​Basic Uitnodigingen

Nodig je klanten uit om een review achter te laten door je eigen e-mailservice te gebruiken.

Kopieer simpelweg de link uit de Basic Uitnodigingen module en plak deze in e-mails naar je klanten.

Wanneer je klanten op de link klikken, worden zij naar het reviewformulier van je bedrijf op Trustpilot gestuurd.

Let erop dat je gebruikers moeten inloggen op Trustpilot of een nieuw Trustpilot-account moeten creëren om een review te kunnen plaatsen.

Je kunt ons laten weten of je actief klanten uitnodigt. Dit doe je door het vakje aan te vinken. Klik vervolgens op Bewaar instellingen.

Vergelijkbaar dien je onze community te informeren of je incentives aanbiedt in ruil voor reviews om zo de transparantie te behouden. Informeer ons Compliance Team via e-mail en we zorgen ervoor dat de informatie toegevoegd wordt aan je bedrijfsprofiel.

Niet alle uitnodigingen worden op dezelfde wijze aangemaakt

Het uitnodigen van je klanten vormt een geweldige manier voor het verzamelen van veel Trustpilot reviews. Als het je doel echter is om Google Seller Ratings te verkrijgen, dan is het belangrijk om te realiseren dat reviews die zijn ontvangen op basis van een standaard uitnodiging, niet worden meegenomen in de berekeningen van Google.

Om ervoor te zorgen dat je reviews meetellen voor je Google Seller Ratings, dien je gebruik te maken van een van onze geverifieerde systemen, zoals bijvoorbeeld onze Automatische Feedback Service (AFS).

Voor meer informatie over waarom review-uitnodigingen voor je bedrijf zeker het overwegen waard zijn, bekijk deze Trustpilot blog.