​Basic Uitnodigingen

Nodig je klanten uit om een review te plaatsen met behulp van je eigen e-mailservice. Kopieer de link in je Trustpilot Business-account en plak het in de e-mails die je naar je klanten stuurt.

Wanneer je klanten op de link klikken, worden zij naar het reviewformulier van je bedrijf op Trustpilot gestuurd. Basic Uitnodigingen zijn een eenvoudige manier om je klanten uit te nodigen om je bedrijf te beoordelen.

Opmerking: Je klanten moeten inloggen op Trustpilot of - als ze nog geen Trustpilot-account hebben - eerst een Trustpilot-account aanmaken om een review te kunnen plaatsen.

Stuur een Basic uitnodiging

1. Ga in je Trustpilot Business-account naar Verzamel reviews > Klanten uitnodigen en klik vervolgens onder Andere opties op Basic Uitnodiging.

1. Op de pagina Basic uitnodigingen, klik op Link kopiëren. Plak vervolgens de link in je uitnodigingsmail.

1. Vink het vakje aan Ja, ik nodig actief klanten uit om een review te schrijven en klik op Bewaar instellingen. Hiermee laat je reviewers op Trustpilot weten dat je klanten om reviews vraagt.

Niet alle uitnodigingen zijn gelijk gemaakt

Het uitnodigen van klanten om reviews te schrijven is een geweldige manier om veel feedback te verzamelen. Reviews die echter geplaatst zijn via een Basic uitnodiging-link komen niet in aanmerking voor Google seller-ratings, omdat Google ze niet als geverifieerde reviews beschouwt.

Om ervoor te zorgen dat je reviews meetellen voor je Google seller ratings, kun je gebruikmaken van onze geverifieerde systemen, zoals de Automatische Feedback Service (AFS).