​Basic Uitnodigingen

Nodig uw klanten uit om een beoordeling achter te laten door uw eigen e-mailservice te gebruiken.

Kopieer simpelweg de link uit de Basic Uitnodigingen module en plak deze in e-mails naar uw klanten.

Wanneer uw klanten op de link klikken, worden zij naar het beoordelingsformulier van uw bedrijf op Trustpilot gestuurd.

Let erop dat uw gebruikers moeten inloggen op Trustpilot of een nieuw Trustpilot account moeten creëren om een beoordeling te kunnen plaatsen.

U kunt ons laten weten of u actief klanten uitnodigt. Dit doet u door het vakje aan te vinken. Klik vervolgens op Bewaar instellingen.

Vergelijkbaar dient u onze community te informeren of u incentives aanbiedt in ruil voor beoordelingen om zo de transparantie te behouden. Informeer ons Compliance Team via e-mail en we zorgen ervoor dat de informatie toegevoegd wordt aan uw bedrijfsprofiel.

Niet alle uitnodigingen worden op dezelfde wijze aangemaakt

Het uitnodigen van uw klanten vormt een geweldige manier voor het verzamelen van veel Trustpilot beoordelingen. Als het uw doel echter is om Google Seller Ratings te verkrijgen, dan is het belangrijk om te realiseren dat beoordelingen die zijn ontvangen op basis van een standaard uitnodiging, niet worden meegenomen in de berekeningen van Google.

Om ervoor te zorgen dat uw beoordelingen meetellen voor uw Google Seller Ratings, dient u gebruik te maken van een van onze geverifieerde systemen, zoals bijvoorbeeld onze Automatische Feedback Service (AFS).

Voor meer informatie over waarom beoordelingsuitnodigingen voor uw bedrijf zeker het overwegen waard zijn, bekijk deze Trustpilot blog.