​Basic Uitnodigingen

Nodig uw klanten uit om een beoordeling achter te laten door uw eigen e-mailservice te gebruiken.

Kopieer simpelweg de link uit de Basic Uitnodigingen module en plak deze in e-mails naar uw klanten.

Wanneer uw klanten op de link klikken, worden zij naar het beoordelingsformulier van uw bedrijf op Trustpilot gestuurd.

Let erop dat uw gebruikers moeten inloggen op Trustpilot of een nieuw Trustpilot account moeten creëren om een beoordeling te kunnen plaatsen.

U kunt ons laten weten of u actief klanten uitnodigt. Dit doet u door het vakje aan te vinken. Klik vervolgens op Bewaar instellingen.

Vergelijkbaar dient u onze community te informeren of u incentives aanbiedt in ruil voor beoordelingen om zo de transparantie te behouden. Informeer ons Compliance Team via e-mail en we zorgen ervoor dat de informatie toegevoegd wordt aan uw bedrijfsprofiel.