Upload je eigen achtergrondafbeelding.

Bekijk de beschikbare stylingopties onder Stijlen. Zo kun je een filter toepassen en de kleuren van de afbeeldingen aanpassen.

3. Deel op social media: klik op Deel en download om de gegenereerde afbeelding op je social media-kanalen te delen.

Hoe deel je een afbeelding op Instagram?

Om je afbeelding op Instagram te delen, dien je het eenvoudigweg te downloaden via de Deel en download-knop op de Image Generator-pagina, waarna je het handmatig op je Instragram-account kunt delen.