Image Generator voor social media: Deel beoordelingscitaten of uw TrustScore als vormgegeven afbeelding

Promoot op eenvoudige wijze uw bedrijf op social media. Gebruik de Image Generator om uw TrustScore of uw favoriete citaten uit reviews vorm te geven met prachtige achtergrondafbeeldingen.

Hoe deelt u een afbeelding met reviewquote?

Tip: Indien gewenst kunt u uw zelfgemaakte afbeelding van een filter voorzien. Ook kan de kleur van de tekst aangepast worden. Klik simpelweg op Styles om de verschillende opties te bekijken.

1. Kies een reviewquote: Selecteer met uw muis het gedeelte uit de review dat u graag wilt delen, of kies een andere review door op Kies een andere review te klikken.
  2. Verwerk het citaat tot een afbeelding: Personaliseer uw reviewquote met een achtergrondafbeelding naar keuze. U heeft drie opties:
    1. Selecteer een van Trustpilot's standaardafbeeldingen.
    2. Zoek naar gratis afbeeldingen in de database van Unsplash.
    3. Upload uw eigen achtergrondafbeelding.
  3. Deel op social media: Klik op Deel & download om de gepersonaliseerde afbeelding te delen op uw social media-kanalen naar keuze. Let op: Als u een afbeelding voor op Instagram wilt maken, dient u het Instagram icoon te selecteren in Image size.

Hoe deelt u een TrustScore afbeelding?

1. Selecteer TrustScore van het bedrijf onder Afbeelding keuze
  2. Geef uw TrustScore afbeelding vorm: Personaliseer uw TrustScore met een achtergrondafbeelding naar keuze. U heeft drie opties:
    1. Selecteer een van Trustpilot's standaardafbeeldingen.
    2. Zoek naar gratis afbeeldingen in de database van Unsplash.
    3. Upload uw eigen achtergrondafbeelding.
  3. Deel op social media: Klik op Deel & download om de gepersonaliseerde afbeelding te delen op uw social media-kanalen naar keuze.

Deel vanaf uw Trustpilot profiel

Als u bent ingelogd als business gebruiker kunt u een review vanaf de Trustpilot site delen m.b.v. de Review delen button. Door hierop te klikken krijgt u een drop-down menu te zien die de optie Aangepaste afbeelding bevat.

Als u deze optie selecteert wordt de Image generator geopend met de tekst uit de desbetreffende review, die u vervolgens kunt aanpassen en delen.