Image Generator voor social media: Deel beoordelingscitaten of uw TrustScore als vormgegeven afbeelding

Zorg dat u opvalt op social media met nieuwe content. Gebruik de Image Generator om uw TrustScore of uw favoriete citaten uit beoordelingen vorm te geven met prachtige achtergrondafbeeldingen.

Hoe deelt u een beoordelingscitaat afbeelding?

1. Kies een beoordelingscitaat: Selecteer met uw muis het gedeelte uit de beoordeling dat u graag wilt delen, of kies een andere beoordeling door op Kies een andere beoordeling te klikken.
  2. Verwerk het citaat tot een afbeelding: Personaliseer uw beoordelingscitaat met een achtergrondafbeelding naar keuze. U heeft drie opties:
    1. Selecteer een van Trustpilot's standaardafbeeldingen.
    2. Zoek naar gratis afbeeldingen in de database van Unsplash.
    3. Upload uw eigen achtergrondafbeelding.
  3. Deel op social media: Klik op Deel & download om de gepersonaliseerde afbeelding te delen op uw social media-kanalen naar keuze.

Hoe deelt u een TrustScore afbeelding?

1. Selecteer TrustScore van het bedrijf onder Afbeelding keuze
  2. Geef uw TrustScore afbeelding vorm: Personaliseer uw TrustScore met een achtergrondafbeelding naar keuze. U heeft drie opties:
    1. Selecteer een van Trustpilot's standaardafbeeldingen.
    2. Zoek naar gratis afbeeldingen in de database van Unsplash.
    3. Upload uw eigen achtergrondafbeelding.
  3. Deel op social media: Klik op Deel & download om de gepersonaliseerde afbeelding te delen op uw social media-kanalen naar keuze.