Overzicht van Trustpilot's beoordelingsuitnodiging methoden

Vraagt u zich af welke uitnodiging tool u wilt gebruiken om uw klanten uit te nodigen? Trustpilot heeft een breed scala aan tools ontwikkeld voor bedrijven van iedere omvang met verschillende behoeften, processen en beleid. Hier voorzien we u van een overzicht van al onze uitnodiging methoden om u te helpen de juiste keuze te maken.

Handmatige beoordelingsuitnodigingen

Handmatige beoordelingsuitnodigingen worden vaak gebruikt om voormalige klanten uit te nodigen. Dit is een snelle manier om beoordelingen te verzamelen wanneer ze starten met Trustpilot en geen technische kennis vereisen. Er zijn 5 verschillende manieren hoe u handmatig uw klanten kunt uitnodigen. Bekijk deze opties in uw Business Account onder Uitnodigingen.

Automatische Feedback Service

De Automatische Feedback Service tool is ontwikkeld om beoordelingsuitnodigingen te verzenden nadat een klant een aankoop heeft gedaan of een ervaring heeft gehad. U moet simpelweg uw webshop of e-mailsysteem configureren naar BCC Trustpilot op uw order of e-mailbevestigingen. Door Trustpilot te bcc'en in e-mails naar klanten zal de creatie van een uitnodiging triggeren, die vervolgens naar een klant wordt gestuurd na een vastgesteld aantal dagen. Met Trustpilot's Automatische Feedback Service kunt u eenvoudig uw klanten uitnodigen en mensen op een eenvoudige manier beoordelingen laten plaatsen.

Trustpilot app integraties

Met onze e-commerce apps, kunt u eenvoudig uw Trustpilot account verbinden aan uw e-commerce platform. Eenmaal verbonden, zal onze app direct met uw platform communiceren en automatisch uitnodigingen creëren bij iedere order. U kunt uw klanten uitnodigen om een verkopersbeoordeling achter te laten voor zowel een verkopers- als productbeoordeling. Trustpilot's e-commerce apps zijn inclusief:

Customer API

Wanneer u een hoger niveau van controle wilt over hoe uw uitnodigingen zijn gecreëerd, kunt u onze API gebruiken om uw klanten uit te nodigen. Dit is de meest krachtige optie qua functies en flexibiliteit. U kunt uitnodigingen creëren voor Trustpilot om uit te zenden, of u kunt de API gebruiken om een uitnodigingslink te genereren die u kunt versturen naar uw klanten via uw eigen communicatie flow.

Uniek Link

De Unieke Link is een uitnodigingslink voor klanten om verkopersbeoordelingen te plaatsen. De links zijn uniek voor iedere klant en ze bestaan uit de informatie die nodig is om een beoordeling te schrijven. Aangezien Unieke Links gegenereerd en opgeslagen worden op de server van uw bedrijf, zal er geen klantinformatie gedeeld worden met Trustpilot, tenzij uw klanten op de link klikken. Deze uitnodiging methode staat u toe het uitnodigingsproces te beheren door uw eigen systemen te gebruiken.

Business Generated Links

Business Generated Links zijn uitnodigingslinks die klanten uitnodigen om verkopersbeoordelingen en mogelijk productbeoordelingen te plaatsen. Deze uitnodiging methode is hoofdzakelijk ontworpen voor privacy-bewuste bedrijven zoals financiële en gezondsheidszorg instellingen voor wie het niet toegestaan is om persoonlijke informatie te delen van hun klanten. Met gebruik van Business Generated Links verzekert u dat er geen data gedeeld wordt met Trustpilot, totdat en tenzij klanten beslissen om een beoordeling te plaatsen.

Let op: Sommige van deze uitnodiging methoden zijn alleen beschikbaar voor betalende abonnees van Trustpilot.