Handleiding: Image Generator voor Sociale Media

Trustpilot's Image Generator helpt u met het ontwerpen van in het oog springende citaten van beoordelingen en ze te delen op sociale media op een unieke en engagerende manier.

Tips voor het vormgeven van een citaat met een speciaal gemaakte afbeelding

1. Kies een citaat van uw favoriete beoordeling

Beweeg uw muis over over het gedeelte van de beoordeling die u graat wilt delen. Als u liever een andere beoordeling wilt gebruiken, klik op Kies een andere beoordeling.

2. Kies een achtergrondafbeelding

Personaliseer uw citaat met een achtergrondafbeelding van uw keuze. U heeft drie opties:

1. Kies een van Trustpilot's standaard afbeeldingen.
  2. Zoek naar afbeeldingen in de gratis database van Unsplash.
  3. Upload uw eigen achtergrondafbeelding.

Klik op de Stijlen tab om aanpassingen te maken in het formaat, de tekstkleur of de foto filter.

3. Download om op sociale media te delen

Klik op Download om te delen om uw gepersonaliseerde afbeelding te ontvangen en vervolgens te delen op uw favoriete sociale mediakanalen.